Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2006. September 19. - 10:06
Nekem nagyon tetszett az idei verseny is, a pálya, a szervezés és a nyeremények is jobbak voltak mint a tavalyin. Az elején volt egy kis tülekedés, de pár kör után már lehetett haladni rendesen. Az esõbõl szerencsére én csak keveset érzékeltem a szerencsés váltásom miatt. A csapatunkból mindenki jól nyomta, aminek az eredménye egy második helyezés lett. Gratulálok minden részvevõnek. Szerintem jövõre is megyünk.
Üdv:
Szammer
Posted 2006. September 19. - 09:45
Köszönöm szépen a fotókat, megérkeztek!!
Gratulálok, jól áll a dobogó!!!
Posted 2006. September 19. - 09:26
Posted 2006. September 19. - 09:04
Nekem a reggeli elsõ körömben szakadt a hosszu emelkedõn, onnan rollereztem be. Egy ideig szenvedtem a szemcserével, majd legyintettem egyet és beraktam + 1 patentszemet. Ugyhogy estére ez lesz a program.:bananadanAmi nagyon negativ volt:
Volt egy láncszakadásom, amit ugy oldottam meg, hogy vettem egy láncot a Trekeseknél aszem Nella volt, ha tévedek sorry.
Sajna nem volt jó a lánc, mert a Sram sorom(kb 1100km-el) teljesen hozzákopott a régihez és ugrált az új láncal. Kicsit késöbb akartam venni 1 új sort olyan 8 körül, de nini nem volt ott senki se tehát cseszhettem, mert nem tudtam új sort venni.
A végén ugy oldottuk meg, hogy másik bringáról levettük a sort és a láncot eggyüt, és igy jó volt.
Na a lényeg:
Szerintem egy ilyen versenyen bárkinek lehet szüksége alkatrészre, tehát kéne biztosítani egy gárdát, akik végig ott vannak, és lehet tölük vásárolni.
Posted 2006. September 19. - 08:49
Volt egy láncszakadásom, amit ugy oldottam meg, hogy vettem egy láncot a Trekeseknél aszem Nella volt, ha tévedek sorry.
Sajna nem volt jó a lánc, mert a Sram sorom(kb 1100km-el) teljesen hozzákopott a régihez és ugrált az új láncal. Kicsit késöbb akartam venni 1 új sort olyan 8 körül, de nini nem volt ott senki se tehát cseszhettem, mert nem tudtam új sort venni.
A végén ugy oldottuk meg, hogy másik bringáról levettük a sort és a láncot eggyüt, és igy jó volt.
Na a lényeg:
Szerintem egy ilyen versenyen bárkinek lehet szüksége alkatrészre, tehát kéne biztosítani egy gárdát, akik végig ott vannak, és lehet tölük vásárolni.
Posted 2006. September 19. - 08:27
Gyalogkakukk, nekem vannak képeim Hobby 3-5 eredményhirdetésrõl. Hamarosan felteszem a képeimet, ott megtalálod õket.
Nagyon várom a fotókat! Ha nem okoz problémát, átküldenéd mail-ben a hobby 3-5 eredményhird. képeit? Meghála!
motto76@freemail.hu
Posted 2006. September 19. - 07:06
A pálya nekem már kezd nem tetszeni, mert holt uncsi, ráadásul jövõre max. olyan változtatásokra lehet számítani, hogy meg lesz fordítva a menet (tök fincsi lesz a sziklás, oldaldõléses mászás fölfelé ). Ezen a téren tehát semmi kilátásunk nincsen.
Szerintem az lebegett a Harangék szeme elõtt, hogy egy olyan pályát jelöljenek ki, ami a hétvégi bringások számára is teljesíthetõ és nem veszi el a kedvüket a tekeréstõl. Ez szerintem maximálisan sikerült is nekik.
Lehetett volna lényegesen technikásabb pálya is, amit Nati Te, mint tapasztalt montis biztosan sokkal jobban élveztél volna, de gyanítom hogy a hétvégi harcosok (és ahogy elnéztem rengetegen voltak) már annyira nem.
Szerintem remek volt, nekem sem okozott komoly kihívást a pálya, de a buli hangulata annyira magával ragadott, hogy ez engem nem is zavart. Ha jövõre ugyanez lesz, akkor is ott leszek...
Posted 2006. September 19. - 01:16
Posted 2006. September 19. - 01:13
A cuki kis vizsláról senki sem csinált képet!!??
bár nem az én képem, de remélem nem haragszik meg a gazdája...
http://www.zpok.hu/~...s/CRW_4186.html
Posted 2006. September 19. - 01:06
A cuki kis vizsláról senki sem csinált képet!!??
Szia Lensver!
Ha jól emlékszem a mi csapatunk lencsevégre kapta a kis kutyót. Utána járok, és küldöm a fotót!
Posted 2006. September 19. - 00:44
Posted 2006. September 19. - 00:27
A többiek már elkezdtek összepakolni, megyünk haza. Mondom nekik, hogy még egy ember maradjon vagy várjanak reggelig és folytatjuk, ha kell én megyek éjszaka esõben és sárban. Azt mondták: Esik az esõ, sár van, fázunk, megyünk haza kivéve az egyikük maradt volna csak nem tudott volna mivel hazamenni
Ezt azért sem értem, mert minek feladni? Mi - 6 fõs csajcsapat - hajnali 3-kor egyhangúlag úgy döntöttünk, hogy a helyzet hatására akkor inkább aludnánk, amíg abba nem marad az ömlés. Reggel fél 7 körül elkezdtünk aztán mocorogni, és lám, mire elkezdtük róni a köröket már teljesen jó volt az idõ és a pálya is rohamosan javult. Szóval simán pihenhettetek volna, aztán meg jó idõben folytathattátok volna! Ezért se értem azokat, akik feladták a csapatodban (hacsak nem vérprofik voltak, akik - miután látták, hogy dobogósak már úgysem lehetnek - inkább feladták, és mérgesen elvonultak).
Posted 2006. September 18. - 23:21
kex hajnalban király volt a zizi
Posted 2006. September 18. - 23:10
Posted 2006. September 18. - 23:02
Fantasztikus verseny volt. Csapatunk nagy részének ez volt az elsõ, de tuti nem az utolsó bagolykodása. Ráadásul egy arany és egy bronzérmet is bezsebelt a Merkapt Maraton Team. Mindenki jól nyomta és végig egységes és összetartó volt a csapat. Az uccsó órát én nyomtam végig, elõtte az energiaszeletet Red Bullal öblítettem, sokan jót derültek ezen, de meglett az eredmény és az 5 perc hátrányból elég szép elõnyt szedtem össze és bronzérem lett a jutalma az egésznapos küzdelemnek.
Utólag is köszönet a szervezõknek ezért a hangulatos versenyért. Gratula mindenkinek aki elindult és végigment, fõleg a szólósok elõtt emelem meg a bukóm és természetesen Ádámnak, aki éjszaka üvegbõl húzta a Jägert, de nagy nehezen végigduruzsolta a versenyt. A búvárruha meg nagy ötlet volt:)
Jövõre veletek ugyanitt!!!
Szuper voltál!!!! Öröm volt Veled tekerni egy csapatban!!
Posted 2006. September 18. - 23:01
Posted 2006. September 18. - 22:04
éjfél elõtt volt.Az egyszeregyes csapat egyik tagjától kaptam éjjel 1 körül egy Cateye elsõlámpa adaptert, Neki köszönöm, és jövök Neki eggyel, szal ha Tbányán jár és valami problémája van, akkor nyugodtan...
ahogy elvitted eszembe jutott, hogy éjfélkor megyek egy kört, de szerencsére nem hiányzott elég volt a fejlámpa is.meg valaki mindig volt mögöttem nem is értem miért?
aztán hajnalban megtaláltam az asztalon;)
Posted 2006. September 18. - 22:02
Teljes mértékben abszolút 100%-ig egyetértek. Én személy szerint gyûlölöm a cigarettát, és majdnem elhánytam magam amikor a váltózónában pár kivénhedt alkoholista, "mûbringás" váltás elõtt még elnyomott egy jó kis cigit...
Lehet eltûrni a másságot, akkor amikor nem okoz konkrét gondot neked. A cigi nem ilyen, egyszerûen nem kényszeríthet senki engem, hogy a rohadt füstjét szívjam...
najó befejeztem, bocs, csak ez nekem kényes téma...
ON
szerencsére nálunk a csapategység elég jó volt, mindenki beleegyezett 4 körül, hogy inkább hagyjuk abba, idén elég volt a sárból...
pedig 6tól már jó volt a pálya,nem értem miért nem mentetek még reggel
mi is ugy csináltuk, az esö alatt inkább aludtunk, aztán reggel nyomtuk, le is elõztünk titeket pedig ti jobban álltatok
Posted 2006. September 18. - 22:02
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."