Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

Én is jobban örülnék, ha nyáron lenne.

ez a saját szuTerén véleményem (mert majd a föld alá kivánjátok és amugy is sötét) de nyáron nagyon nem jó biciglizni, augusztus végén vettem elõ a montit és akkor mostam le róla a májusi sarat, pedig imádok montizni (de bringával közlekedek mindenhova, nyáron is)
a szolósok szó szerint az életükért küzdenének,de többiek sem lennének sokkal jobban, mert nyáron voltak olyan napok amikor kihivás volt 3km-t biciklizni kiszáradt a szám a gyomromig egy perc alatt, a szemem szintén. most mi van ha kifogna a verseny egy ilyen hétvégét, párás 36 fok, nulla szél, ugyanilyen reakciok jönnének h minek kellett átteni nyárra a versenyt. éjjel ugye ugyanolyan meleg van,aludni méganynira sem tudsz, a villanyfényes verseny-hangulat is csökkenne mert este 10ig vakit a nap, én direkt szerettem h sokat lehet menni sötétben. egész évben csak világosban bringázunk, hadd legyen már egy kicsit sötét.
másrészt nincs rossz idõ csak rossz felszerelés, minden csapat annyi cuccal jött h biztos volt csapatonként legalább egy autó ami biztos felhozhatta (volna) a télikabátot, meg a téli biciglis cuccokat.
na és hogy porzott volna a pálya nyáron, ebben a témában is elõkerülne néhány hozzászólás szeritnem.
viszont nem kellet volna grillezõt hozni csak rádobni a husokat egy napsütötte aknafedélre, na ez az elõnye meg lett volna a nyárnak.
én tök örülök h õsszel van ez a verseny.

(tudom vannak nyáron is versenyek, és nagyon sok helyen nem voltam, és akarja kibirja, meg a versenyzõk sokkal keményebbek nálam... stbstb)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Nem errõl van szó, a miénk is szétfoszlott, és a Harangéktól csak kérni kellett és azonnal cserélték újra. Nem így kell elõnyhöz jutni, ez hasonló mint a Cube sztori, nem ezeken a másodperceken múlik, csak kicsit megkeseríti az egész rendezvényt.

De duóban pl elég rossz ez után rohangálni.
Inkább pihenni kell és zabálni :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Röfikét olvasva eszembe jutott, hogy lehet, egyes csapatoknak szétszakadt a chip tépõzárja, és épp nem volt náluk tû meg cérna, vagy fölös, fitt csapattag, aki leugrik ilyenekért a 24H tecsóba :)

Nem errõl van szó, a miénk is szétfoszlott, és a Harangéktól csak kérni kellett és azonnal cserélték újra. Nem így kell elõnyhöz jutni, ez hasonló mint a Cube sztori, nem ezeken a másodperceken múlik, csak kicsit megkeseríti az egész rendezvényt.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Sejtettem, mert McPite kérdezte, hogy gumiból vagyok, hogy olyan gyorsan ugrottam vissza a biciklire.
Na ebbõl sejtettem, hogy te lehettél mögöttem.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Nem te voltál az egyetlen. :)
Sebaj, õsszel szervezünk valami lámpaépítõ projectet.

Ez akkor volt amikor kigurult egy kõ a kerekem alól?
(Döntöttem a kanyart a kövesen, és elment az eleje.)
:)

pontosan ;)
ez ott volt.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
jó volt
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én is jobban örülnék, ha nyáron lenne.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Szép meg jó hogy rajtszám hogy lássuk kik a hõsök de szerintem semmin nem változtatna.

Nem az számít - hanem, hogy ha elmegy melletted valaki, tudd, hogy a kategóridban volt-e. A végén volt 1-2 duó, ahol különösen nagy tempóval mentek az emberek (és nem az 2-3. helyezettek, mert velük beszélgettem), gondolom, mert aludtak egy szép nagyot éjszaka. Azért eléggé beparáztam, hogy így begyújtották az utánégetõket, s a vége felé már minden elhaladó rajtszámát nyakatekerten figyeltem.

Lehetne egy gumipánttal megoldani ahogy a duatlon versenyeken szokták.

Ja, ami éppenhogy nem szakad le a duatlonverseny kemény 1 órája alatt. Nagyon rossz ötlet. :) Ráadásul szívás van, ha mondjuk a csapatban 2 méteres és 160 centis egyének is megfordulnak.

Nem rossz ötlet, ha még egy kicsit továbbfejlesztjük, lassan eljutunk valami váltómellényszerûséghez. :-)

:rofl: Na jó. Hagyjuk, elég a bringán a rajtszám, azt is észre lehet venni, majd figyelünk. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

A rajtszám felsô részén egy csík vissza van hajtva. Ebbe a "bujtatóba" van belefûzve egy gatya gumi. Az alja nincs rögzítve de nem szokott gondot okozni.

Nem rossz ötlet, ha még egy kicsit továbbfejlesztjük, lassan eljutunk valami váltómellényszerûséghez. :-)

Sportaktív Team
www.sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Én azt nem váltanám, hanem mindenkinek az adott csapatban/duóban lenne EGY. Ennek nem a szivatás lenne a célja, hanem, hogy a versenyzõk, egymást könnyebben felismerjék a pályán. :(

Mi is úgy terveztük/zük, hogy mindenkinek saját hátszáma lenne, ahogy a kormányrajtszám, de lásd be, ha csak nem egy mezben tekeri le vki a 24 órát (vagy annak rá esõ hányadát), akkor a mezcseréknél óhatatlanul csipeszelnie kell! Nem is beszélve arról, ha pl. vki verseny közben akarja levenni mondjuk a szélmellényt (amit meg nem is célszerû nagyon kilyuggatni...). Szóval lenne (lesz!) ezzel is gond és felzúdulás, hidd el!

Szivatni eddig sem akartunk senkit, de egy ilyen versenyen nagyon sok mindenkinek kell megfelelni, s ez nem mindig találkozik mindenkinek az ízlésével. Ez vonatkozik az idõpontra is: egyrészt más versenyekhez, másrészt a szponzorok igényeihez, hamadrészt az átlagos idõjáráshoz, negyedrészt... azaz nagyon sok apró részletbõl áll össze egy mtb-verseny.

Sportaktív Team
www.sportaktiv.hu

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Nem kell jövõre rajtszám a mezre kérlek szépen info@sportaktiv.hu!
Köfi

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 posts

A hátrajtszám már idén is tervben volt, idõ és energia hiányában maradt csak el. Jövõre lesz, de akkor meg nehogy azért sírjatok, hogy azt meg ide-oda kell zichereisztûzni a lucskos és az éppen megszáradt mezek között!! :-))
(Váltómellényt nem tervezzük visszahozni.)

Sportaktív Team

A rajtszám felsô részén egy csík vissza van hajtva. Ebbe a "bujtatóba" van belefûzve egy gatya gumi. Az alja nincs rögzítve de nem szokott gondot okozni.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Szép meg jó hogy rajtszám hogy lássuk kik a hõsök de szerintem semmin nem változtatna. Max ha fel akarod vkinek arnia rendszámát ha bunkón elõzõtt :). Nem? Annyira nem hiányzik hogy miközben szárítgaom a mezt pepecseljek a hátujára tûzött rajtszámmal...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én azt nem váltanám, hanem mindenkinek az adott csapatban/duóban lenne EGY. Ennek nem a szivatás lenne a célja, hanem, hogy a versenyzõk, egymást könnyebben felismerjék a pályán. Nézzétek meg, mi van egy komolyabb 24-óráson, ott sem várják el a nagyoktól, hogy a mezeket összelyuggassák. Szerintem ennek csak információs szerepe lenne, magára a "váltásra", bõven elég a chip átadás, ne azon múljon a verseny.

Egyébként egy picivel talán elõrébb kellene ezt a versenyt hozni, az hülyeség? Úgyértem ilyenkor már tud kegyetlen hideg/esõs lenni, ha pl múlt hét kedd-szerda idõjárását kifogtuk volna, hááát, nem tudom mi lett volna, de nem sokan lettek volna a pályán. :(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Kedves szervezõk! Tudom, hogy ti annyira nem örültetek neki, de mi NAGYON, hogy nem kellett idióta váltómezzel szenvedni. Fõleg a duósok voltak ezzel régen nagyon büntetve, hiszen csapatoknak annyira nem volt ez nagy gáz (bár szponzorszempontból meg igen), a szólósoknak meg eleve nem kellett. Éppen elég idõjárásra fel kell készülni egy ilyen menetre egy nylon váltómellény nélkül is, tehát szeretnénk, ha ez a mostani rendszer a jövõben is így lenne. Esetleg viszont, hogy felismerhetõk legyenek a ketegóriák, egy oúti verenyhez hasonló, hátra szerelhetõ rajtszámot még elképzelhetõnek tartok.

A hátrajtszám már idén is tervben volt, idõ és energia hiányában maradt csak el. Jövõre lesz, de akkor meg nehogy azért sírjatok, hogy azt meg ide-oda kell zichereisztûzni a lucskos és az éppen megszáradt mezek között!! :-))
(Váltómellényt nem tervezzük visszahozni.)

Sportaktív Team
www.sportaktiv.hu

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

Hogy lehetett elesni azon a "letörésen" ?! Éjszaka kb 10-15ször mentem le úgy, hogy nem tudtam hol kezdõdik és csak úgy lezuhantam rajta, szerintem voltak sokkal nehezebb részek.

(amikor odaértem már feküdt, nem láttam mi történt) de volt egy kis gödör a közepén, ha mondjuk abba tette bele az elsõ kereket akkor egy óvatós elsõfékezés már bõven elég lehetett - mittudomén lehet h pont ráfutott volna vkire, nem tûnt tapasztalatlannak.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Na ja, ezek alapján sajna legközelebb se foglak megismerni, úgyhogy most nálad a labda! És most már tényleg szeretnék találkozni veled, annyit dumálunk itt a fórumon, akkor életben se kerüljük el egymást. Ha így közelítenénk meg a fórumos ismerettségeket, akkor a Száguldó Virágok sose lennének azok, akik most vagyunk. :)

majd én bemutatlak egymásnak Titeket, emiatt ne aggódjon egyikõtök se :-))

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én a köves gyökeres lefelén akadtam el valamiben ugy, hogy 180 fokban átfordultam fejetõre a bringával együtt. Kapott is a bordám az anyaföldel ismerkedéstõl rendesen, ráadásul pont az a 3 ami már egyszer igy járt 1 éve. Most érzem is rendesen. Pedig ott én is lementem x-szer. Valszeg a nyomvonalat lõttem be rosszul. Elég volt hozzá.

Például erre a részre gondoltam az elõbb, éjszaka figyelni kellett rendesen, hogy merre megy az út.

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts

Hogy lehetett elesni azon a "letörésen" ?! Éjszaka kb 10-15ször mentem le úgy, hogy nem tudtam hol kezdõdik és csak úgy lezuhantam rajta, szerintem voltak sokkal nehezebb részek.

Én a köves gyökeres lefelén akadtam el valamiben ugy, hogy 180 fokban átfordultam fejetõre a bringával együtt. Kapott is a bordám az anyaföldel ismerkedéstõl rendesen, ráadásul pont az a 3 ami már egyszer igy járt 1 éve. Most érzem is rendesen. Pedig ott én is lementem x-szer. Valszeg a nyomvonalat lõttem be rosszul. Elég volt hozzá.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

pont videoztam itt amikor nagyon durvát esett egy srác, eltörte a kulcscsontját.