Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Nekünk van olyan is? :D

Na jó hülyülök itt össze vissza, pedig már napok óta szúrom itt az EPOT(hogy írjuk?), hogy a csapatkapitányunk elégett legyen.

Mondjuk lehet ellene ez is kevés lesz, mert bringázás elõtt alattomosan egy üveg lekvárral szokott doppingolni. :D

Mondjuk vannak "jó" lekvárok......
Team Heavy Pedál Szeged

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Mondjuk el a csapattaktikát? :)

Nekünk van olyan is? :D

Na jó hülyülök itt össze vissza, pedig már napok óta szúrom itt az EPOT(hogy írjuk?), hogy a csapatkapitányunk elégett legyen.

Mondjuk lehet ellene ez is kevés lesz, mert bringázás elõtt alattomosan egy üveg lekvárral szokott doppingolni. :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

egy-két rövidebb részt leszámítva végig lehet elõzni

melyik csapatva vagy?
Hogy mentél a mátrán?
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

jolvan, kafa

még1
keskeny / széles ?

egy-két rövidebb részt leszámítva végig lehet elõzni

Mennyit érdemes menni egyszerre???
Ki hogy vált?

A sebesség mindent megold.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Mennyit érdemes menni egyszerre???
Ki hogy vált?
Team Heavy Pedál Szeged

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ádám, megint tuti-profi lesz! Már nagyon várjuk!

A Száguldó Virágok
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...nos végre volt idõm, átnézni a nevezettek díszes névsorát...phuuuuuu gáczysokan leszünk, elitben rettenet erõk álltak össze, a hobbysták neveit még tanulom, a solo és duo idulók elõtt már MOST elõre tisztelgek...a csajok meg forever...DE senki ne feledje az ÉJFÉLI bulifutamot!!!, tessék készülni rá!!! aki nem jelmezben avagy jelmeztelenül idul annak fogom szívni a vérét...természetesen a be és leöltözöttekét, mégjobban... :) ...hangot adva a szentimentalizmusnak és romantikának: naaagyon yoooo egy csomó olyan nevet olvasni, akik már nem járnak avagy nem rendszeresen versenyekre, DE itt ott lesznek...és ki van rúgva egy csomó csapat akik idén nem indulnak...pl az élõszövetafémvázon, a dezoxiribodupladeszlucimáció (akkor kimondani, most leírni nem tudom) ...stb...természetesen JAJ azoknak akik, monnyuk név nélkül, avagy "sima" polgári-csapatnévvel állnak rajthoz... kéretik a fiatalkorúakat otthonhagyni, avagy ellátni füldugóval, mert 24/24!!!, online 18+ kommentátor...vendégmûvészeink: GagszistaZolkó és DopppingMen...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts

Ha esik akkor puha. Ha nem esik akkor kemény. :) Egyébként könnyû a pálya, nincs benne nehéz rész és alig van benne szint.

jolvan, kafa

még1
keskeny / széles ?

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

hello!

Barangoltam kicsit (elkezdett sötétedni), a rajt környékén és elég vegyes a kép bennem.Kérdés...
Mennyire kemény a pálya?

köszi

Ha esik akkor puha. Ha nem esik akkor kemény. :) Egyébként könnyû a pálya, nincs benne nehéz rész és alig van benne szint.

A sebesség mindent megold.

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
hello!

Barangoltam kicsit (elkezdett sötétedni), a rajt környékén és elég vegyes a kép bennem.Kérdés...
Mennyire kemény a pálya?

köszi

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
www.sportaktiv.hu -n mindenrõl tudsz információt szerezni. :)

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts

Gödöllõi Sport Klub Elit 2!... végülis kezdek rájönni, hogy igaza volt mindenkinek, aki azt mondta, hogy hülyeség... ezért ez lett belõle;) 150-200-as életkorban vagyunk

úgy néz ki 3X1órát fogok menni, de azért remélem mehetek majd többet is:D

ki lesz a csapatotokba?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Gödöllõi Sport Klub Elit 2!... végülis kezdek rájönni, hogy igaza volt mindenkinek, aki azt mondta, hogy hülyeség... ezért ez lett belõle;) 150-200-as életkorban vagyunk

úgy néz ki 3X1órát fogok menni, de azért remélem mehetek majd többet is:D

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Nekünk is összeállt a kis csapatunk. Még befértünk a 150 év alatti korcsoportba :-))
Remélem legalább olyan idõ lesz mind tavaly.

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Erõs Elit ember csapatot keres még mindig-- aki tud irjon !:)

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Debrecenieknek azt írták, hogy a verseny elõtt még tudnak módosítani a nevezésen, csak ne 1 nappal elõtte szóljunk...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Miért, még lehet nevezni??
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Magányos vándor csapatot keres, bambaság miatt lemaradt a solo nevezésrõl. Ha mehetek valahova, ígérem nem fogok bambulni! :) Sajnos licenszem van, így mindenképp elit kategóriás lesz a csapat... Ha mégis kellenék, privátban írjatok.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Helló,

tülekedjetek értem, tülekedjetek, még nem keltem el! Csapatot keresek 24esre, ugyebár, és megyek, mint a golyó, némi költõi túlzással.
Üdv:
mario

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

én úgy tudom, hogy a csapattagok kapnak alapból, ha nem mondják le, de nekünk is (természetesen) fizetõs.

Nyilván, a fizetés részével nincs is semmi gond :) Arra voltam kiváncsi, hogy default jár-e, de akkor ok.