Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Akkor én is:

Nekem nagyon tetszett az idei verseny is, a pálya, a szervezés és a nyeremények is jobbak voltak mint a tavalyin. Az elején volt egy kis tülekedés, de pár kör után már lehetett haladni rendesen. Az esõbõl szerencsére én csak keveset érzékeltem a szerencsés váltásom miatt. A csapatunkból mindenki jól nyomta, aminek az eredménye egy második helyezés lett. Gratulálok minden részvevõnek. Szerintem jövõre is megyünk.

Üdv:
Szammer

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Spiltyu!!

Köszönöm szépen a fotókat, megérkeztek!! :)

Gratulálok, jól áll a dobogó!!!;)
Spinner :slonko:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nekem az volt az egészben a jó, hogy miután felraktuk az új láncot és ugrált leszedtük és visszaraktuk a régit, kicsit megröviditve. Erre az meg ugy gondolta, hogy ne má és ugyanott a Köves lefele és a poros lefele után a gyökeres felfelén elszakadt. Utánna jött ez a barkácsmegoldás. Mit nem mondjak akkor egy picit ideges voltam:)

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

Ami nagyon negativ volt:

Volt egy láncszakadásom, amit ugy oldottam meg, hogy vettem egy láncot a Trekeseknél aszem Nella volt, ha tévedek sorry.
Sajna nem volt jó a lánc, mert a Sram sorom(kb 1100km-el) teljesen hozzákopott a régihez és ugrált az új láncal. Kicsit késöbb akartam venni 1 új sort olyan 8 körül, de nini nem volt ott senki se tehát cseszhettem, mert nem tudtam új sort venni.
A végén ugy oldottuk meg, hogy másik bringáról levettük a sort és a láncot eggyüt, és igy jó volt.

Na a lényeg:

Szerintem egy ilyen versenyen bárkinek lehet szüksége alkatrészre, tehát kéne biztosítani egy gárdát, akik végig ott vannak, és lehet tölük vásárolni.

Nekem a reggeli elsõ körömben szakadt a hosszu emelkedõn, onnan rollereztem be. Egy ideig szenvedtem a szemcserével, majd legyintettem egyet és beraktam + 1 patentszemet. Ugyhogy estére ez lesz a program.:bananadan

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ami nagyon negativ volt:

Volt egy láncszakadásom, amit ugy oldottam meg, hogy vettem egy láncot a Trekeseknél aszem Nella volt, ha tévedek sorry.
Sajna nem volt jó a lánc, mert a Sram sorom(kb 1100km-el) teljesen hozzákopott a régihez és ugrált az új láncal. Kicsit késöbb akartam venni 1 új sort olyan 8 körül, de nini nem volt ott senki se tehát cseszhettem, mert nem tudtam új sort venni.
A végén ugy oldottuk meg, hogy másik bringáról levettük a sort és a láncot eggyüt, és igy jó volt.

Na a lényeg:

Szerintem egy ilyen versenyen bárkinek lehet szüksége alkatrészre, tehát kéne biztosítani egy gárdát, akik végig ott vannak, és lehet tölük vásárolni.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nem tudom ki ez a srác, de MAXIMÁLIS tiszteletem az övé az ilyen IGAZI SPORTEMBEREK láttán szégyeli igazán el magát az ember, amikor már nagyon fáj és ugy érzi, hogy nem bírja.

KÉP

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Gyalogkakukk, nekem vannak képeim Hobby 3-5 eredményhirdetésrõl. Hamarosan felteszem a képeimet, ott megtalálod õket.

Nagyon várom a fotókat! Ha nem okoz problémát, átküldenéd mail-ben a hobby 3-5 eredményhird. képeit? Meghála! ;)

motto76@freemail.hu

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

A pálya nekem már kezd nem tetszeni, mert holt uncsi, ráadásul jövõre max. olyan változtatásokra lehet számítani, hogy meg lesz fordítva a menet (tök fincsi lesz a sziklás, oldaldõléses mászás fölfelé :D). Ezen a téren tehát semmi kilátásunk nincsen.

Szerintem az lebegett a Harangék szeme elõtt, hogy egy olyan pályát jelöljenek ki, ami a hétvégi bringások számára is teljesíthetõ és nem veszi el a kedvüket a tekeréstõl. Ez szerintem maximálisan sikerült is nekik.
Lehetett volna lényegesen technikásabb pálya is, amit Nati Te, mint tapasztalt montis biztosan sokkal jobban élveztél volna, de gyanítom hogy a hétvégi harcosok (és ahogy elnéztem rengetegen voltak) már annyira nem.
Szerintem remek volt, nekem sem okozott komoly kihívást a pálya, de a buli hangulata annyira magával ragadott, hogy ez engem nem is zavart. Ha jövõre ugyanez lesz, akkor is ott leszek... :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Jaj istenem, ez annyira drága! Köszi, és várom a másikat is (köszi Spinner :) )
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

A cuki kis vizsláról senki sem csinált képet!!??

bár nem az én képem, de remélem nem haragszik meg a gazdája... :)
http://www.zpok.hu/~...s/CRW_4186.html

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Szia Lensver!

Ha jól emlékszem a mi csapatunk lencsevégre kapta a kis kutyót. Utána járok, és küldöm a fotót! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

A többiek már elkezdtek összepakolni, megyünk haza. Mondom nekik, hogy még egy ember maradjon vagy várjanak reggelig és folytatjuk, ha kell én megyek éjszaka esõben és sárban. Azt mondták: Esik az esõ, sár van, fázunk, megyünk haza kivéve az egyikük maradt volna csak nem tudott volna mivel hazamenni

Ezt azért sem értem, mert minek feladni? Mi - 6 fõs csajcsapat - hajnali 3-kor egyhangúlag úgy döntöttünk, hogy a helyzet hatására akkor inkább aludnánk, amíg abba nem marad az ömlés. Reggel fél 7 körül elkezdtünk aztán mocorogni, és lám, mire elkezdtük róni a köröket már teljesen jó volt az idõ és a pálya is rohamosan javult. Szóval simán pihenhettetek volna, aztán meg jó idõben folytathattátok volna! Ezért se értem azokat, akik feladták a csapatodban (hacsak nem vérprofik voltak, akik - miután látták, hogy dobogósak már úgysem lehetnek - inkább feladták, és mérgesen elvonultak).

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ja bálint nem viccelt, a legnagyobb saras idõszakban volt olyan amikor a kijelzõn fent lévõ ~20 köridõ közül övé volt a legjobb :)

kex hajnalban király volt a zizi :D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
83ers: van nálam egy betétes tapinaci, akinek hiányzik visítson. Bálint neked meg minden tiszteletem, nem volt egyszerû, amit éjjel a sárban mûveltél. Órijási vagy!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Fantasztikus verseny volt. Csapatunk nagy részének ez volt az elsõ, de tuti nem az utolsó bagolykodása. Ráadásul egy arany és egy bronzérmet is bezsebelt a Merkapt Maraton Team. Mindenki jól nyomta és végig egységes és összetartó volt a csapat. Az uccsó órát én nyomtam végig, elõtte az energiaszeletet Red Bullal öblítettem, sokan jót derültek ezen, de meglett az eredmény és az 5 perc hátrányból elég szép elõnyt szedtem össze és bronzérem lett a jutalma az egésznapos küzdelemnek.

Utólag is köszönet a szervezõknek ezért a hangulatos versenyért. Gratula mindenkinek aki elindult és végigment, fõleg a szólósok elõtt emelem meg a bukóm és természetesen Ádámnak, aki éjszaka üvegbõl húzta a Jägert, de nagy nehezen végigduruzsolta a versenyt. A búvárruha meg nagy ötlet volt:)

Jövõre veletek ugyanitt!!!

Szuper voltál!!!! Öröm volt Veled tekerni egy csapatban!!

;)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
További képek...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

Az egyszeregyes csapat egyik tagjától kaptam éjjel 1 körül egy Cateye elsõlámpa adaptert, Neki köszönöm, és jövök Neki eggyel, szal ha Tbányán jár és valami problémája van, akkor nyugodtan... :)

éjfél elõtt volt.
ahogy elvitted eszembe jutott, hogy éjfélkor megyek egy kört, de szerencsére nem hiányzott elég volt a fejlámpa is.meg valaki mindig volt mögöttem nem is értem miért?:D
aztán hajnalban megtaláltam az asztalon;)

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Teljes mértékben abszolút 100%-ig egyetértek. Én személy szerint gyûlölöm a cigarettát, és majdnem elhánytam magam amikor a váltózónában pár kivénhedt alkoholista, "mûbringás" váltás elõtt még elnyomott egy jó kis cigit...

Lehet eltûrni a másságot, akkor amikor nem okoz konkrét gondot neked. A cigi nem ilyen, egyszerûen nem kényszeríthet senki engem, hogy a rohadt füstjét szívjam...

najó befejeztem, bocs, csak ez nekem kényes téma...

ON

szerencsére nálunk a csapategység elég jó volt, mindenki beleegyezett 4 körül, hogy inkább hagyjuk abba, idén elég volt a sárból...

pedig 6tól már jó volt a pálya,nem értem miért nem mentetek még reggel
mi is ugy csináltuk, az esö alatt inkább aludtunk, aztán reggel nyomtuk, le is elõztünk titeket :) pedig ti jobban álltatok

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF Köszönöm! ON

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."