De van.vakuvalszénnévillantósszmájlinincs?:
Ott van a "fotósonkeresztûlhajtvafarolunk" és az "éjjelbelevilágitunkaszemibejól" között.
De van.vakuvalszénnévillantósszmájlinincs?:
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
A fotóst lehet ütni? (a westernfilmekben is elõször a zongoristát lövik ám le....)
nem, ütni azt nem......A fotóst lehet ütni? (a westernfilmekben is elõször a zongoristát lövik ám le....)
Megszólal a gong, az ellenfelek kóstolgatják egymást. Pattanásig feszülnek az idegek, vajon mi következik most?
Pálya milyen szokott lenni? Nagy emelkedõk? Átlagosan szar kondival elsõ váltó nélkül teljesíthetõ-e kényelmesen?
Szerk: 36 vagy 32-es tányér mondjuk.
Abba, hogy 3 ember elõttem nem hajlandó kimenni az esõbe, s a tervezett idõ elõtt 3 órával megpróbáltok kirángatni, s ez nem kedvezõ módon van részemrõl fogadva, inkább nem fûznék magyarázatot. Azt sem magyaráznám, hogy 6 dioptriás kontaktlencsével elég szar úgy kimenni, hogy a szemed nem pihen, holott kell neki, mert szart sem látok. Nem értem, hogy miért kell itt magyarázkodnom emiatt, mintha az egész felborult csapattaktika rajtam múlt volna - arról volt szó, hogy 4-6 között én megyek - ez azt is jelenti, hogy fél2kor nem tudtok kiimádkozni a sátorból, mindenféle mondvacsinált indokokkal (hogy ki miért nem megy) , már csak azért sem, mert nem tudok menni. Ha akarok, akkor sem. Szégyellem, hogy ilyen szarul rakott össze a természet. Bocs, csak már fáj, hogy mindig emiatt kell magyarázkodnom.
Hmm...talán nézd meg a tavalyi saras versenyek eredménylistáit.Ha majd esni fog, meglátod.
36Szerk: 36 vagy 32-es tányér mondjuk.
hogy szoktad mondani??Ha majd esni fog, meglátod.
A sebesség mindent megold.