Bátor! :-) de mi van, ha a szikláson elszáll a kulacs. Láttam kulacsot a pályán.Kulacsban volt, és azt adtuk át. Pontosan nem tudom melyik 2 kör volt, de Hozé és Zoli biztos kielemzi a köröket és akkor talán kiderül.
Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
vendég_kedvesmester_*
Posted 2008. September 15. - 12:32
Posted 2008. September 15. - 12:27
jaja igy már értem .Nem vágtam hogy mit adogatjátok át az üres kulacsot:)Kulacsban volt, és azt adtuk át. Pontosan nem tudom melyik 2 kör volt, de Hozé és Zoli biztos kielemzi a köröket és akkor talán kiderül.
Posted 2008. September 15. - 12:00
Kulacsban volt, és azt adtuk át. Pontosan nem tudom melyik 2 kör volt, de Hozé és Zoli biztos kielemzi a köröket és akkor talán kiderül.Ti a lábatokra tettétek a chipet ? Láttam sok csapat a mez hátsó zsebébe tette (nyilván ez gyorsabb), de mi kicsit szkeptikusak voltunk, ki tudja nem hagy-e ki köröket így...
Posted 2008. September 15. - 11:39
Eredeti szerzõ: Hosi
A kosárkáról Zsizsi tudna mesélni, ugye?!
Igen Piszkok! Nem felejtem ám...!
Köszi Nektek a kitartást és a CSAPATOT!!! Jók voltunk!
És azért nem vagyunk letörve, mert a RÜKVERZ hátramentben tud annyit, mint a többi csapat elõremenetben!
kosinaszilárd, ne félj, már megszoktam. A 24-óráson általában ez a "normális". Vasárnap az embereknek a fele általában zombi.
Egyébként Alex-tõl ugyanezen okból kérnék elnézést.
Halász Anna neked grat!
Ahogy téptél kinn a pályán, az nem semmi. Mikor utolértelek, akkor ismertelek fel, aztán meglepett, hogy ez a "kiscsaj" úgy cikázik a fák között, mint nyúl a réten. Bravó!
Posted 2008. September 15. - 11:29
Volt néhány csapat duóban akiktõl sokat vártam, mi lett velük...?
Elvéreztek, pl. mi is. Én összetörtem magam és a technikát.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2008. September 15. - 11:15
Posted 2008. September 15. - 11:14
-váltózóna felett nem volt besátrazva (persze ez most lényegtelen, mert nem esett)
-kivetítõt sem láttam, pedig ígérték (tavaly szuper volt)
-nem ilyenkor kéne rendezni ezt a versenyt, hanem egy hónappal elõbb mint 3 éve (éjszaka 6 fok, vasárnap DE is csak 11)
-Ádámot nem kellene leitatni...
magunkról:
Voltam már csapatban az elmúlt 2 évben, most ki akartam próbálni a duót. Szerencsére nincs korhatár Nem volt különösebb célunk és taktikánk végig akartuk csinálni és életben akartunk maradni. Cél teljesítve! Éjjel nagyon hideg volt és hasonló problémáim voltak mint Kosina Szilárdnak. Társam egész éjjel igen rosszul érezte magát, ennek ellenére kitámolygott a pályára és ment ahogy tudott, nem adta fel. Így aztán mire kivilágosodott meglepõen jól álltunk. Ettõl (vagy mástól) feléledt a társam, és innentõl rendesen tudtunk haladni és megtartottuk az éjjel döglõdve begyûjtött elõnyt. 89 kör (88?) (ebbõl én 46, ami 185,4 km) 5. hely duóban (szombat este 15-17 körül voltunk)
Volt néhány csapat duóban akiktõl sokat vártam, mi lett velük...?
Posted 2008. September 15. - 10:58
Szóval az eredménylistával ellentétben a Rükverc 103 kört teljesített
Ti a lábatokra tettétek a chipet ? Láttam sok csapat a mez hátsó zsebébe tette (nyilván ez gyorsabb), de mi kicsit szkeptikusak voltunk, ki tudja nem hagy-e ki köröket így...
Posted 2008. September 15. - 10:52
A csapatom a maximálisat hozta, velünk ment ANNA is .
Nagy tisztelet mindenkinek, aki ott volt és végig nyomta. Volt egy két kemény elõzés, de majdnem mindig szóltak hogyha el akartak menni mellettem, és én is mindig szóltam, és sokszor meg is köszöntem. Egy két merész emberke lámpa nélkül ment éccaka, vagy csak éppenhogyvilágítómicsodával. Nagy volt a por, vki mondta hogy köd van, de nem....
Sok egység komolyan vette a váltásokat is, de tanuja voltam sok bakinak is.
jövõre újra, de nem lehetne nyáron ??
Posted 2008. September 15. - 10:52
Posted 2008. September 15. - 10:41
Posted 2008. September 15. - 10:15
Posted 2008. September 15. - 10:14
Egyébként nem is. Nincs valami állásfoglalás, azzal, hogy jelentkezel, hogy elismered, hogy egészséges vagy?
A süketség nem betegség, tehát egy süket is lehet egészséges.
A visszapillantó jó ötlet, csak nem fér el a kormányon a dudától, a kosárkától meg az indexektõl
Ja és Nagy Cecinek külön gratula már csak azért is, mert õ minden háttértámogatás nélkül nyomta végig a 24 órát 4 óra alvással. Szerényen megélt a sátra elé kirakott cuccokból, néha valaki még megszánta és segített neki valamit, de egyébként full egyedül csinálta végig. Ilyen extrém elszántságot már rég láttam!
Mint a csóka a Saalbachban, aki tökegyedül jött, szépen leparkolta a pálya mellett a kocka passat kombiját és ha kellett neki valami, akkor megállt mellette, kivette, felvette-levette-megitta-megette, de rendes kaját sem hozott. Olivér support csapata szánta meg és adott neki tésztát, stb.
Posted 2008. September 15. - 10:14
egy duónál ez a verseny végét, s a társ "beszopatását" is jelenti.
Ez egyébként nem igaz! Volt olyan duó, ahol éjjel pont ugyanígy elesett egy srác és nem akarta tovább folytatni, hazament. Nos, Jimmy másnap végig nyomta egyedül. Kérdeztem tõle, hogy most mi van, õ sólózik? Ekkor derült ki, hogy nem, köröket gyûjt maguknak, mert igen, kiesett a társa, de õ nem fogja feladni.
Minden csak hozzáállás kérdése!
Ja és Nagy Cecinek külön gratula már csak azért is, mert õ minden háttértámogatás nélkül nyomta végig a 24 órát 4 óra alvással. Szerényen megélt a sátra elé kirakott cuccokból, néha valaki még megszánta és segített neki valamit, de egyébként full egyedül csinálta végig. Ilyen extrém elszántságot már rég láttam!
Ja és Tittyman! Nagyok voltatok, marha jól nyomtátok, én se bírtam ki álló lábakkal a szuper ütemeket! Jövõre is gyertek!
Posted 2008. September 15. - 10:04
Szóval az eredménylistával ellentétben a Rükverc 103 kört teljesített
Nagyon jó volt veletek ez a 1,5 nap, KÖSZÖNÖM
Posted 2008. September 15. - 10:04
Süket ember is indulhat, miért zárnád ki a fülest?
Egyébként nem is. Nincs valami állásfoglalás, azzal, hogy jelentkezel, hogy elismered, hogy egészséges vagy?
Posted 2008. September 15. - 10:01
Posted 2008. September 15. - 09:51
Posted 2008. September 15. - 09:47
Azért tiltakoznék; én hajnalig fülessel tekertem ( akkor átkapcsoltam erdõ-, meg rajtközpont-zajra ) , és bizton állíthatom, nem volt senki, akinek a kérését nem hallottam/hallgattam volna meg, pedig elõztem és elõztek is a 24 óra alatt rendesen.
Hogy kontrollálod a hangerõt? Bevallásos alapon? Mi van, ha valaki 110 dB-el nyomatja? Egyszerûbb mondani, hogy "balesetveszélyes, ezért helló".