Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Azt is kérdezd meg, hogy szokás szerint péntek délután el lehet-e foglalni a helyeket. Köszi.

Megkérdezem! :)
Team Heavy Pedál Szeged

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Nem, az van, hogy idén kimarad, de letekerek (terepen ofkorz), s megnézlek benneteket. :D Miután 3 hétig kellett kúrálnom az ínhüvely gyulladásom a kísértetiesen hasonló terepen rendezett 8órás után, már óvatos vagyok. :D

Kicsit puhább teló, 1,5bar vagy kevesebb a gumikba, aztán nem lesz semmi gond. Meg ez 24órás, nem kell ennyira sietni. Ha az esélyesek nem dõlnek ki, akkor a nevezettek alapján az elsõ 2 hely úgyis foglalt.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Még én is beneveztem antiszocba, már csak a bringát és/vagy az áttételt kell megszülni. Gyere, jóóóó lesz! ;)

Nem, az van, hogy idén kimarad, de letekerek (terepen ofkorz), s megnézlek benneteket. :D Miután 3 hétig kellett kúrálnom az ínhüvely gyulladásom a kísértetiesen hasonló terepen rendezett 8órás után, már óvatos vagyok. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Mire módosítanád?
Írd meg privátba és hívom Harangot...

Azt is kérdezd meg, hogy szokás szerint péntek délután el lehet-e foglalni a helyeket. Köszi.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ti mit tippeltek a pályáról? Szeretnék keményet menni, de ha ez is a napon rázkódunk a mezõn (~8 órás) típusú verseny lesz, akkor inkább kihagyom, mert az éves napszúrásom már megvolt, köszi.

Még én is beneveztem antiszocba, már csak a bringát és/vagy az áttételt kell megszülni. Gyere, jóóóó lesz! ;)

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Úgy sem válaszolnak rá!
nekem sem válaszoltak!

Õk is ilyenek?
Nekem a vueltások nem szoktak :-)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Írj e-mailt a sportaktivnak!

Úgy sem válaszolnak rá!
nekem sem válaszoltak!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Azzal kapcsolatban tudna segíteni valaki, hogy már benevezett csapatban hogyan tudunk nevezést módosítani, nevet átiratni?
Nézegettem a Sportaktív oldalán de erre nem találtam megoldást.

Mire módosítanád?
Írd meg privátba és hívom Harangot...
Nálunk is van egy évszám módosítás,nem változik vele semmi,csak az átvételkor ne legyen gond...
Team Heavy Pedál Szeged

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Azzal kapcsolatban tudna segíteni valaki, hogy már benevezett csapatban hogyan tudunk nevezést módosítani, nevet átiratni?

Írj e-mailt a sportaktivnak!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Tûzvirág

Tûzvirág

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Majd valamely parti vendéglátóban nézed a tv-n. Bár a csapat érdekében remélem nem lesz arra fele ilyen lehetõséged! :D

Más:
Tudja valaki, hogy pénteken le lehet-e már menni, vagy sem? (hivatalosan)

Mi is le szoktunk menni, csak idénre az van írva, hogy szombat 8-tól lehet elfoglalni a helyeket. Ezért kérdezem, hogy engedik-e a rendezõk v. sem.

Paszolom a dolgot akkor!
Én õrülök ha valahogy lejutok szombat este 8-9 óra felé és vasárnap nem kell mennem melózni!
Most kb úgy álok :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Szerintem itt lesz bõven hely a csapatsátraknak.Tavaly mi is felállítottuk,de ásványvízen kívül nem volt semmi és senki alatta...
Team Heavy Pedál Szeged

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Lehet,hogy így van a strand vezetõivel lebeszélve....

Ez azért kibasz lenne a néppel, tavaly is a társaság jó harmada ott volt már péntek este. Mi is pénteken szándékozunk menni, meg sokan mások szerintem.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Mi is le szoktunk menni, csak idénre az van írva, hogy szombat 8-tól lehet elfoglalni a helyeket. Ezért kérdezem, hogy engedik-e a rendezõk v. sem.

Lehet,hogy így van a strand vezetõivel lebeszélve....
Team Heavy Pedál Szeged

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Ahol voltam 4 éve másik egyesületben!
Õk már péntek reggel lemenek! 2 csapatnyi ember+ a háttér segítõk!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Ahol voltam 4 éve másik egyesületben!
Õk már péntek reggel lemenek! 2 csapatnyi ember+ a háttér segítõk!

Majd valamely parti vendéglátóban nézed a tv-n. Bár a csapat érdekében remélem nem lesz arra fele ilyen lehetõséged! :D

Más:

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Én lenn leszek Füreden szvsz. 20-26.-ig és körülnézek elvileg a nyomvonal meg kell,hogy legyen,de kitûzve csak elõtte nap lesz...de rákérdezek Harinál...
Team Heavy Pedál Szeged

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

És szerintetek Harang kirak egy kivetítõt, amin megy az olimpia? :)
Csak mert azon a két napon van az országúti mezõnyverseny is!

Más:

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Biztos .... ? :)

Te nem jössz.. : )
Team Heavy Pedál Szeged

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
És szerintetek Harang kirak egy kivetítõt, amin megy az olimpia? :)
Csak mert azon a két napon van az országúti mezõnyverseny is!