õk nyertek egy kategóriát, ugye?
"Csak" a 2.-ak lettek hobby 201-250 ben.
http://picasaweb.goo...643781695721314
Nézõpont kérdése. De: 14 év bringás múlttal, rengeteg verseny tapasztalattal, és nem akármilyen eredményekkel tudja mire vállalkozik. Kezdõ hobbistáknak nem ajánlott a követése
Egyébként miatta lettem bringás
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
majd én bemutatlak egymásnak Titeket, emiatt ne aggódjon egyikõtök se :-))
Erre talán elég lenne egy kis színes mûanyagcetli, gyorskötegelõvel a nyeregpálcákra fogatva, vagy egy színes szalag:chin: ? Csak túl nagy ne legyen, nehogy a hátsó lámpa elé lelógjon, illetve masszív, hogy a gépet nyeregnél fogva is ottmaradjon.) :Nem az számít - hanem, hogy ha elmegy melletted valaki, tudd, hogy a kategóridban volt-e. A végén volt 1-2 duó, ahol különösen nagy tempóval mentek az emberek (és nem az 2-3. helyezettek, mert velük beszélgettem), gondolom, mert aludtak egy szép nagyot éjszaka. Azért eléggé beparáztam, hogy így begyújtották az utánégetõket, s a vége felé már minden elhaladó rajtszámát nyakatekerten figyeltem.
Sziasztok, van egy jó nagy adag videónk, 5 óra, ezen biztos mindenki rajta van többször is, fõként a pályán készültek kint, nem a rajt-cél területen. Nagyon jó minõség, egy DVD-re ezért sajnos csak egy óra fér rá, tehát az egész 5 DVD-re fért rá. Ha valakit érdekel, privátban megbeszéljük a többit!
(Van még anyag a pilisborosjenõi XC Merida Kupáról is, kb 1.5 óra, meg kb. egy óra a legutóbbi Mátra Maratonról.)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
MA 18.45kor a sport1-en tmobile kerékpáros magazin (nem tudom h benne lesz-e a 24)
vajon a mûsorvezetõ hölgy biciklizett már életében? /a kéztartásából ítélve, ahogy a kormányon pihentette..../
MA 18.45kor a sport1-en tmobile kerékpáros magazin (nem tudom h benne lesz-e a 24)