Örülök!Tittyman!
Ti nyomtátok a konga-show-t!? Isteni volt, basszus, csak ne kellett volna tekerni! Rögtön táncolhatnékom támadt!
Köszönet érte!
A végén a zöld parókás elmebeteg a nagy kereplõvel az is én voltam!
Örülök!Tittyman!
Ti nyomtátok a konga-show-t!? Isteni volt, basszus, csak ne kellett volna tekerni! Rögtön táncolhatnékom támadt!
Köszönet érte!
A 91 körös Solo-s csapattárs, Németh Gábor Nagy respekt, durva volt látni a vége felé.Van kinn letölthetõ eredménylista a Bikemag és a Velo fõoldalán is! 98 és 91 körös solo-k... :scared:
Maximális tisztelet!
hát én is egyszer estem majdnem mikor a köves lefelén az éles jobb kanyarban elõzött meg egy cube - os ..de szerencsére vissza hoztam a gépetNe aggódj, szerintem idén is a CUBE különítmény vitte a pálmát sportszerûtlen elõzésbõl, a fellökött, leordított lányoktól még csak elnézést sem kértek...
András, köszi a képeket, igazán gyors voltál!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
nekem is életem elsõ 24 órása volt...
elég jól ment... végülis 2-3 körösöket mentem, aztán reggel 10órától egyköröseket
szóval 21 kört mentem, kb. 4:20 alatt
kb. 4 órát aludtam, nagyon tetszett a hangulat
végülis harmadikak lettünk... JÓ VOLT!
Gratulálok a rendezõségnek, és minden indulónak!
Hegedjenek a sebek, aztán jövõre duplázol!
Ha minden igaz, azért a dobogóért velünk (is) csatáztatok (Kelly's Klub Supreme). Sajnos 5-kor volt egy láncszakadásom, pedig a nappali végjáték izgalmas lehetett volna.
mivel csak fölfelé tud gyorsan menni, azértSzokás szerint fölfelé esett el!
(Dante, jobbulást!)
Dante, lepke? vagy valami hasonló alattomos éjszakai jószág?
Gyógyulj gyorsan!
A végén mégsem akartál már menni, pedig adott volt a lehetõség
Balázs lesérült, õt milyen kategóriába soroltad ? )
A sebesség mindent megold.
Én elcsesztem, most ágyaban fekszem, felpolcolt lábbal. Mínusz egy kerék. Sajnálom, mert kb éjfélig jól ment.
Melyik kategóriában?
Mi elsõk lettünk a hobby III. kcs.-ban. Az elején az élre kerültünk, de este 11-körül igencsak megszorongatott minket a második helyen végzett csapat, végül katak még asszem három kört. Ügyesek voltak!