Így hogy lesz belõled CC-s? Meg minek a CC bringa?igen, ezért minden elismerésem:) nekem 1 kör után volt az hogy igen, köszönjük, ezek õrültek, még egy ilyet nem:)
Doormano: idõvel átkonvertálódnak:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Started by
szammer
, 2006. May 31. 20:59
Posted 2006. September 17. - 19:13
Posted 2006. September 17. - 19:02
igen, ezért minden elismerésem:) nekem 1 kör után volt az hogy igen, köszönjük, ezek õrültek, még egy ilyet nem:)
Posted 2006. September 17. - 19:00
egyszer mentem körbe a pályán(igaz dh bringával) de elég ütõs volt!
Én 22-szer, fullmerev CC bringával nyomtam, amíg tudtam.
Gratulálok minden résztvevõnek, a Solo indulóknak külön respekt!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2006. September 17. - 18:59
ezt már kikísérleteztem de így nézzem meg mind a 43at?nyisd meg teljesen, klikk rá ahol csak lehet!
Minden indulónak gratulálok, egyszer mentem körbe a pályán(igaz dh bringával) de elég ütõs volt!
:bananadanén oldalam:bananadan
Posted 2006. September 17. - 18:53
nyisd meg teljesen, klikk rá ahol csak lehet!
Minden indulónak gratulálok, egyszer mentem körbe a pályán(igaz dh bringával) de elég ütõs volt!
Posted 2006. September 17. - 18:30
nekem minden képre azt írja ki hogy konvertálás alatt, de a minden képedreSziasztok! Pár kép: http://kep.tar.hu/csikesz/50370272#2
Posted 2006. September 17. - 18:26
Socy!
Büszke vagyok Rád!!! Gratula a teljesítményedhez!! Jövõre ugyanitt, majdnem ekkor, átigazolva!
Büszke vagyok Rád!!! Gratula a teljesítményedhez!! Jövõre ugyanitt, majdnem ekkor, átigazolva!
Spinner :slonko:
Posted 2006. September 17. - 18:25
Posted 2006. September 17. - 18:21
Posted 2006. September 17. - 17:51
Gratulálok mindenkinek, aki teljesítette 24 h-t!!! Itt egy bronzérem, élmény volt a csapattal tekerni, és veletek!!!
Spinner :slonko:
Posted 2006. September 17. - 17:24
Üdv Mindenkinek!
Tényleg nagyon jó kis verseny volt ez a mai, csak nekem árnyékozta be a napomat az, hogy a brifkóm eltünt.
Szombat este még megvót, mert sört ittam belõle, majd ma vettem észre, hogy nem észlelem sehol sem a drágaságom. Pénz nem sok volt benne, de iratok dögivel. Bankkártyát letiltattam, meg mindent ami érhet valamit, csak szeretném visszakapni a jogsimat, a forgalmimat, a személyim meg minden egyebet ami benne leledzett. A becsületes megtalálónak jutalmat adok.
Ha tudtok valamit róla, akkor dobjatok légyszi egy privit.
Köszönöm.
Tényleg nagyon jó kis verseny volt ez a mai, csak nekem árnyékozta be a napomat az, hogy a brifkóm eltünt.
Szombat este még megvót, mert sört ittam belõle, majd ma vettem észre, hogy nem észlelem sehol sem a drágaságom. Pénz nem sok volt benne, de iratok dögivel. Bankkártyát letiltattam, meg mindent ami érhet valamit, csak szeretném visszakapni a jogsimat, a forgalmimat, a személyim meg minden egyebet ami benne leledzett. A becsületes megtalálónak jutalmat adok.
Ha tudtok valamit róla, akkor dobjatok légyszi egy privit.
Köszönöm.
Posted 2006. September 17. - 17:14
Posted 2006. September 17. - 16:08
Szia !Sziasztok!
Én is felraktam a képeimet!
http://www.biroandras.hu/24h/index.htm
Még ma éjjel majd megyek ki fotózzni. Holnap rakom fel majd a többi képet!
addig is jó nézelõdést.
Üdv:
Andris
Nagyon jók lettek a képeid !!!
Esetleg meg lehet kapni a számomra fontosakat eredeti méretben?
Erre a 2 darabra gondolnék:
http://www.biroandra...4h/img_7648.htm
http://www.biroandra...4h/img_7705.htm
Elõre is köszi !
Csaba
Posted 2006. September 17. - 15:59
Csõ!
Nemrég jöttem meg csillebércrõl. Ez volt az elsõ 24 órás versenyem, és tetszett
csak az esõ nem jött jól, mert dagonyában mentem egy kört v-fékkel, és 2.1 -es contival, és hát mitnemondjak, de nem volt kellemes (24 perc lett így a köridõ )
Utána haver leváltott egy körre, és addig én leszedtem az elsõ féket, és csodák csodájára mentem két kört, az elsõ 16, a mséodik 17 perces lett, szóva örültem.
Csak a hátam fájt/fáj nagyon....
meg szerintem egy hajnali 1 után kéne levenni a zenét kb reggel 6-ig, mert akkor lehetne jókat aludni, mert kb 1 órán keresztül volt csak az, hogy nem üvöltött a zene, és így sajnos semmit sem tudtam aludni.
De lényegében jó volt; talán az tartott fenn, hogy ittam egy csomó redbullt
szerk.: ja, és nagyon powa volt az éjszakai tekerés!!
Nemrég jöttem meg csillebércrõl. Ez volt az elsõ 24 órás versenyem, és tetszett
csak az esõ nem jött jól, mert dagonyában mentem egy kört v-fékkel, és 2.1 -es contival, és hát mitnemondjak, de nem volt kellemes (24 perc lett így a köridõ )
Utána haver leváltott egy körre, és addig én leszedtem az elsõ féket, és csodák csodájára mentem két kört, az elsõ 16, a mséodik 17 perces lett, szóva örültem.
Csak a hátam fájt/fáj nagyon....
meg szerintem egy hajnali 1 után kéne levenni a zenét kb reggel 6-ig, mert akkor lehetne jókat aludni, mert kb 1 órán keresztül volt csak az, hogy nem üvöltött a zene, és így sajnos semmit sem tudtam aludni.
De lényegében jó volt; talán az tartott fenn, hogy ittam egy csomó redbullt
szerk.: ja, és nagyon powa volt az éjszakai tekerés!!
Fiat hatulján: "Ne kövess, mert idegesít!"
Posted 2006. September 17. - 15:58
sehol sem találom magamat:( tudnátok küldeni képeket amin a 75a rajtszámú "versenyzõ" szerepel? köszi:)
Posted 2006. September 17. - 15:15
Szláj ezt csak azért mondod, mert nem voltál kint amikor esett, meg akkor amikor még dágványvolt.
Egyébként reggelre tényleg elég jó lett a pálya.
Egyébként reggelre tényleg elég jó lett a pálya.
Posted 2006. September 17. - 15:15
Mindenkinek gratulálok aki részt vett!! +azoknak akik egész éjjel seitettékaz elnyütt harcosokat! SAjnos voltak akik töréssel távoztak a versenyrõl!! Nekik jobbulást!
Estére mocskos egy idõ lett!!
A monociklistáknak Respect!! A legnagyobbak a nagyok közt!Ezen apályán...
Jövõre ugyanittt ugyanekkor!!:D:D
Estére mocskos egy idõ lett!!
A monociklistáknak Respect!! A legnagyobbak a nagyok közt!Ezen apályán...
Jövõre ugyanittt ugyanekkor!!:D:D
Posted 2006. September 17. - 15:07
nos asszem jövõre is megyek, jó móka volt, bár a kivágott erdõ helyén a nagy por megnehezítette a dolgomat/unkat, bár lehet, h. csak a gumijaim voltak nem oda illõk
sztem az esõ kimondottan jót tett a pályának, igaz, én átaludtam az esõzést, így én nem igazán kaptam belõle...
sztem az esõ kimondottan jót tett a pályának, igaz, én átaludtam az esõzést, így én nem igazán kaptam belõle...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. September 17. - 14:55
Hát elég mókás pálya volt az biztos. Az igaz, hogy a csapatkonkénti 1 autó sem állhatott be, és kaptunk esõt is rendesen, de azért nagyon jó volt. Bár a speaker megint hozta a formáját.
Egy beszólás ami nagyon megmaradt bennem:
..és a hölgyek is csomagolják be az elhasznált taponkonokat, mert azt mindenki tudja milyen és már én is megszivtam....
Ádám, mit is szivtál te meg?
Egy beszólás ami nagyon megmaradt bennem:
..és a hölgyek is csomagolják be az elhasznált taponkonokat, mert azt mindenki tudja milyen és már én is megszivtam....
Ádám, mit is szivtál te meg?