vki aki jol ismeri az EXCEL-t!!! hogy kell a köridõket átrakni oda?
köszi
vagy lemented az oldalt (mentés másként - teljes weblap), és egyszerûen belehúzod a file-t egy üres excel munkafüzetbe
köszi
köszi
Közel 350 kép:
http://pix.bikemag.h...at=2759&page=23
Na, készen lettem én is a képekkel. Aztán mostmár csönd legyen, hálátlan banda... Tessék keresgélni.
24 órás maraton - Csillebérc
Ha valamelyik kép kell valakinek nagyobb felbontásban szóljon nyugodtan --> pnemes kukac vipmail pont hu.
Szia Spinner!
Sikerült kipihenni a fáradalmakat?
Nagyot mentél az végén, láttad a köridõket?
nem hiszem el h a szervezõk a weboldalon képesek kiszúrni a szemünket 9(kb) db képpel galéria cimszó alatt. már a verseny alatt mentek a monitoron a képek...jó sokáig,rengeteg éles,nagyfelbontású éles éjszakai kép volt ,nem pedig 9 db 600x400as "telefonkép" szintû sz@r
83ers: van nálam egy betétes tapinaci, akinek hiányzik visítson. Bálint neked meg minden tiszteletem, nem volt egyszerû, amit éjjel a sárban mûveltél. Órijási vagy!
A cuki kis vizsláról senki sem csinált képet!!??
...nna tegnap én is pihiztem (avagy csak bámultam magam elé bután)....ismeritek amikor annyira fáradt vagy, hogy már nem rtudsz aludni....este a Hiír TV-rõl le sem vettem a szemem....valamikor 3-kor már musz volt bealudnom....nem keltem frissen ma 6.40-kor....ennyit az önsajnálatról.
Gratula mindenkinek akik nem adták fel és végigtekerték .
Gratula a Harangéknak , szerintem az idei év legprofibb versenyét élük át (monnyuk a szpíker lehetett volna jobb de mentségére: nem ivott eleget)
Gratula champion Chip-nek a kitartó melóért , a pontos eredményekért amik pontosan a megadott idõben a megadott helyen (!!!).
Gratula mindenkinek aki nem dobált meg semmivel amiért nem hagytam aludni a jónépet (visszaolvasva láttam pro és kontra.
1 azé vagyok, hogy a versenyben lévõket "kiszolgáljam" aki alszik az nincs versenyben.
2 aki nem hozott füldugót az vessen magára avagy jövõre hozzon.
3 Búvárruhában senkin ne próbálkozzon, mert a dánhill rész abban már életveszélyes (fõleg éjjel amikor a szemüveg full pára)
ui: ha valakinek van képe a buvcis körömrõl azt megkérem a vintege52@chello.hu vagy a string@neteasy.hu ra küggye mán át....söré.
ui2: én nem dohányzom...ez látszik is mert ha cigiznék 30kg-al kevesebb lenné.
ui3: ma elkezdek cigizni
Nem tudom ki ez a srác, de MAXIMÁLIS tiszteletem az övé az ilyen IGAZI SPORTEMBEREK láttán szégyeli igazán el magát az ember, amikor már nagyon fáj és ugy érzi, hogy nem bírja.
KÉP
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,