Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

vakuvalszénnévillantósszmájlinincs?:

De van.
Ott van a "fotósonkeresztûlhajtvafarolunk" és az "éjjelbelevilágitunkaszemibejól" között.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

A fotóst lehet ütni? :D ;) (a westernfilmekben is elõször a zongoristát lövik ám le....)

Lehet, csak nálam ágyú lesz. Ez olyan, mint nehéztüzérség ellen bunkócskával menni.
Megaztán ahogy Zsizsi említette, sokat kötekedel, orvul levillantalak a sötétben, te meg egy szempillantás alatt szublimálsz:)))) Vufffff!!!! :D :vakuvalszénnévillantósszmájlinincs?:
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Innen már csak egy kis ugrás, az élethû Darth Vader megmintázása. :D
Zed padavan meg jól lelézerkardozza majd az új rádiójelrebizgerálható automata vakujával! :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Azé' azt ne tudjátok meg, hogy Ádámunkból milyen hangok jöttek ki, búvárszemüvegben...
Olyan szuszogás volt, hogy namég.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hah! Éjféli bulifutam! Ez jól hangzik. Ha csak ezen múlik, már ki is ötlöttem a jelmezt!
Illlyen tutkó, hogy senkinek sem lesz! :D
Zed! Azten nem fotózni engemet!;)
VV-t meg éjfélre begipszeljük! Oszt tekerhet úgy!:D:D

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...a pálya gyerekjáték...fõleg az éjféli bulifutamnál...monnyuk...menyasszonyi ruhában...vagy búvárfelszerelésben...vagy....nem mondom meg idén mi lesz...de Olivér tutti meztelen...ahogy szokta....TESSÉK készülni szorgalmasan az éjfélre...idén elõször ÉJFÉL FESZT....
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A fotóst lehet ütni? :D ;) (a westernfilmekben is elõször a zongoristát lövik ám le....)

nem, ütni azt nem......

viszont az nrs kimozogja :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Megszólal a gong, az ellenfelek kóstolgatják egymást. Pattanásig feszülnek az idegek, vajon mi következik most?

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Pálya milyen szokott lenni? Nagy emelkedõk? Átlagosan szar kondival elsõ váltó nélkül teljesíthetõ-e kényelmesen?:)

Szerk: 36 vagy 32-es tányér mondjuk.

a pálya rendkívül kemény :) nekem tavaly kistányérra sehol sem kellett letennem. az elsõ felén itt-ott voltak középtányéros mászások, a második felén pedig jobbára nagytányér kónuszon töltöttem az idõt...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Zed!
Nem következik semmi. Elmúlt az ügy.

Dante!
Nem vettem észre, hogy kitörölted, vélhetõen közben írtam a postot.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
A piros sarokban a kreatintól dagadó vádlijú, hegyek sárbatiprója - Dante! A kék sarokban egy fehérszakállú öregember, a Yasec templom nyolcvandanos mestere - Hozé!
Megszólal a gong, az ellenfelek kóstolgatják egymást. Pattanásig feszülnek az idegek, vajon mi következik most? :argue: :miotacz: :ax:
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Köszi, hogy beidézed, miután visszaszívtam. :) Na mindegy.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Abba, hogy 3 ember elõttem nem hajlandó kimenni az esõbe, s a tervezett idõ elõtt 3 órával megpróbáltok kirángatni, s ez nem kedvezõ módon van részemrõl fogadva, inkább nem fûznék magyarázatot. Azt sem magyaráznám, hogy 6 dioptriás kontaktlencsével elég szar úgy kimenni, hogy a szemed nem pihen, holott kell neki, mert szart sem látok. Nem értem, hogy miért kell itt magyarázkodnom emiatt, mintha az egész felborult csapattaktika rajtam múlt volna - arról volt szó, hogy 4-6 között én megyek - ez azt is jelenti, hogy fél2kor nem tudtok kiimádkozni a sátorból, mindenféle mondvacsinált indokokkal (hogy ki miért nem megy) , már csak azért sem, mert nem tudok menni. Ha akarok, akkor sem. Szégyellem, hogy ilyen szarul rakott össze a természet. Bocs, csak már fáj, hogy mindig emiatt kell magyarázkodnom.

Az a 3 ember McGywer volt, mert õ valóban elötted következett. Volna.
Jakus Peti végigszívta a maga 1,5 óráját, Laci Mama meg kiment, és elgörbítette a lánctányérját.
Egyébként, ha meg azt mondod, hogy neked kell 1-2 óra, hogy magadhoz térj, akkor nem is lett volna semmi baj.
Ehelyett azonban kiselõadást hallhattunk a Nokon bowdenek áráról, sártûrésérõl, stb. és közölted, hogy te ilyen sárba nem mész ki.
De mindegy, ez régen volt, remélem az idén nem lesz sár.
:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
edit: ezt inkább visszaszívtam :(

Ha majd esni fog, meglátod.

Hmm...talán nézd meg a tavalyi saras versenyek eredménylistáit.

Szerk: 36 vagy 32-es tányér mondjuk.

36

Az van Kala, hogy bibi van Pitéékkel, szóval lehet, hogy pont nekem kell kiszállnom a csapatból (ami remélhetõleg megmarad nélkülem is, sõt, 99%), de így én duóban kell, hogy induljak. Ez 1-2 nap és letisztázódik.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Tényleg gé, bocsánat. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Akkor majd gyorsan leburkoljuk járólapokkal a pályát :) Vagy hozatunk homokot a Szigetrõl. A pálya sztem Csbércen nem technikás, legalábbis annyira nem, mint a Hármason volt, bár 7-8 letekert órával éjfélkor sztem bármi kiakasztó tud lenni :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Ha majd esni fog, meglátod.:D

hogy szoktad mondani??
akkor ezt itt be lehet fejezni :chin: :D:D:D:D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Le is veszem a kistányért (komolyan, idén már úgysem kell).
Tigger, te is jössz?

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ha majd esni fog, meglátod.:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag