Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Jó verseny volt, kivéve pályát ,ahol napszúrást lehetett kapni az árnyék mentesség miatt. A por az csak ráadás volt. A végén kialakuló meccs helyzetek az tette az egészet izgalmassá. Azt viszont nem értem, hogy miért az utolsók között lettünk az eredményhirdetéskor kihívva, mikor már jóformán mindenki elment.Nem esett jól, mikor azt láttam hogy mindenki eltûnik és kb, pár ember marad ott "ünnepelni". Én elhiszem, hogy a solo férfiakat kell elõbb "ünnepelni" de azt nem nõket kell a legutoljára hagyni( ez erõsen diszkrimináció). Vagy legyen az, hogy mindenki ott marad a végéig. Elnézést a többiektõl ,de ez bennem maradt, szerintem csinálhatták volna másképp is.....A díjazásról már nem is beszélek.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Hajrá mindenkinek! :)
Elõ a tollakkal! Pályázati lehetõség

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Elõször is gratulálok a szervezõknek a résztvevõknek és a dobogósoknak!

Nem tudom sokaknak mi a bajuk ...
Egy versenyen versenyezni kell. Menni-menni-menni és kész. Mondjuk én jómagam nem vettem észre semmit a kiegészítõ programokból, tehát nekem ezzel nem volt bajom, uh csak annyit tudok mondani Hajrá Harang! Jövõre is!

Viszont ami feltûnt, nagyon sokan nem tudnak biciklizni, kanyarodni és nincsenek tisztába a helyzetekkel és azzal, hogy mit-hogy kell kezelni, mikor kell, vagy lehet elõzni, mekkora is valójában a féktáv.
Bevállalnak dolgokat feleslegesen és a vége mindig egy felesleges baleset. Vagy 10x láttam ilyet ebbõl 4 közvetlen elõttem ... elgondolkodtató!

Én szólóként így láttam, üdv Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

WRC

WRC

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Sziasztok!
A Fair-Play-ról és arról, hogy ez csak egy játék:
Az „ellenfél” csapatától, (Hegyi bringa Jó Hangulat) mindentõl függetlenül ugyanolyan szurkolást kaptam minden körben, mint a sajátjaimtól. Köszönöm nekik /is/

Koty

Koty

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Sziasztok.

Képek a versenyrõl. https://picasaweb.go...OrasMaraton2012

üdv
Kezso

Köszönjük a fotókat!

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
kezso !
Köszi a szuper fotókat!!!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor nem érnek be. És akkor mi van? Aki elindul, elfogadja az indulási feltételeket, a szintidõket is. Én vén hülyeként indulhatok, a nálam keményebb csajok meg utazhatnak külföldre, ha hosszút van kedvük lenyomni.
Az indulók töredékét érdekli, hogy ob vagy nem ob bármelyik maraton. Vagy a férfi "élcsapat" attól fél, hogy át-átruccan pár nõ valamelyik szomszédból, csak azért, hogy lealázza az itthoni férfi élmezõny hímsovinisztáit? :-)

Nem érted. Az van, hogy ezek a szövetség keretein belül rendezett versenyek, MK, OB, stb. Nem lehet kiírni úgy ezeket, hogy vagy lesz gyõztes vagy nem. Az úgy meg, hogy nézne ki, hogy a középtávon van a versenykategória, de indulnak hosszún is.

A sebesség mindent megold.

K.P.

K.P.

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Nálam a lányok (kivétel nélkül) viszik a fair play díjat! Nagyon korrektek és figyelmesek voltak a pályán!!!!
A "max respect" díj a szólósoké, s örülök, hogy Lacinak végre összejött a gyõzelem!
Ádám teljesítménye meg számomra olyan etalon, amit más versenyeken amin részt vettem (volt pár az elmúlt évek alatt) eddig senkinek sem sikerült túlszárnyalni!

A kommentek egy részébõl(!!!) az alábbi konzekvenciát vontam le.
A veszteseknek a cukor is keserû...
a gyõzteseknek meg a xar is édes!

kezso

kezso

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
  • LocationAjka
Sziasztok.

Képek a versenyrõl. https://picasaweb.go...OrasMaraton2012

üdv
Kezso

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts

És ha jövõre leszakad az ég mondjuk Dunán vagy Crosskovácsin, netalán még ezek közül valamelyik az ob lesz, és kizárják az egész nõi mezõnyt, mert nem tudnak szintidõn belül beérni, akkor mi lesz? Száraz versenyen egyértelmû, hogy hosszún a helyük, de ragadós sárban végük van.

Akkor nem érnek be. És akkor mi van? Aki elindul, elfogadja az indulási feltételeket, a szintidõket is. Én vén hülyeként indulhatok, a nálam keményebb csajok meg utazhatnak külföldre, ha hosszút van kedvük lenyomni.
Az indulók töredékét érdekli, hogy ob vagy nem ob bármelyik maraton. Vagy a férfi "élcsapat" attól fél, hogy át-átruccan pár nõ valamelyik szomszédból, csak azért, hogy lealázza az itthoni férfi élmezõny hímsovinisztáit? :-)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
A por az por azzal sok mindent nem lehet csinálni. Egy darabig locsoltam a csapatsátor elõtt a földet valamennyit enyhitett azonban hogy tuti legyen egy 50méteres szakaszt kellett volna portalanítani mivel a víz 200méterre volt és egy 10l kannám volt így abba hagytam. Most csak segítettem a csapatokat. Aki azt mondja hogy szar volt a verseny az nézze meg hogy mit csináltak a nõi csapatok.
301 Merkapt Csajok 124 24:00:37 00:00:00
300 Száguldó Virágok 124 24:00:48 00:00:10
302 Pedálkirálynõk 123 24:03:07 -1 kör

Én Merkaptos vagyok, de ugyanúgy szurkoltam a száguldó virágoknak is hisz mindegyik a barátom 24 órán keresztül mecseltek 1 ill 2 körös váltásokkal dolgoztak a pihenõ a 3 körös volt.
Mindkét csapat egész idõ alatt taktikázott és szépen versenyzett a harmadik csapatott nem ismerem de õk is a végéig küzdöttek. Az elsõ és a második között 10.09 másodperc volt a különbség.https://www.facebook.com/photo.php?v=4373644578506
Sportszerûség mert ez is fontos.
Feltöltött kép

Még egy apró adalék.
http://marosffy.free...tized_versenye/
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

...Ha az nem gyõzi meg a szervezõket, hogy vissza kell a nõket engedni a hosszútávú maratonokra is, akkor azok a szervezõk vakok!

És ha jövõre leszakad az ég mondjuk Dunán vagy Crosskovácsin, netalán még ezek közül valamelyik az ob lesz, és kizárják az egész nõi mezõnyt, mert nem tudnak szintidõn belül beérni, akkor mi lesz? Száraz versenyen egyértelmû, hogy hosszún a helyük, de ragadós sárban végük van.

A sebesség mindent megold.

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Csatlakozom Hunyához.
Ez egy ilyen 24 órás volt. Emlékezetes marad. :-)
Ez nem terem sport :-), és nem csak technikai. Az is számít, aki a nyeregben ül.
Speciel az én szemem se tolerálta a port. Nappal még csak-csak, de sötétben már annyira könnyezett, hogy le kellett állnom. Áldás volt az a pár csepp esõ éjszaka.
A pálya nem volt unalmas, nekem tetszett. Persze hogy rázott, nem aszfaltverseny ez. Szerencsére.
Jó húzás volt a nõi szólózást bevenni. Fantasztikusan nyomták a csajok! És még az utolsó órákban is maradt erõ bennük egy-egy mosolyra. Ha az nem gyõzi meg a szervezõket, hogy vissza kell a nõket engedni a hosszútávú maratonokra is, akkor azok a szervezõk vakok!

Hunya

Hunya

vendég

• fórumtag
  • 74 posts

A szervezés tényleg tuti volt!
Az iso szponzor nekem most teljesen pozitív volt. Mikor néhányszor arra mentem, mindig kaptam inni (bár hozzáteszem nem hagyatkoztam rá, mert tavaly pont ellenkezõ volt a helyzet).
A szünet utáni 4 órás kezdéssel bevallom igen szkeptikus voltam, de teljesen alaptalanul. Pikk-pakk összekapták a pályát, és pontosan folytatódott a verseny. Le a kalappal!
Kár hogy a mólóra végül nem ment le a pálya. Nem engedte a tulajdonos?
Illetve arra lennék még kíváncsi, miért változott a helyszín a tavalyihoz képest? Nem engedélyezték a múltkori nyomvonalat, vagy a vízhez akarták közelebb vinni? Az azért sokkal inkább MTB nyomvonal volt! :)

Az iso nekem is tetszett, és mindig kaptam annyit amennyi kellett! :)

Hunya

Hunya

vendég

• fórumtag
  • 74 posts

...igen igazad van, nem is szoktam reagálni mostanában, de ha valaki ezt emeli ki, egy verseny jellemzésébõl...a "mint mindíg" jelzõvel...azt nem hagyom figyelmen kívül, nomeg 24évesen, nagy tudor! ...mert romlik a versenyek szinvonala...nomeg mint mindíg xar volt minden...vajon hány versenyen vett részt?
ui1: tipikusan magyar hozzáálás, ha aranyat vitt volna haza, ez lett volna az év legjobb versenye és pályája.
ui2: nomeg úgyis gyáva szarnyulak lesznek a SpeakerKiller-t használni...az tutti!
ui3: ha meg megteszik, jobb ha el sem indulnak, mert úgy leoltom õket mint vastag fecskendõ a tüzet!

az "ui"-kat nyugodtan elhagyhattad volna, mert az elõszóban sok mindent elmondtál. Ne azt nézzed mit mond, hanem... Ugye ismered a mondást. Sajnos az "ui"-kal csak a kritika szintjére süllyedsz, és inkább emelkedj föléje! :)

Hunya

Hunya

vendég

• fórumtag
  • 74 posts

Hmmm...a én vagyok a "szar" szpíker...nem szeretnék kötözködni, de a kritika akkor az, amikor van mögötte egy magyarázat és egy javaslat a a változtatás irányára..."a szar volt a szpíker mint mindíg" egy picit szivenütött, de természetesen nem tetszhet mindenkinek az én stílusom, fõleg azért is érdekes mert ketten Pisti sportújságíró barátommal és kollégámmal dumáltunk...a "speaker killer" nagyon találó, de ez ha már itt tartunk (sajna) annyit jelent: hangszórógyilkos...
...nem tudom, te aki ezt ilyen kedvesen itt nyilvánosan felhoztad e témát, vajon szpíkeltél-e egy rendezvényt is...természetesen ha igen, akkor szívesen elmegyek s megnézem-hallgatom, hogy tanulhassak, mert 40-évesen ( Pisti 60 ) sem szégyen a tanulás...és nem is tartom magam profi moderátornak, bár sok sportág versenyzõi valamiért azt hiszik :)
...nem ez a szakmám, a hangosítás és dumálás egy hobby...bár 24órán keresztül, nem egy leányálom...
...nomeg ha nem haragszol, s ha már személyeskedni kezdtél: TE jó. bringás vagy? ...mert ha igen akkor le a kalappal, de ha nem, akkor meg mi keresel egy versenyen?
...továbbiakban nick nevem alatt ott a mail címem...
más:
...nem volt jó a rendezés? ok a pálya valóban nem az volt amit leírtak, de ha jól emléxem ezt a rendezõk be is jelentették, az okokra nem emléxem...de itt a 24 óra teljesítménye a lényeg...
...mi nem volt még jó?
...volt mindenhol világítás, nomeg folyamatos 220, egy villanyász team-el...
...az idõmérés hibátlan, pontos, folyamatos volt...
...a pálya a vihar után is összeállt, nem kevés rendezõ pakolta össze, hogy 4:00-kor újra lehessen rajtolni...
...az infok folyamatosak voltak...
...az isotoniás italszponzorrol nekem is megvan a véleményem...ruppótlan sztem.
...volt mentõ, amikor meg nem, akkor az én autóm és drága feleségem fuvarozta a sérülteket az egészségházba...
...a kaja tök jó volt! és jó sok!
...a helyszín állat!
...tehát kissé értettlenül állok a "szar rendezés" kijelentés elõtt...én már voltam szar rendezvényen...az nem ilyen...

sporttársi üdvözlettel: Bíró Ádám hobby szpíker, nívódíjas hangszerkészítõ, gitár és hegedû javító, a Liszt Ferenc Zenemûvészeti Egyetem vigáztató mestere

Khm...
Szerintem Ádámtól a "hobby" szpíkertõl csak tanulni lehet, és nem keveset. Ráadásul Õ is 24 órát nyomott! Csodálom, hogy maradt még hangja és tessék kérem kipróbálni magunkat ebben a mûfajban is! :)
Pistinek pedig szóljatok, hogy az frankó, hogy figyel arra, hogy az Ádám mikor beszél, de neki akkor nem kellene, mert egyszerre ennyi információt az emberi agy nem képes feldolgozni. Legalábbis az enyém! :)
Továbbá, a kritika célja az legyen, hogy min lehessen legközelebbre javítani! A "szar" az elég kevés konkrétumot tartalmaz, ebbõl nehéz építkezni! :)
A pályáról, a pórról, a tûzõ napról és minden egyéb ilyen jellegû körülményrõl pedig az a véleményem, hogy ez egy ilyen verseny! Ezt kell a lehetõ leggyorsabban és legtöbbször teljesíteni! Ez a feladat. Az összes versenyzõnek ugyanaz a körülmény jutott. Senki sem tekert többet árnyékban és levesebbet rosszabb terepen. Ez van! :)

Sporttársi üdvözlettel Fejes Miklós egy igazán amatõr HegyiBringás ;)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Mi azzal nyitottunk. El is úszott a jó eredmény :( De nagy hajtás lett belõle :)
Kíváncsi lennek milyen kört mentem, mikor megjött a vihar. Igencsak siettem befelé, látva a villámokat :)

csapatban nálunk is volt + váztörés, de a többi csapatunk sem úszta meg mûszaki hibák nélkül
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...igen igazad van, nem is szoktam reagálni mostanában, de ha valaki ezt emeli ki, egy verseny jellemzésébõl...a "mint mindíg" jelzõvel...azt nem hagyom figyelmen kívül, nomeg 24évesen, nagy tudor! ...mert romlik a versenyek szinvonala...nomeg mint mindíg xar volt minden...vajon hány versenyen vett részt?
ui1: tipikusan magyar hozzáálás, ha aranyat vitt volna haza, ez lett volna az év legjobb versenye és pályája.
ui2: nomeg úgyis gyáva szarnyulak lesznek a SpeakerKiller-t használni...az tutti!
ui3: ha meg megteszik, jobb ha el sem indulnak, mert úgy leoltom õket mint vastag fecskendõ a tüzet!
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
A szervezés tényleg tuti volt!
Az iso szponzor nekem most teljesen pozitív volt. Mikor néhányszor arra mentem, mindig kaptam inni (bár hozzáteszem nem hagyatkoztam rá, mert tavaly pont ellenkezõ volt a helyzet).
A szünet utáni 4 órás kezdéssel bevallom igen szkeptikus voltam, de teljesen alaptalanul. Pikk-pakk összekapták a pályát, és pontosan folytatódott a verseny. Le a kalappal!
Kár hogy a mólóra végül nem ment le a pálya. Nem engedte a tulajdonos?
Illetve arra lennék még kíváncsi, miért változott a helyszín a tavalyihoz képest? Nem engedélyezték a múltkori nyomvonalat, vagy a vízhez akarták közelebb vinni? Az azért sokkal inkább MTB nyomvonal volt! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Butch Cassidy

Butch Cassidy

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Jaj, már, Ádám, te még odafigyelsz az ilyen kritikákra? Lehetne több rutinod. :)

Én is bele tudnék kötni egy csomó mindenbe, de annál biztos nehezebb 24 órást rendezni, hogy minden ponton tökéletes legyen. És szerintem még akkor is beszólna egy csomó webbetyár.

(Ha már itt tartunk, a pálya nekem sem tetszett, eddig bármelyik jobb volt, de biztos oka volt annak, hogy lekerült a bozótba. Ha ez az oka elmúlna, jövõre szerintem sokan szívesen visszamennének a fenti ösvényekre.)