Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Bringáztunk egy jót. "Kicsit" hideg volt és túl poros volt a pálya (az esõ jót tett volna neki :) ). Egyébként teljesen elégedett vagyok mindennel, a kitûzött célt is teljesítettük, a pályán se volt probléma senkivel, a csapattársak sem adták fel :) , szóval jó volt. Azon kívül, hogy kicsit fájnak az ujjaim és fáj a derekam, semmi bajom, vicces, de el sem fáradtam.
Szilárd, high roller 2,1.

A végén mégsem akartál már menni, pedig adott volt a lehetõség :D
Balázs lesérült, õt milyen kategóriába soroltad ? :))

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Bringáztunk egy jót. "Kicsit" hideg volt és túl poros volt a pálya (az esõ jót tett volna neki :) ). Egyébként teljesen elégedett vagyok mindennel, a kitûzött célt is teljesítettük, a pályán se volt probléma senkivel, a csapattársak sem adták fel :) , szóval jó volt. Azon kívül, hogy kicsit fájnak az ujjaim és fáj a derekam, semmi bajom, vicces, de el sem fáradtam.
Szilárd, high roller 2,1.

A sebesség mindent megold.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Én elcsesztem, most ágyaban fekszem, felpolcolt lábbal. Mínusz egy kerék. Sajnálom, mert kb éjfélig jól ment.

Az a pech, hogy pont most adta meg magát a kereked... (meg az mp3-as versenyzõk.... :P)

Jobbulást

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én elcsesztem, most ágyaban fekszem, felpolcolt lábbal. Mínusz egy kerék. Sajnálom, mert kb éjfélig jól ment.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jó'van, azt hittem bennem a hiba hogy égnek a szemeim... :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nyugi, reggelre lesz egy akkora csipa a szemedben mint egy szikla, azt kiveszed és holnap már jobb lesz!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Tuti verseny volt! Most voltam elõször, tetszett! Az egyetlen negatívum hogy fájnak a szemeim a portól. Rendesen elfáradtam, mindjárt megyek is aludni. :)
Néhány kép itt

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hali mindenki! Idén is klassz volt a verseny, örülök, hogy részese lehettem. Mi a 2. helyet szereztük meg nõiben, úgyhogy még érdemes is volt eljönni.

Mindenkinek gratula, aki lenyomta, de fõleg duós barátainknak, akik ott szenvedtek mellettünk és próbálták túlélni az éjszakát no meg a hajnalt! Bocsi, hogy nem segítettem nektek túl sokat, de teljesen lefoglalt a saját csapatom.

Anna, téged most már én is láthattalak és szurkolhattam neked...

Valaki nem tudja véletlenül a solo-ban induló Nagy Cecília elérhetõségét? Küldenék neki szuper róla készült fotókat!

Ja, a Cube-osokra ezúttal nekünk nem lehet okunk panaszra (sem másra), mert idén egyik csajunkat se lökték fel, bár lehet, hogy csak a lányok voltak ügyesebbek. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Piajegy volt, kaja jegy nélkül volt.
Ugye ugye hogy a Tora az Tora lenne... de hát jó az mert keveset mész terepen ;)
Másik fájdalomra: Tavalyról okulva idén kivettünk szobát, ahol 3-4 órát csendben és melegben lehet aludni... isteni! Ugyanúgy stároroztunk, csak 1-1 alvásra volt igencsak alkalmas 1× 3 emebernek is...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

II. kat.

Ha minden igaz, azért a dobogóért velünk (is) csatáztatok (Kelly's Klub Supreme). Sajnos 5-kor volt egy láncszakadásom, pedig a nappali végjáték izgalmas lehetett volna.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
zsír volt nagyon :)
Bocsi Zsizsi, hogy olyan barátságtalan voltam a váltózónában a 23. óra végénél, pöppet nyûgös voltam, megviselt az éjszaka, meg hogy nem aludtam 1 percet sem, mert mire elaludtam volna, menni kellett csipet rakni meg készülõdni, mert utána én mentem. megviselt az is, hogy fáztam nagyon és hideg ruhát kellett örökké felvennem.
a pálya szana-széjjel rázta a kezemet, fáj az összes ujjam. éjjel végre láttam, ez volt a harmadik 24H-m és végre éjszaka nem kellett vakoskodnom.
köszönet a mobiltöltésért a nem tudom kinek az ókli-hókli kamionnál :)
Cubeosok engem most nem zavartak, egyszer sem borítottak fel. tudtam tartani az iramot Benkó Barbival 3 másodpercig aztán jött a köves lefelé és még gyorsabb lett, és már alig bírtam fogni a kormányt...
a legjobban a két forrófürdõ esett, most meg a gombaírtás, egyszer elfelejtettem pacskert vinni... :(
a kajajegyért az a darabos instant nem tudom elég vicc volt, akkor inkább zsíroskenyér hagyma nélkül :o
ugrált a racsnim, felüttöttem a sebességkirályt elöl, de Mjani kisegített valami kicsinyített dh gumival és az nagyon tetszett.
jövõre vagy így vagy úgy megint ott, de éjjel azt mondtam, hogy soha nem megyek 24H-ra, max szólóban, mert akkor nem kell átöltözni :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Melyik kategóriában?
Mi elsõk lettünk a hobby III. kcs.-ban. Az elején az élre kerültünk, de este 11-körül igencsak megszorongatott minket a második helyen végzett csapat, végül katak még asszem három kört. Ügyesek voltak!

II. kat.
Team Heavy Pedál Szeged

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Melyik kategóriában?
Mi elsõk lettünk a hobby III. kcs.-ban. Az elején az élre kerültünk, de este 11-körül igencsak megszorongatott minket a második helyen végzett csapat, végül katak még asszem három kört. Ügyesek voltak!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
3.-dik hely! hajnalban még 1 kör hátrányunk volt, 1,5 kör elõnyre fordítottunk kb 7 óra alatt....Irgalmatlan erõket mozgósítottunk,kicsit elaludtuk az éjszakát,de megvan!!!
Team Heavy Pedál Szeged

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Elõször is: Köszi a rendezõknek és a csapattársaknak!

Másodszor: András, köszi a képeket!

Nu, hát odajutás so-so :D, pálya nem volt túl saras (hogy rohadjonmeg még mindig fekete izé jön az orromból :D, illetve sajan bõ tíz percig köhécseltem beérkezések után :( ). Pár dolgot otthon hagytunk, de még így is több mint 2 órát pakoltunk... :)

Ja, ne feledjem! Istená'gyaja fullikat! :D :prosze:

Pá dolog elsikkadt, pl Penczbikkal az ismételet meeting, majd postafordultával másnem lerendezzük ha már nem lesz közös tekerés...

Öhm... évek óta nem nagyon éreztem olyat amit most... Ja nem; izomlázról van szó :), hikoatoknál elöbb szokott 1-2 izület korlátozni; há' most alig tudok felkelni az ágybú, fene a hülye fejembe hogy ilyen jó bemelegítési módszert találtam ki :D

Bocsi a sok-sok ismerõstõl akikkel nem(rendesen) sikerült találkozni; kicsit kevesebbre futotta tõlem mint terveztem, jövõre többet kolbászolok elfele pofavizitre! Külön sorry MXtõl akivel eléggé szétesve találkoztam és üveges tekintettel billegtem tovább :prosze:

Öhm, azon nem túl sok képecske amit idén csináltam (ezt se így terveztem) holnapra mászik fel ... õõõõ valahova.

Öhm... kérem kapcsolja ki!

Bíró_Andras

Bíró_Andras

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Nagyon szívesen!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Mindenkinek bocs akit esetleg "csúnyán" elõztem, de azért igyekeztem vigyázni.

Ne aggódj, szerintem idén is a CUBE különítmény vitte a pálmát sportszerûtlen elõzésbõl, a fellökött, leordított lányoktól még csak elnézést sem kértek...
András, köszi a képeket, igazán gyors voltál!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Rémhöri!
A Jagert még sokszor megihatjuk! Nincs harag!:)
Egy kis lelkiismeret furdalást érzek az esésedért és a defektedért is. Ha a számat befogtam volna...:D
Gratula Nektek!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Haj!

Hazaértünk mi is. Elõszöris:Sorry for the Jager :(:D

A verseny. Hát jó volt, csak kicsit "Harang". Pályabejáráson olyat estem mint az állat, a saját kb. 5 órámat, ami olyan 25-27 kör, viszonylag gyorsan tekertem le, bár nem kicsit fájtak a sebeim...

Mindenkinek bocs akit esetleg "csúnyán" elõztem, de azért igyekeztem vigyázni.

Na lassan alvás :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én is írok, most, hogy aludtam 4 órát :)

Tényleg jó volt, minden.
Köszönet Kalának, hogy a végén még képes volt olyan sokat menni! Nomeg, mert "visszavágtunk" :D
És mindenkinek, aki segített nekünk! Nagyon nehéz lett volna, ha nincs valaki, aki segít befejezni egy tea legyártását vagy egy reggeli elkészítését... :)

De most alvás aztán reggelig! :)

Zsizsi! Úgy lesz. Nektek is jó pihit!

Gratula a Rükverznek!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.