Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Tittyman!
Ti nyomtátok a konga-show-t!? Isteni volt, basszus, csak ne kellett volna tekerni! :D Rögtön táncolhatnékom támadt!
Köszönet érte!

Örülök! :)
A végén a zöld parókás elmebeteg a nagy kereplõvel az is én voltam! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
Az MP3-akat alapból tiltani kellene, mert lehet, hogy nagyobb gázt tudnak okozni mint a villogó hátsó lámpák.

Amugy nekem Cube-osokkal az idén nem volt gondom. Most mindegyik szólt, viszont volt 1-2 tag aki a normálisan jelzõ elõzõnek az árnyékában jött, s minden jelzés nélkül vágott be melléd. Igy aztán, ha nem vártad és nem akartál vele közösen borulni akkor a susnyásban kötöttél ki. Pár csapattag szivott is miattuk.

Amugy Káldy tényleg jól nyomta, remélem nem ment el a kedve a montizástól -ennyi port a mûuton tuti nem nyel-.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Van kinn letölthetõ eredménylista a Bikemag és a Velo fõoldalán is! 98 és 91 körös solo-k... :scared:
Maximális tisztelet!

A 91 körös Solo-s csapattárs, Németh Gábor :) Nagy respekt, durva volt látni a vége felé.
Anti meg hát... Erõs, nagyon tud bringázni, jól bánt az erejével, Neki is gratu! :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ne aggódj, szerintem idén is a CUBE különítmény vitte a pálmát sportszerûtlen elõzésbõl, a fellökött, leordított lányoktól még csak elnézést sem kértek...
András, köszi a képeket, igazán gyors voltál!

hát én is egyszer estem majdnem mikor a köves lefelén az éles jobb kanyarban elõzött meg egy cube - os ..de szerencsére vissza hoztam a gépet

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Na most akkor én is.
Tévedtem amikor azt írtam a múlt héten, az esõ után, hogy nem lesz por. Volt.
Mondhatni olyan volt mint szokott lenni.
Mentünk amennyire tudtunk. A végére felértünk a 3.helyre, de nem kevés tanulsággal.
Most errõl néhány szót.
Vasárnap 11 órára nyilvánvaló lett, hogy a kiírt körszám nem egyezik azzal, amennyit mentünk. Szerencsére H.Zoli elég jól írta a köreinket, így a listával elbandukoltam az idõmérõ sráchoz.
Elmondtam neki, hogy 2 kör lóg. Végignéztük a köridõket, és mivel elég pontosan megmondtam neki elõre, hogy hol voltak hosszabb köridõink, mert elcsesztük a váltást, meg defektünk volt, így teljesen egyértelmû volt, melyik az a két kör, ahol az õ listájukon dupla idõ szerepelt. Megköszönte, és ki is javította.
Így a végére meglett az a 103-kör amit tényleg teljesítettünk.
Amikor ez megjelent a végeredményben, az utánunk lévõ csapat nyilván óvott,
hisz nem értették, hogy lett hirtelen ennyi körünk.
És itt jönnek az "okos" szervezõk.
Sikerült egy olyan döntést hozniuk, aminél ostobábbat, a sporttól távolabb állót, stb. sorolhatnám... nem lehet.
Úgy csináltak 2 harmadik helyezettet, hogy elvettek tõlünk egy kört.
Hogy milyen alapon és miért, azt nem értem azóta sem.
Nem az bánt, hogy a másik csapat is 3. lett, mert értem én, hogy ez nekik is rossz, hiszen azt hitték, hogy jó helyen állnak, nem kell annyira menniük, stb.
Hanem az bánt, hogy ahelyett, hogy azt mondta volna a szervezõ, -vélhetõen Harangvölgyi András- hogy "elrontottuk, a 4. helyen végzett csapatot hátrány érte, ezért õk is megkapják a 3.helyet, elnézést kérünk" ehelyett, amolyan magyar mutyi módon elvesznek tõlünk egy kört.
És ez az eredményhirdetésen, a dobogóra híváskor derül ki.

Én itt a Rükverc csapat nevében elnézést kérek azoktól a csapatoktó akiknek ily módon kellemetlenséget okoztunk, de jó lenne ha megértenék, hogy nem mi hibáztunk.
(Mert amíg a kiírt köridõ, meg a saját között csak egy kör eltérés van, addig ez ember nem gondol hibára, mert az lehet jogos is, hisz kérdés, hogy mikor zárták a listát. Két körnél azonban már gyanús a dolog.)
A tanulság pedig az, mindenki számára, hogy könyveljetek pontosan.

Káldy Attilának pedig, aki ezen a számára idegen terepen is helyt tudott állni, nagy gratuláció, külön azért is, mert minden biztató szót megköszönt menet közben.
Igazi sportember.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

nekem is életem elsõ 24 órása volt...

elég jól ment... végülis 2-3 körösöket mentem, aztán reggel 10órától egyköröseket

szóval 21 kört mentem, kb. 4:20 alatt

kb. 4 órát aludtam, nagyon tetszett a hangulat

végülis harmadikak lettünk... JÓ VOLT!

Gratulálok a rendezõségnek, és minden indulónak!

Jól mentél kisöcsi!
én 20 kört mentem 4:13 alatt,bár 3x5 körös hosszúetapokat nyomtam.....csak reggel mentünk rövideket....de elsõbálozók voltun,k így fogalmunk sem volt,hogy milyen taktikát kell alkalmazni!
Viszont a gyúrást mindenkinek ajánlom elõtte és utána is
Team Heavy Pedál Szeged

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
4 km

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
Jobbulást! Hány km volt egy kör?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Hegedjenek a sebek, aztán jövõre duplázol!

Az most a rossz, hogy az egy dolog, hogy mondjuk 2-3 hét és kutya bajom lesz, de azért egy 24-órásra jól felkészülni, az horror pénz és energia (pl fizunélküli szabit vettem ki, hogy legalább pénteken tudjak aludni egyben 8-9 órát, meg beszereztem direkt esõruházatot), ami most mind kárbavész, nem beszélve arról, hogy ha egy csapatból egy ember kiesik, akkor még mindig marad 5, míg egy duónál ez a verseny végét, s a társ "beszopatását" is jelenti. Egyébként egy nap jegelés és kenegetés ellenére sem javul, de már legalább kék az egész, úgyhogy ma biztos beugrom a sportkórházba...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
nekem is életem elsõ 24 órása volt...

elég jól ment... végülis 2-3 körösöket mentem, aztán reggel 10órától egyköröseket

szóval 21 kört mentem, kb. 4:20 alatt

kb. 4 órát aludtam, nagyon tetszett a hangulat

végülis harmadikak lettünk... JÓ VOLT!

Gratulálok a rendezõségnek, és minden indulónak!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Ha minden igaz, azért a dobogóért velünk (is) csatáztatok (Kelly's Klub Supreme). Sajnos 5-kor volt egy láncszakadásom, pedig a nappali végjáték izgalmas lehetett volna.

Basszus!
Akkor azért estetek hátra.Csodálkoztunk is,hogy mi lehetett....(bár 5 óra után 6 perces hátrányotok volt és 20 fõlé nõta végére.Ha nem szakdtál volna el szoros lett volna.
Bár nekünk az éjszaka nem ment nagyon 1,5-2 percel roszabbakat mentünk,így nappal kellett megnyomnunk.Agresszív taktikára váltottunk 2-3 körönként cseréltünk és ez bejött...
Team Heavy Pedál Szeged

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Tittymann!
Ti nyomtátok a konga-show-t!? Isteni volt, basszus, csak ne kellett volna tekerni! :D Rögtön táncolhatnékom támadt!
Köszönet érte!

Danténak meg mégegyszer jobbulást!
Az elsõ esése után én nyaláboltam fel és cipeltem a romjaiban heverõ duóst a dokihoz. Háát, szarul nézett ki Õ is, meg a bringája is. Utóbbit még meg lehetett javítani, de nem bírta végig. Sajna!
Hegedjenek a sebek, aztán jövõre duplázol!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Életem elsõ de nem az utolsó 24h versenye volt amin ott voltam!
Köszi mindenkinek az élményt!
Ceciliának big respect!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Sajnos megadta magát az elsõ kerekem, így egy kiállós résznél oldalra elnyalódott. Nem sokat, csak 1-2 centit, de elég volt, hogy levigyem térddel a stucnit. Az igazság az, hogy már a verseny elején találkoztam egy fával (egy sikertelen elõzés kapcsán), s már ott elszakadt 3 vagy 4 küllõm.

Még annyit, hogy menjen a francba minden mp3-at hallgató és kérésre, könyörgésre nulla reakciót mutató "versenyzõ". Már baromira unom, hogy mióta nem 140ezer egy mp3 lejátszó, hanem mondjuk 1200, már mindenki ezzel oldja a versenyek "unalmát". A Mátrán is belém szálltak emiatt. Vagy legalább ne bömböltessétek!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Szokás szerint fölfelé esett el!

(Dante, jobbulást!)

mivel csak fölfelé tud gyorsan menni, azért

de jobbulást
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Van kinn letölthetõ eredménylista a Bikemag és a Velo fõoldalán is! 98 és 91 körös solo-k... :scared:
Maximális tisztelet!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Dante, lepke? vagy valami hasonló alattomos éjszakai jószág? :)
Gyógyulj gyorsan!

Szokás szerint fölfelé esett el!

(Dante, jobbulást!)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A végén mégsem akartál már menni, pedig adott volt a lehetõség :D
Balázs lesérült, õt milyen kategóriába soroltad ? :))

Csak azért nem mentem, hogy neked legyen a legtöbb köröd a csapatban, különben is te jöttél a sorban. :D Balázst sérült kategóriába soroltam, az nem igazi feladás.

A sebesség mindent megold.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts

Én elcsesztem, most ágyaban fekszem, felpolcolt lábbal. Mínusz egy kerék. Sajnálom, mert kb éjfélig jól ment.

Dante, lepke? vagy valami hasonló alattomos éjszakai jószág? :)
Gyógyulj gyorsan!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 posts

Melyik kategóriában?
Mi elsõk lettünk a hobby III. kcs.-ban. Az elején az élre kerültünk, de este 11-körül igencsak megszorongatott minket a második helyen végzett csapat, végül katak még asszem három kört. Ügyesek voltak!

Köszi, mi, illetve 5 barátom lettünk a másodikok, én betegen csak a pálya szélérõl tudtam Õket segíteni. Készüljetek, jövõre én is ott leszek:)