Szerintem nem lehet,ezért van kitalálva,de sok értelme nincs a bontásnak....Az igazi Elitek nem indulnak (a hosszú táv elsõ 10)
Biztos .... ?
Szerintem nem lehet,ezért van kitalálva,de sok értelme nincs a bontásnak....Az igazi Elitek nem indulnak (a hosszú táv elsõ 10)
Az komoly. Liszenszes nélkül nem lehet átmenni elitbe? :-)
Az ELIT II.-ben meg egy csapat...akik nyerték az abszolútat papíron....
Tavaly is ez volt.
Elit I-ben 3-an voltunk...
Sziasztok!
pár tanácsot szeretnék kérni... ha nem találok csapatot, akkor soloban indulok kéne pár építõ jellegû hozzászólás, amit fel tudok használni az eredményes versenyzéshez. csapatban már toltam a bicót, de soloban gondolom kemény lesz, bár biztos van kötelezõ pihenõ, stb....
Köszi elõre is!
ja és ha csapattag kell... írj! balicsakos@gmail.com
Nem ezt beszélték pár hozzászólással odébb? Pálya fele buckás mezõn napfényben.
Ti mit tippeltek a pályáról? Szeretnék keményet menni, de ha ez is a napon rázkódunk a mezõn (~8 órás) típusú verseny lesz, akkor inkább kihagyom, mert az éves napszúrásom már megvolt, köszi.
Amúgy érdekesség,hogy egyetlen Elit csapat nevezett az is vegykó! Tehát magukkal versenyeznek,mert abszolút hirdetés nincs...
Az a baj veletek hogy negatívak vagytok, és olyan..... MAGYAROK
Pedig tök tó lesz, én érzem :-)
Minimum negyede, de inkább harmada.
Hát kíváncsi vagyok mitõl lesz ez technikás, de csak mesterséges akadályokkal lehet technikássá tenni. Van a beton õt mellett 1-2 lépcsõ, de azok nem olyan rövidek és mondhatni meredek. Szóval nem hiszem hogy berakják, bár izgi lenne sztem
No és a felsõ részen, az a füves... ha esõ lesz, akkor az horror... sár + benne soksok fû. Majd építhetünk vályogházat
Minimum negyede, de inkább harmada.Tudja valaki, hogy elõreláthatólag mennyi aszfalt lesz a pályában? A rendezõség oldalán annyira nem derül ki.
Kicsit keménynek tûnik, nem biztos, hogy én ezt országútival be merem vállalni...
https://picasaweb.go...489516554728978
Itt találtok néhány képet a verseny helyszínérõl.
Kiindulási alapnak jó :-)
Nálunk még van egy üres hely ha gondolod mert én nem indulok!Sziasztok!
Csapatot keresek, master 2-es vagyok pár éve...
Lehet csak egy mezõt fogsz találni méteres gazzal.Hétvégén a környéken leszek, megsasolom majd, esetleg csinálok pár fotót!
A sebesség mindent megold.