Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Közel 350 kép:
http://pix.bikemag.h...at=2759&page=23

eredeti méretben tudnál küldeni belõlük?

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Franci, Franci ;)
Le kéne már szokni az ilyen szélsõséges kijelentésekrõl, minden témában ;). Nálunk is van több EMBER, aki pöfékel és sörözik egy versenyen és nagyon jó emberek, pedig én is útálom a bagót. Ne ítélj elhamarkodottan. Nem mindenki akar élsportoló és sportember lenni csak azért, mert bringázik és versenyre jár. eccerûen jól szeretné érezni magát egy társaságban ;). Legjobb, ha ilyenkor nagyon!! kulturáltan és célzástól mentesebben megkéred, hgoy ne a tömegben bagózzon. És utána megköszönöd, ha megteszi. Ha meg nem teszi és bunkóskodva visszaszól, az már más tészta.

Francinak igaza van, a cigi és a sport nem összeegyezhetõ nálam sem. Ha valaki szeret bringázni akkor az életformaként mûveli ezt, és akkor nem cigizik. Aki meg vagánykodásból vagy divatból, az meg pöfékel szerintem.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Mert azt talán megszoktuk hogy szórakozóhelyen, vagy pl Tûzijáték alatt a bunkó ott pöfékel mellettem,na de egy kerékpárversenyen?
Minek jön el az ilyen ?

Franci, Franci ;)
Le kéne már szokni az ilyen szélsõséges kijelentésekrõl, minden témában ;). Nálunk is van több EMBER, aki pöfékel és sörözik egy versenyen és nagyon jó emberek, pedig én is útálom a bagót. Ne ítélj elhamarkodottan. Nem mindenki akar élsportoló és sportember lenni csak azért, mert bringázik és versenyre jár. eccerûen jól szeretné érezni magát egy társaságban ;). Legjobb, ha ilyenkor nagyon!! kulturáltan és célzástól mentesebben megkéred, hgoy ne a tömegben bagózzon. És utána megköszönöd, ha megteszi. Ha meg nem teszi és bunkóskodva visszaszól, az már más tészta.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Nekem is tetszett a pálya, fõleg úgy hogy én éjjel nem mentem : )
Így aztán a dagonyát,hideget is megúsztam.

Ami nem tetszett : a néhány tömegben kószáló cigarettás , magát kerékpárosnak tartó egyén.
Ha az ember elmegy egy ilyen sportrendezvényre reméli hogy legalább itt nem lesznek "emberek" akik cigarettáznak a tömegben, vagy leglább veszik a fáradtságot és elvonulnak jó messzire.
Legnagyobb arányban talán sárga-fekete mezes rendkívül " ELIT-PROFI" csapatból tették ezt.

Nagyon szép látvány ,és rendkívül jó benyomást kelt a kerékpáros sörrel,cigarettával a kezében,csak gratulálni tudok hozzá.

Mert azt talán megszoktuk hogy szórakozóhelyen, vagy pl Tûzijáték alatt a bunkó ott pöfékel mellettem,na de egy kerékpárversenyen?
Minek jön el az ilyen ?
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts

ott a lényeg ;) (én pl nem tok LOL)
Nekem csak azután nem tetszett, hogy esett. Meg ugye én este ismerkedtem a pályával, ami elég vicces volt :D

+

Na igen, ha nem tudtad, hogy hol mi várható, azért ugy elég érdekes lehetett. Nekem igy is az volt, még ha voltam is kint napközben, de azért lámpa fénynél egy kicsit máshogy hat a terep- hátha még az az elsõ randi :scared: -.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

ha tudtál rendesen bringát kezelni, ...

ott a lényeg ;) (én pl nem tok LOL)
Nekem csak azután nem tetszett, hogy esett. Meg ugye én este ismerkedtem a pályával, ami elég vicces volt :D

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nem is volt köves a pálya...nekem teccett, mert ha tudtál rendesen bringát kezelni, akkor gyors lehettél...pl a vége elõtt volt a gyors csikicsuki lejtõ a fák között...na ott 40-el fék nélkül lehetett döntögetni...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nem vagyok egy technikás rider (egyelõre :D), így nekem az a köves felfelé valahogy nagyon nem feküdt.

...

pedig jó volt.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

nem néztem végig az összes oldalt, de a hobby eredményhirdetésekrõl (hobby 3 és 5) nincs képed? Láttalalak, fotóztál... :)

Sajna nincsen, mert mi voltunk hobby 2 ben a dobogón, és utánna húztunk pakolni:(

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Közel 350 kép:

nem néztem végig az összes oldalt, de a hobby eredményhirdetésekrõl (hobby 3 és 5) nincs képed? Láttalalak, fotóztál... :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Nem vagyok egy technikás rider (egyelõre :D), így nekem az a köves felfelé valahogy nagyon nem feküdt.

Amúgy lensvernek igaza van: jövõre jobb lenne a HHH...

:lol1: Miért, azt gondolod, a HHH nem lesz technikás? Ahhoz képest ez az egész pálya egy nagy puding nulla aszfaltozott köröcske. ;) Majd körönként bekapod a "terminátort", s lehet majd visszasírni ezt a mászást!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

remek! van még kép?

Nincs több sajna.
Ha valakinek kell teljes méretû, jelezze.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Közel 350 kép:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Pedig ott volt a nagyszinpad sarkánál, én ott néztem meg a 8-ast is meg a 10-est is. A pódiumra kellett felállni és a rövid oldalon.

Én is megtaláltam. Minden két órában kirakták a pillanatnyi állást.

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts

ott igen, átellenesen,ahol a színpad volt, ott délben is csak a reggel 6os volt kinnt. Többször is megnéztem a délelõtt folyamán.

Pedig ott volt a nagyszinpad sarkánál, én ott néztem meg a 8-ast is meg a 10-est is. A pódiumra kellett felállni és a rövid oldalon.

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

[24h képek]
"Pár" kép ömlesztve a 24 órás szombat délutánjáról.
http://pinterweb.fre..._24h/index.html

remek! van még kép?

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 posts

Az jó volt, így ahogy volt, csak rövid volt, nem lehetett rajta igazán elhúzni. Én szeretem a technikás mászásokat, ez ráadásul nem is volt nehéz, csak nyomni kellett rajta.

Amúgy lensvernek igaza van: jövõre jobb lenne a HHH...

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Már 10 perce keresem,mondom ennyire lama nem lehetek hogy nem találom,de akkor mégse néztem el.
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

A tul oldalon a nagyszinpad felöli sarokban. Átellenesen a sátorban ahol az eleje volt.

ott igen, átellenesen,ahol a színpad volt, ott délben is csak a reggel 6os volt kinnt. Többször is megnéztem a délelõtt folyamán.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Azt hittem, hogy már fönt vannak az eredmények, de azok csak a 2005-ösek. :(
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.