Azt is kérdezd meg, hogy szokás szerint péntek délután el lehet-e foglalni a helyeket. Köszi.
Megkérdezem!
Azt is kérdezd meg, hogy szokás szerint péntek délután el lehet-e foglalni a helyeket. Köszi.
Nem, az van, hogy idén kimarad, de letekerek (terepen ofkorz), s megnézlek benneteket. Miután 3 hétig kellett kúrálnom az ínhüvely gyulladásom a kísértetiesen hasonló terepen rendezett 8órás után, már óvatos vagyok.
Még én is beneveztem antiszocba, már csak a bringát és/vagy az áttételt kell megszülni. Gyere, jóóóó lesz!
Mire módosítanád?
Írd meg privátba és hívom Harangot...
Ti mit tippeltek a pályáról? Szeretnék keményet menni, de ha ez is a napon rázkódunk a mezõn (~8 órás) típusú verseny lesz, akkor inkább kihagyom, mert az éves napszúrásom már megvolt, köszi.
Úgy sem válaszolnak rá!
nekem sem válaszoltak!
Azzal kapcsolatban tudna segíteni valaki, hogy már benevezett csapatban hogyan tudunk nevezést módosítani, nevet átiratni?
Nézegettem a Sportaktív oldalán de erre nem találtam megoldást.
Írj e-mailt a sportaktivnak!Azzal kapcsolatban tudna segíteni valaki, hogy már benevezett csapatban hogyan tudunk nevezést módosítani, nevet átiratni?
Nézegettem a Sportaktív oldalán de erre nem találtam megoldást.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Majd valamely parti vendéglátóban nézed a tv-n. Bár a csapat érdekében remélem nem lesz arra fele ilyen lehetõséged!
Más:
Tudja valaki, hogy pénteken le lehet-e már menni, vagy sem? (hivatalosan)
Mi is le szoktunk menni, csak idénre az van írva, hogy szombat 8-tól lehet elfoglalni a helyeket. Ezért kérdezem, hogy engedik-e a rendezõk v. sem.
Lehet,hogy így van a strand vezetõivel lebeszélve....
Mi is le szoktunk menni, csak idénre az van írva, hogy szombat 8-tól lehet elfoglalni a helyeket. Ezért kérdezem, hogy engedik-e a rendezõk v. sem.
Ahol voltam 4 éve másik egyesületben!
Õk már péntek reggel lemenek! 2 csapatnyi ember+ a háttér segítõk!
Majd valamely parti vendéglátóban nézed a tv-n. Bár a csapat érdekében remélem nem lesz arra fele ilyen lehetõséged!
Más:
Tudja valaki, hogy pénteken le lehet-e már menni, vagy sem? (hivatalosan)
És szerintetek Harang kirak egy kivetítõt, amin megy az olimpia?
Csak mert azon a két napon van az országúti mezõnyverseny is!