Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Te voltál azzal a....csak futólag láttam, de asszem egyeneskormányos volt, trekkingnek néztem:d ? Lehetett küldeni, nem vitte el nagyon a nyom a keskeny kereket?

Volt ott valaki ciklo crossal is! néztem hogyan tolja, egykörön adott nekünk vagy 2és felet! Na annak nem nagyon volt akadály!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Te voltál azzal a....csak futólag láttam, de asszem egyeneskormányos volt, trekkingnek néztem:d ? Lehetett küldeni, nem vitte el nagyon a nyom a keskeny kereket?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
[quote name='Röfike']Szerintem itt tök mindegy volt milyen gumi van fent. A sárgumi is beragadt ugyanúgy. Valahogy nem láttam vígan karikázó emberkéket sárgumival sem. :D

a sárgumim nekem is beragadt , de a téli cx gumim 1,35 vagy 1,25 mindegy na az volt a megfelelõ ide
sajnos csak 4h körül került rám a sor és akkor már csak 5 kört tudtam tekerni. az utolsó kettõben nem kellett leszálnom sem végig tekerhetõ volt a pálya

persze szerintem sem voltak a körülmények kedvezõek

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Nyugodtan betehetnék a Duna és a Bükk marci közé, úgyis ez a két verseny vonzza a legnagyobb tömeget, a többi kisebb, ráadásul nem mindegy, hogy 25 fokban kell esetleg esõben tekerni, vagy 10 fokban.

Aztán ha akkor is leszakadna az ég, akkor mi lenne a következõ javaslatod? BNV A pavilon? Vagy a Parlament folyosói?
Vagy netán Te rendezel egy 24h-s versenyt, hiba nélkül, garantált idõjárással, ha már ilyen jól tudsz mindent? Én biztos elmegyek arra is, tényleg!
10 év alatt egyszer esett az esõ, na bumm, mindenkinek egyformán esett, mindenki egyformán szívott.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

és a licenszes hobbystákról mi a véleményed dani?

Azt kiszúrják a szervezõk...a lista alapján

Nem feltétlen. Ha egy csapatban tényleg csak hobbysták vannak, de van egy licences, és a csapat ennek megfelelõen a Elitbe nevez, majd szól is, akkor sajnos én sem tudok többet tenni az ügy érdekében.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Azt kiszúrják a szervezõk...a lista alapján
Team Heavy Pedál Szeged

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Volt ott egyéb gyász is a rövidítéseken kívül. Szívesen végigpörgetném egy fix kamera felvételeit a mérõvonalnál, és lenne egy csapat, akiknek 6 tagja váltóban körözött, 3 meg épp a szállón aludt...volt egy ismerõs, aki rákérdezett, erre ezt a választ kapta: És akkor mi van? Így is gyenge a csapat....oké hogy buliverseny, de azért ennyire már ne legyen az.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

The Wolf

The Wolf

vendég

• fórumtag
  • 10 posts

Pályarövidítéshez: Az egyik srácot ismerem a versenyekrõl. Olyan 1 körül, amikor felkeltem jött, és mondta, hogy feladták. Mentek 1,5 köröket, merthogy rövidítettek, de elegük van. Király.. Mi is dobogóért megyünk, de nem bármi áron. 3x voltam 24h-n, ebbõl 2x szakadt el a láncom, de végig rohantam, pont úgy, mint a csapattársam defekttel.
De valakiknek úgy tûnik fontosabb a fejenként 2 reggelizõ csomag. :D

és a licenszes hobbystákról mi a véleményed dani?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Pályarövidítéshez: Az egyik srácot ismerem a versenyekrõl. Olyan 1 körül, amikor felkeltem jött, és mondta, hogy feladták. Mentek 1,5 köröket, merthogy rövidítettek, de elegük van. Király.. Mi is dobogóért megyünk, de nem bármi áron. 3x voltam 24h-n, ebbõl 2x szakadt el a láncom, de végig rohantam, pont úgy, mint a csapattársam defekttel.
De valakiknek úgy tûnik fontosabb a fejenként 2 reggelizõ csomag. :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Ez úgyanúgy hozzátartozik a 24 óráshoz, mint az éjszaka pályát rövidítõk, eleinte ez tényleg buliverseny volt, de sokan már vérre menõ küzdelemnek tekintik inkább.

Igen,ez igaz..buliból nem indulok el.Ha már van lehetõségünk,akkor a dobogóért harcolunk,már 3 éve..sajnos most nem jött össze..ezvan.
Ha buliból indulnék,akkor már 22.00-kor söröztünk volna,mint a Trógers bikerek...Õk csinálták most jól!
Team Heavy Pedál Szeged

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Én nem rólad beszélek :) hanem hogy "Junior Sun City Rider's Szegedi Kerékpáros SC" lett 4. és elõtte egy csapat tartalmazott licenszes versenyzõt.... MSONAJ neveket nem szeretnék mondani, nem akarok "belekeveredni", meg sztem már értelme sincs sok... csak megjegyeztem hogy még van ilyen ....

Ez úgyanúgy hozzátartozik a 24 óráshoz, mint az éjszaka pályát rövidítõk, eleinte ez tényleg buliverseny volt, de sokan már vérre menõ küzdelemnek tekintik inkább.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Egy építõ ötletem van!
A következõ 24 órást korábban kell megszervezi, (vagy a mostani szervezõnek vagy másnak, aki képes rá),
úgy mint 2005-ben is volt. http://forum.bikemag...8-20-21-a-1894/

Esetleg még korábban is mehetne pl. július végén. Igaz, akkor a nappalli kánikula okozhat gondot.
Viszont augusztus 20.-a körül v. után tényleg optimális minden szempontból.
Késõbb már nem igazán ember barát az idõjárás ehhez, fõleg éjszaka.

Errõl kinek mi a véleménye..

Az 5let jó, régebben éppen azért tették el augusztus 20 ról, mert akkor még a red bull volt az egyik fõ szponzor, és a 20.ai ünnepségek miatt nem tudott jelen lenni az elejétõl, ma már sehol a red bull, de maradt a verseny, sõt még egy héttel késõbbre tolódott idén, ja és persze akkor is csillebércen volt és meg tudták oldani, és akkoriban sokkal barátibb volt a nevezési díj, a kevesebb induló ellenére. Szerintem semmi keresnivalója szeptemberben ennek a versenynek, de tudom vannak akik térdig érõ hóban, -20 fokban is "végigtekernék" a versenyt szakadó ónos esõben, mert lehet kapni szöges gumit is. Érdekes módon ahogy olvasom a fórumot, szinte mindenki befejezte 9-10 óra körül este, de voltak akik tolták, meg szenvedtek, csak hogy elmondhassák, lehetett még utána is menni. Igaz annak már semmi köze sem volt a biciklizéshez.

Nyugodtan betehetnék a Duna és a Bükk marci közé, úgyis ez a két verseny vonzza a legnagyobb tömeget, a többi kisebb, ráadásul nem mindegy, hogy 25 fokban kell esetleg esõben tekerni, vagy 10 fokban.

The Wolf

The Wolf

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Én nem rólad beszélek :) hanem hogy "Junior Sun City Rider's Szegedi Kerékpáros SC" lett 4. és elõtte egy csapat tartalmazott licenszes versenyzõt.... MSONAJ neveket nem szeretnék mondani, nem akarok "belekeveredni", meg sztem már értelme sincs sok... csak megjegyeztem hogy még van ilyen ....

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

hát a nevezési listán szereplõ versenyzõ, szerzett idén kupapontot egy maraton versenyen, most nem tudom, hogy ott volt e a 24óráson, de anevezési listán rajta van, az a szép még abban hogy te kérdezed, hogy pont a ti csapatotok maradt le és lett 4. :S ( ha jól tudom szegedi vagy)

A nevezési lista nem szentírás! A rajtlista már az! Azon a 3-as csapat már Elitbe volt beírva..
Team Heavy Pedál Szeged

Kis András

Kis András

újonc

• fórumtag
  • 1 posts

hát a nevezési listán szereplõ versenyzõ, szerzett idén kupapontot egy maraton versenyen, most nem tudom, hogy ott volt e a 24óráson, de anevezési listán rajta van, az a szép még abban hogy te kérdezed, hogy pont a ti csapatotok maradt le és lett 4. :S ( ha jól tudom szegedi vagy)

Erre szeretnék én válaszolni! Mivel összesen idén két fõ volt szegedrõl akinek ki volt váltva a licensze, köztük én is. Az tény, hogy a honlapon hobby kategóriában írtak minket, de jelezve lett a rendezõknek. Arról már nem tehetünk, hogy a honlapon nem javították ki, de e versenyen a csapat amelyben mindketten elindultunk "Szegedi katéter és ifjúság" az elit 150-200 év között szerepelt és lett értékelve.

The Wolf

The Wolf

vendég

• fórumtag
  • 10 posts

Volt ilyen?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Hát sajnálom, hogy még mindig van olyan, hogy egy csapat nem tud, a nekük megfelelõ helyre nevezniük, mikor értelmes a kiírás, hogy ha van licensz akkor elit, ráadásul egy úgymondd nagyobb csapat :( és persze megfoszt egy másik csapatot a dobogótól ....

Volt ilyen?
Team Heavy Pedál Szeged

The Wolf

The Wolf

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Hát sajnálom, hogy még mindig van olyan, hogy egy csapat nem tud, a nekük megfelelõ helyre nevezniük, mikor értelmes a kiírás, hogy ha van licensz akkor elit, ráadásul egy úgymondd nagyobb csapat :( és persze megfoszt egy másik csapatot a dobogótól ....

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Augusztusra ne tegyétek má!
akkó van az ájronmán
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Jövõre hoz tartalék váltófület, nálam mindig van. Néztek is a haverok mikor tavaly nyáron eltört a hárshegyen és elõvettem a zsebembõl a tartalékot :)

Tartalék váltófül alap. Pille könnyû és sok szívástól megkímélhet, nekem ott fityeg a fül a kulcstartómon. Egy ilyen versenyre én pl. egy fél bringányi pótalkatrészt elviszek, ne ezen múljon már a dolog.