Én is jobban örülnék, ha nyáron lenne.
ez a saját szuTerén véleményem (mert majd a föld alá kivánjátok és amugy is sötét) de nyáron nagyon nem jó biciglizni, augusztus végén vettem elõ a montit és akkor mostam le róla a májusi sarat, pedig imádok montizni (de bringával közlekedek mindenhova, nyáron is)
a szolósok szó szerint az életükért küzdenének,de többiek sem lennének sokkal jobban, mert nyáron voltak olyan napok amikor kihivás volt 3km-t biciklizni kiszáradt a szám a gyomromig egy perc alatt, a szemem szintén. most mi van ha kifogna a verseny egy ilyen hétvégét, párás 36 fok, nulla szél, ugyanilyen reakciok jönnének h minek kellett átteni nyárra a versenyt. éjjel ugye ugyanolyan meleg van,aludni méganynira sem tudsz, a villanyfényes verseny-hangulat is csökkenne mert este 10ig vakit a nap, én direkt szerettem h sokat lehet menni sötétben. egész évben csak világosban bringázunk, hadd legyen már egy kicsit sötét.
másrészt nincs rossz idõ csak rossz felszerelés, minden csapat annyi cuccal jött h biztos volt csapatonként legalább egy autó ami biztos felhozhatta (volna) a télikabátot, meg a téli biciglis cuccokat.
na és hogy porzott volna a pálya nyáron, ebben a témában is elõkerülne néhány hozzászólás szeritnem.
viszont nem kellet volna grillezõt hozni csak rádobni a husokat egy napsütötte aknafedélre, na ez az elõnye meg lett volna a nyárnak.
én tök örülök h õsszel van ez a verseny.
(tudom vannak nyáron is versenyek, és nagyon sok helyen nem voltam, és akarja kibirja, meg a versenyzõk sokkal keményebbek nálam... stbstb)