Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

vki aki jol ismeri az EXCEL-t!!! hogy kell a köridõket átrakni oda?
köszi

vagy lemented az oldalt (mentés másként - teljes weblap), és egyszerûen belehúzod a file-t egy üres excel munkafüzetbe

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts

köszi

Ha explorered van, akkor simán rámégy az oldalra és File - Edit with Microsoft Office Excel- és kapásból megnyitja neked Excelben

Vagy jobb gomb az oldalba és Export to Microsoft Excel

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
köszi

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 posts

Közel 350 kép:
http://pix.bikemag.h...at=2759&page=23

Mennyire közel?
Most 205 van fenn. :)
Várható több is vagy itt a vége?

Átnéztem csilliómillóképet de egyiken sem találtam magam.
Lehet, hogy ott se voltam? :D

Hugica

Hugica

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Fúú, tényleg jók a képek!

Mára sikerült egy kicsit helyrerázódnom.
Gyalogkakukk nálad is minden ok? Lábad? Tudsz újra járni?:-)

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

Na, készen lettem én is a képekkel. Aztán mostmár csönd legyen, hálátlan banda... Tessék keresgélni. :D

24 órás maraton - Csillebérc

Ha valamelyik kép kell valakinek nagyobb felbontásban szóljon nyugodtan --> pnemes kukac vipmail pont hu.

WOW!!! ....és itt vannak a Merkapt-osok! :D

Micso fotók kengyelfutó!!! ;)
Spinner :slonko:

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

Szia Spinner!

Sikerült kipihenni a fáradalmakat?
Nagyot mentél az végén, láttad a köridõket?

Ciao Hugica!!

Alakulok, tegnap már 2 edzést nyomtam le. Láttam, ha így pörögtem volna végig....;)

Remélem nálad is minden ok, élmény volt veletek tölteni a 24 órát! :)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Na, készen lettem én is a képekkel. Aztán mostmár csönd legyen, hálátlan banda... Tessék keresgélni. :D

24 órás maraton - Csillebérc

Ha valamelyik kép kell valakinek nagyobb felbontásban szóljon nyugodtan --> pnemes kukac vipmail pont hu.

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts

nem hiszem el h a szervezõk a weboldalon képesek kiszúrni a szemünket 9(kb) db képpel galéria cimszó alatt. már a verseny alatt mentek a monitoron a képek...jó sokáig,rengeteg éles,nagyfelbontású éles éjszakai kép volt ,nem pedig 9 db 600x400as "telefonkép" szintû sz@r

Nyugi, szerintem a nagyja majd ide lesz felrakva http://www.edfoto.extra.hu/ed.html

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Miért,miért,miért nem találom meg magam?Mindenki le lett fotózva,csak én maradtam le a képek valamelyikérõl?!:cry:
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
nem hiszem el h a szervezõk a weboldalon képesek kiszúrni a szemünket 9(kb) db képpel galéria cimszó alatt. már a verseny alatt mentek a monitoron a képek...jó sokáig,rengeteg éles,nagyfelbontású éles éjszakai kép volt ,nem pedig 9 db 600x400as "telefonkép" szintû sz@r

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 posts

83ers: van nálam egy betétes tapinaci, akinek hiányzik visítson. Bálint neked meg minden tiszteletem, nem volt egyszerû, amit éjjel a sárban mûveltél. Órijási vagy!

Ha egy castelli akkor az az enyém lesz.
Az éjszakai sarazós mókához a halogén fejlámpa is kellett, ezért még 1x grat a Lacáéknak. Amúgy meg evvan idén lespanoltam a sárral :-] Remélem jövõre is lesz sok esõs veseny :D
"...never giving up never saying no
just go, go, never stop and never think..."

Hugica

Hugica

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Szia Spinner!

Sikerült kipihenni a fáradalmakat?
Nagyot mentél az végén, láttad a köridõket?

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

A cuki kis vizsláról senki sem csinált képet!!??

Lensver!

Egy fotó a kis vizsláról.:) www.sportaktiv.hu 24h képgaléria

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

...nna tegnap én is pihiztem (avagy csak bámultam magam elé bután)....ismeritek amikor annyira fáradt vagy, hogy már nem rtudsz aludni....este a Hiír TV-rõl le sem vettem a szemem....valamikor 3-kor már musz volt bealudnom....nem keltem frissen ma 6.40-kor....ennyit az önsajnálatról.

Gratula mindenkinek akik nem adták fel és végigtekerték .
Gratula a Harangéknak , szerintem az idei év legprofibb versenyét élük át (monnyuk a szpíker lehetett volna jobb de mentségére: nem ivott eleget)
Gratula champion Chip-nek a kitartó melóért , a pontos eredményekért amik pontosan a megadott idõben a megadott helyen (!!!).
Gratula mindenkinek aki nem dobált meg semmivel amiért nem hagytam aludni a jónépet (visszaolvasva láttam pro és kontra.
1 azé vagyok, hogy a versenyben lévõket "kiszolgáljam" aki alszik az nincs versenyben.
2 aki nem hozott füldugót az vessen magára avagy jövõre hozzon.
3 Búvárruhában senkin ne próbálkozzon, mert a dánhill rész abban már életveszélyes (fõleg éjjel amikor a szemüveg full pára)

ui: ha valakinek van képe a buvcis körömrõl azt megkérem a vintege52@chello.hu vagy a string@neteasy.hu ra küggye mán át....söré.

ui2: én nem dohányzom...ez látszik is mert ha cigiznék 30kg-al kevesebb lenné.

ui3: ma elkezdek cigizni :)

Naggyon jól nyomtad Ádám!!! Remek voltál. A sok Toto tetszett, de hiányoltam Greg Howe-ot és a Public Enemy-t sem tetted be :))) Na majd jövõre.

Bóbita

Bóbita

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

...ejjjjnnnyeee!!!!!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Nem tudom ki ez a srác, de MAXIMÁLIS tiszteletem az övé az ilyen IGAZI SPORTEMBEREK láttán szégyeli igazán el magát az ember, amikor már nagyon fáj és ugy érzi, hogy nem bírja.

KÉP

Jelentem én mozgósítottam a fotóst ;) Máccs riszpekt az illetõ bringásnak.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...nna tegnap én is pihiztem (avagy csak bámultam magam elé bután)....ismeritek amikor annyira fáradt vagy, hogy már nem rtudsz aludni....este a Hiír TV-rõl le sem vettem a szemem....valamikor 3-kor már musz volt bealudnom....nem keltem frissen ma 6.40-kor....ennyit az önsajnálatról.

Gratula mindenkinek akik nem adták fel és végigtekerték .
Gratula a Harangéknak , szerintem az idei év legprofibb versenyét élük át (monnyuk a szpíker lehetett volna jobb de mentségére: nem ivott eleget)
Gratula champion Chip-nek a kitartó melóért , a pontos eredményekért amik pontosan a megadott idõben a megadott helyen (!!!).
Gratula mindenkinek aki nem dobált meg semmivel amiért nem hagytam aludni a jónépet (visszaolvasva láttam pro és kontra.
1 azé vagyok, hogy a versenyben lévõket "kiszolgáljam" aki alszik az nincs versenyben.
2 aki nem hozott füldugót az vessen magára avagy jövõre hozzon.
3 Búvárruhában senkin ne próbálkozzon, mert a dánhill rész abban már életveszélyes (fõleg éjjel amikor a szemüveg full pára)

ui: ha valakinek van képe a buvcis körömrõl azt megkérem a vintege52@chello.hu vagy a string@neteasy.hu ra küggye mán át....söré.

ui2: én nem dohányzom...ez látszik is mert ha cigiznék 30kg-al kevesebb lenné.

...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Az abszolút és kategóriánkénti eredmények pedig a www.sportaktiv.hu -n.
Gratula mindenkinek aki végignyomta!

Blazsely

Blazsely

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!

Szeretnék az "INYENCEKNEK" üzenni, hogy megjelentek a köridõk az internet alábbi helyén.

Jó böngészést kívánok mindenkinek aki ott volt Csillebércen.

http://www.championc...ele/Koridok.htm