Egy építõ ötletem van!
A következõ 24 órást korábban kell megszervezi, (vagy a mostani szervezõnek vagy másnak, aki képes rá),
úgy mint 2005-ben is volt. http://forum.bikemag...8-20-21-a-1894/
Esetleg még korábban is mehetne pl. július végén. Igaz, akkor a nappalli kánikula okozhat gondot.
Viszont augusztus 20.-a körül v. után tényleg optimális minden szempontból.
Késõbb már nem igazán ember barát az idõjárás ehhez, fõleg éjszaka.
Errõl kinek mi a véleménye..
Az 5let jó, régebben éppen azért tették el augusztus 20 ról, mert akkor még a red bull volt az egyik fõ szponzor, és a 20.ai ünnepségek miatt nem tudott jelen lenni az elejétõl, ma már sehol a red bull, de maradt a verseny, sõt még egy héttel késõbbre tolódott idén, ja és persze akkor is csillebércen volt és meg tudták oldani, és akkoriban sokkal barátibb volt a nevezési díj, a kevesebb induló ellenére. Szerintem semmi keresnivalója szeptemberben ennek a versenynek, de tudom vannak akik térdig érõ hóban, -20 fokban is "végigtekernék" a versenyt szakadó ónos esõben, mert lehet kapni szöges gumit is. Érdekes módon ahogy olvasom a fórumot, szinte mindenki befejezte 9-10 óra körül este, de voltak akik tolták, meg szenvedtek, csak hogy elmondhassák, lehetett még utána is menni. Igaz annak már semmi köze sem volt a biciklizéshez.
Nyugodtan betehetnék a Duna és a Bükk marci közé, úgyis ez a két verseny vonzza a legnagyobb tömeget, a többi kisebb, ráadásul nem mindegy, hogy 25 fokban kell esetleg esõben tekerni, vagy 10 fokban.