Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ez azért lehet mert azt a pályát a versenyre építették, te pedig csak úgy lazán legurultál rajta még pénteken bezzeg ha nem ismered és 180 pulzussal ugrottál volna neki akkor az sem tudnád mirõl beszélnek.:) Béke.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Éljen az a qrva letörésetek, ma ismét felszakadt az a kib@szott seb a térdemen amit okozott, és jobban fájt mint valaha kb 5 percen át sziszegve ordítottam! Tudom én vagyok a balf@sz, hogy megcsókoltam ott pályabejárásnál a betont!

SikiMano

SikiMano

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Ha még valakit érdekel: pár kép a versenyrõl..... :-)
https://picasaweb.go...erseny2012Zanka

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
24 órásról az összes kép fönt van!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Egy pár képet én is csináltam. Nem profi fotók,de hátha valaki megtalálja magát rajta.

https://plus.google....CJnC_82g2PCctwE

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Ha minden jól megy holnap délután/estére fönt lesz az összes kép!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Agyvérzést kapok ettõl a ***tól. Direkt publikusra állítottam, megnézem, azon van, mégsem listázza. Most is ahogy megnézem a link végét, direktlinkes engedélyen van...
Ennek már mennie kell:https://picasaweb.go...TBMaratonZanka#

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Párom lõtt párat (az én gépemmel, amit sajna nem szokott meg még eléggé) a versenyen ha valaki még keresgélné továbbra is magát: képek

Valami nem kerek... Nem lehet megnyitni...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Párom lõtt párat (az én gépemmel, amit sajna nem szokott meg még eléggé) a versenyen ha valaki még keresgélné továbbra is magát: képek

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Zánka 4 - zankanegy.armstrong.fotoalbum.hu

4 ik mappa

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

...az isotoniás italszponzorrol nekem is megvan a véleményem...ruppótlan sztem.

Mi meg pont azt beszéltük, hogy hosszú évek alatt, végre normális mennyiségû, ízû izót kaptunk....de hát ízlések...:)
" A Cube el van vetve! "

Linci

Linci

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Már siker:))) Böngészem õket:)

Linda nálad lehet a hiba simán megnyílik.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Linda nálad lehet a hiba simán megnyílik.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Linci

Linci

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Nem tudom megnyitni az albumokat:S
Ezt adja be, hogy 502 Bad Gateway

zanka - 24oras.armstrong.fotoalbum.hu

zánka 2 - zanka.armstrong.fotoalbum.hu

Zánka 3 album - zankaharom.armstrong.fotoalbum.hu

Még 500-600 képpel lógok majd!
Ahogy tudom töltöm fölfelé!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
zanka - 24oras.armstrong.fotoalbum.hu

zánka 2 - zanka.armstrong.fotoalbum.hu

Zánka 3 album - zankaharom.armstrong.fotoalbum.hu

Még 500-600 képpel lógok majd!
Ahogy tudom töltöm fölfelé!

amargo

amargo

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

3. Seti nem hallotta, hogy jövök, és éppen valami ásóval piszkálta ott a pályát :) kiáltottam egyet, visszahúzta az ásót, és legurultam :D

Szerintem sem volt probléma a letöréssel, mind inkább azzal, hogy elkezdték fellocsolni és pont akkor értem oda, amikor még zubogott le a víz, amit azzal díjazott a hátsó kerekem, hogy elõre vágta magát így felküldte a nyerget alattam, ami nem volt túl kellemes érzés. Egy srác, aki közvetlen mögöttem jött, 2 percig még szidta ezt az ötletet. Én csak a sajgó férfiasságommal voltam elfoglalva a kör végéig.. a következõ körben már lapátoltak, amivel semmi probléma nem volt.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Az elsõ "letörésen" én is csodálkoztam, péntek este a lámpapróbálgatás alatt jól is jött, hogy belõjük a lámpák szögét. Akkor még meredekebbnek tûnt, de már borítékoltam, hogy a rajtra le lesz hordva a fele a kordonokig. Némi szokás után fék nélkül vehetõnek bizonyult, ahogy én láttam, sok lány is elég vagányan lejött rajta. engem jobban zavart a híd alatti része ezután a kanyarnak, ahol nem akartam a fal felõl menni, viszont ha az aszfalt szegélykövén gurultam végig, verte a vállam a kordont tartó oszlop. Még az elején a verseny hevében a kordonon át valaki majdnem elém esett, remélem nem lett komolyabb baja.:D Összességében én a pályát élveztem, bár itt-ott voltak olyan részek, hogy akkor inkább egy bozóttûz, de nem lehet minden fenékig juharszirup.
Továbbiak odalent az aláírásomban.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

"- az egyik román versenyzõnek üvöltött a sporttárs, hogy "bal! bal! Nem értesz magyarul te barom!" Nem értett magyarul.

Viszont gyorsan tanult. Pár kör múlva hallom, hogy "bal!, bal!", majd a román versenyzõ elhúz jobbról. :-), és erõs akcentussal odamosolygott, hogy "kosonom"" >>> ez nagyon aranyos XD

Amúgy érdekes ez a "letörés" probléma.
Ha valaki hát én kifejezetten majrés vagyok, a Dunán minden évben letolom azon a bizonyos rámpán, a tavalyi Mátra maraton tákolmányát meg egy életre el szeretném felejteni (remélem idén nem lesz olyan agymenésük). Ezzel valahogy nem volt bajom, és elsõ pillanattól kezdve hibátlanul sikerült megoldanom két kör kivételével. Akkor is csak azért kellett letolni, mert elõttem is sorban álltak. Elég szépen megkapaszkodott benne a kerék és egyáltalán nem csúszkált, meg nem is volt olyan szûk, mint amilyennek fentrõl látszott.
Furcsa volt látni, hogy még a srácok is sokan megijedtek tõle.

a Boszorkányszigeten pedig gyakorolhatnád a letörést, van ott egy nagyon szép darab. a sebesség a lényeg. ha elég gyorsan mész, észre sem veszed, meg nincs idõd megijedni :D

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
A "vágatlan" versenybeszámoló csapatunk oldalán:

Kettõs KTM siker a 24 órás mountain bike versenyen!

üdv
KakLac
kaklac

worldismine

worldismine

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

Köszi Imi, és a segítséget is! Nagyon komoly háttérmunka volt!
L

Áááá igazán nincs mit; Semmiség volt :) Inkább gratula még egyszer ;)
.:.::.:...:.::..:::..
r!de forever for live