Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

felesleges.
a pálya úgyis csak az elsõ kör megtétele után lesz biztos :D

Lehet még akkor sem :D
útközben változtat a Bim - Bam :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Hétvégén a környéken leszek, megsasolom majd, esetleg csinálok pár fotót!

felesleges.
a pálya úgyis csak az elsõ kör megtétele után lesz biztos :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Esetleg ültess pár gyorsan növekvõ fát. :D

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

Mennék, de mivel a hétvégén nagyon (értsd nagyon) rosszul voltam, 100 % napos pályán nem kezdeném a mûfajt. :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Kemény mit? :-) Szólót?

Mennék, de mivel a hétvégén nagyon (értsd nagyon) rosszul voltam, 100 % napos pályán nem kezdeném a mûfajt. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

Ti mit tippeltek a pályáról? Szeretnék keményet menni, de ha ez is a napon rázkódunk a mezõn (~8 órás) típusú verseny lesz, akkor inkább kihagyom, mert az éves napszúrásom már megvolt, köszi.

Kemény mit? :-) Szólót?
kaklac

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ti mit tippeltek a pályáról? Szeretnék keményet menni, de ha ez is a napon rázkódunk a mezõn (~8 órás) típusú verseny lesz, akkor inkább kihagyom, mert az éves napszúrásom már megvolt, köszi.

Nem ezt beszélték pár hozzászólással odébb? Pálya fele buckás mezõn napfényben.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Tavaly lehetett sátrazni már péntek estétõl. És soloban számít éjszaka, hogy rajt elõtt ott ébredsz, vagy hajnalban kelsz, hogy idõben odaérj.
Tudtok valamit az idei lehetõségekrõl? Most is lesz sátrazási lehetõség a versenyközpont környezetében?

bikegúnár

bikegúnár

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok!

Duó csapattársat keresek.
2010-ben 3., 2011-ben 1. lettem/tünk.
Írjon aki úgy érzi össze tudnánk hozni egy hasonló helyezést idén is. :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Szia!

Köszi az infót, elolvastam a beszámolódat, s közben jött egy mail, hogy bevesznek :D, szóval idén nem lesz solo, bár ahogy gondolom, nagyobb felkészültség kell hozzá mint ami jelenleg nekem van, sok segítõ, stb... na de majd jövõre :D

Ákos

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Szia
Olvass korábbi 24H beszámolókat. Papp Dénes, Czincz Gergõ deviantmtb.hu (ugyanitt Bándli Szabié, illetve a tavalyi gyõztes Matusek Robié is fent van) és probike.hu oldalakon írt, Baros Bálint x-iont oldalán, az enyémeket pedig a ktmteam.hu oldalon találod KakLac néven...
üdv
Kakas László

Sziasztok!

pár tanácsot szeretnék kérni... ha nem találok csapatot, akkor soloban indulok :) kéne pár építõ jellegû hozzászólás, amit fel tudok használni az eredményes versenyzéshez. csapatban már toltam a bicót, de soloban gondolom kemény lesz, bár biztos van kötelezõ pihenõ, stb....

Köszi elõre is!

ja és ha csapattag kell... írj! balicsakos@gmail.com

kaklac

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Sziasztok!

pár tanácsot szeretnék kérni... ha nem találok csapatot, akkor soloban indulok :) kéne pár építõ jellegû hozzászólás, amit fel tudok használni az eredményes versenyzéshez. csapatban már toltam a bicót, de soloban gondolom kemény lesz, bár biztos van kötelezõ pihenõ, stb....

Köszi elõre is!

ja és ha csapattag kell... írj! balicsakos@gmail.com

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

A 8 órás nem azért volt fárasztó, mert sokat másztunk volna, hanem mert egy szétbombázott mezõ közepén nekünk kellett utat vágni.....

Ha nyerni akartál, a 8 órás is mindehogyan fárasztó volt...a pálya, a tempó (fõleg az utolsó órában nekem legalábbis...)..., de a 24H ennek a triplája lesz annak minden nehézségével együtt, de hát ezért megyünk nem, mert szeretjük a kihívásokat :-)
kaklac

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Érzem,hogy itt nem az emelkedõ fogja tizedelni a mezõnyt,hanem a meleg... Emelkedõ nélkül is meg lehet "halni" pl. 2005 Tisza-maraton
0- szint 38 fok 0-árnyék....
Team Heavy Pedál Szeged

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Szerintem nincs gond azzal, hogy nem szintes, persze mondom én a súlyommal, majd megöl a nap rajta. Küönben is aki nyélen megy az ezen is meg tud halni. (Tavaly Becsapnak sikerült még a mentõs néni is megilyedt amikor ránézett!) Nekem a tavalyi tetszett még ha nem is versenyeztem csak irányítottam, ez is remélem fog tetszeni, csak a napot nem bírom, de majd megyek éjjel!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Én csak a 8 órásról halottam mert sajna dolgoznom kelelt menem!
A pálya jellege mint valami Iraki Háborus õvezet helynén lett volna a talaj típusra értendõ! :D
Tavaji 24H pálya nekem tetszet. A Csillebérci az még jobban.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

,,Én bízom a szervezõkben."

Megnevettettél reggelrõl, köszi! :)

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

A 8 órás nem azért volt fárasztó, mert sokat másztunk volna, hanem mert egy szétbombázott mezõ közepén nekünk kellett utat vágni.....

És a 24 óráson nem úgy lesz? :-)))

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Az áprilisi 8 óráson 1 körben max 5 m szint volt, és 3 km körül lehetett 1 kör. És láttam a verseny végén olyat, aki elfáradt.
A 2011-es 24 óráson 50 m körül volt körönként a szint, és 5 km körül volt 1 kör. És tényleg nagyon hangulatos pálya volt.
A szintrajz szerint most szintén 50 m küröl lesz a körönkénti szint. Nem lesz ez rossz. Én bízom a szervezõkben.
És különben is, be van fizetve. :-))))