Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég

Kulacsban volt, és azt adtuk át. Pontosan nem tudom melyik 2 kör volt, de Hozé és Zoli biztos kielemzi a köröket és akkor talán kiderül.

Bátor! :-) de mi van, ha a szikláson elszáll a kulacs. Láttam kulacsot a pályán.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Kulacsban volt, és azt adtuk át. Pontosan nem tudom melyik 2 kör volt, de Hozé és Zoli biztos kielemzi a köröket és akkor talán kiderül.

jaja igy már értem .Nem vágtam hogy mit adogatjátok át az üres kulacsot:)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Ti a lábatokra tettétek a chipet ? Láttam sok csapat a mez hátsó zsebébe tette (nyilván ez gyorsabb), de mi kicsit szkeptikusak voltunk, ki tudja nem hagy-e ki köröket így...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ: Hosi
A kosárkáról Zsizsi tudna mesélni, ugye?!

Igen Piszkok! Nem felejtem ám...! :D
Köszi Nektek a kitartást és a CSAPATOT!!! Jók voltunk!
És azért nem vagyunk letörve, mert a RÜKVERZ hátramentben tud annyit, mint a többi csapat elõremenetben! :D

kosinaszilárd, ne félj, már megszoktam. A 24-óráson általában ez a "normális". Vasárnap az embereknek a fele általában zombi.

Egyébként Alex-tõl ugyanezen okból kérnék elnézést. :)

Halász Anna neked grat!
Ahogy téptél kinn a pályán, az nem semmi. Mikor utolértelek, akkor ismertelek fel, aztán meglepett, hogy ez a "kiscsaj" úgy cikázik a fák között, mint nyúl a réten. Bravó!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Volt néhány csapat duóban akiktõl sokat vártam, mi lett velük...?

Elvéreztek, pl. mi is. Én összetörtem magam és a technikát.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Elején elmondták, hogy 180 cm magasságig érzékeli a chipet, tehát addig mér.
Fiat hatulján: "Ne kövess, mert idegesít!"

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
versenyrõl általában:
-váltózóna felett nem volt besátrazva (persze ez most lényegtelen, mert nem esett)
-kivetítõt sem láttam, pedig ígérték (tavaly szuper volt)
-nem ilyenkor kéne rendezni ezt a versenyt, hanem egy hónappal elõbb mint 3 éve (éjszaka 6 fok, vasárnap DE is csak 11)
-Ádámot nem kellene leitatni... :D

magunkról:
Voltam már csapatban az elmúlt 2 évben, most ki akartam próbálni a duót. Szerencsére nincs korhatár ;) Nem volt különösebb célunk és taktikánk végig akartuk csinálni és életben akartunk maradni. Cél teljesítve! Éjjel nagyon hideg volt és hasonló problémáim voltak mint Kosina Szilárdnak. Társam egész éjjel igen rosszul érezte magát, ennek ellenére kitámolygott a pályára és ment ahogy tudott, nem adta fel. Így aztán mire kivilágosodott meglepõen jól álltunk. Ettõl (vagy mástól) feléledt a társam, és innentõl rendesen tudtunk haladni és megtartottuk az éjjel döglõdve begyûjtött elõnyt. 89 kör (88?) (ebbõl én 46, ami 185,4 km) 5. hely duóban (szombat este 15-17 körül voltunk)

Volt néhány csapat duóban akiktõl sokat vártam, mi lett velük...?

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Szóval az eredménylistával ellentétben a Rükverc 103 kört teljesített

Ti a lábatokra tettétek a chipet ? Láttam sok csapat a mez hátsó zsebébe tette (nyilván ez gyorsabb), de mi kicsit szkeptikusak voltunk, ki tudja nem hagy-e ki köröket így...

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Nekem is ez volt az elsõ, de nem az uccsó.
A csapatom a maximálisat hozta, velünk ment ANNA is :).
Nagy tisztelet mindenkinek, aki ott volt és végig nyomta. Volt egy két kemény elõzés, de majdnem mindig szóltak hogyha el akartak menni mellettem, és én is mindig szóltam, és sokszor meg is köszöntem. Egy két merész emberke lámpa nélkül ment éccaka, vagy csak éppenhogyvilágítómicsodával. Nagy volt a por, vki mondta hogy köd van, de nem....
Sok egység komolyan vette a váltásokat is, de tanuja voltam sok bakinak is.
jövõre újra, de nem lehetne nyáron ?? :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Láttam ám, ott pislogott a sátratok mellett, de a sztorit nem ismerem. Zsizsi akatra felrakni hogy menet közben is frissíthessen? ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
A kosárkáról Zsizsi tudna mesélni, ugye?! :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
De a visszapillantót nem a kosárkára kell rakni, hanem a bukóra!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Egyébként nem is. :D Nincs valami állásfoglalás, azzal, hogy jelentkezel, hogy elismered, hogy egészséges vagy? :)

A süketség nem betegség, tehát egy süket is lehet egészséges.

A visszapillantó jó ötlet, csak nem fér el a kormányon a dudától, a kosárkától meg az indexektõl :D

Ja és Nagy Cecinek külön gratula már csak azért is, mert õ minden háttértámogatás nélkül nyomta végig a 24 órát 4 óra alvással. Szerényen megélt a sátra elé kirakott cuccokból, néha valaki még megszánta és segített neki valamit, de egyébként full egyedül csinálta végig. Ilyen extrém elszántságot már rég láttam!

Mint a csóka a Saalbachban, aki tökegyedül jött, szépen leparkolta a pálya mellett a kocka passat kombiját és ha kellett neki valami, akkor megállt mellette, kivette, felvette-levette-megitta-megette, de rendes kaját sem hozott. Olivér support csapata szánta meg és adott neki tésztát, stb.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

egy duónál ez a verseny végét, s a társ "beszopatását" is jelenti.

Ez egyébként nem igaz! Volt olyan duó, ahol éjjel pont ugyanígy elesett egy srác és nem akarta tovább folytatni, hazament. Nos, Jimmy másnap végig nyomta egyedül. Kérdeztem tõle, hogy most mi van, õ sólózik? Ekkor derült ki, hogy nem, köröket gyûjt maguknak, mert igen, kiesett a társa, de õ nem fogja feladni.

Minden csak hozzáállás kérdése!

Ja és Nagy Cecinek külön gratula már csak azért is, mert õ minden háttértámogatás nélkül nyomta végig a 24 órát 4 óra alvással. Szerényen megélt a sátra elé kirakott cuccokból, néha valaki még megszánta és segített neki valamit, de egyébként full egyedül csinálta végig. Ilyen extrém elszántságot már rég láttam!

Ja és Tittyman! Nagyok voltatok, marha jól nyomtátok, én se bírtam ki álló lábakkal a szuper ütemeket! Jövõre is gyertek!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Fantasztikus volt. Kb.reggel 6kor vettük észre hogy milyen jól állunk, és megcsíphetjük a harmadik helyet. Kár hogy ez a be nem írt 2kör kicsit megbonyolította, pláne úgy hogy a végén tényleg mindenki 120%-ot adott ki magából.

Szóval az eredménylistával ellentétben a Rükverc 103 kört teljesített

Nagyon jó volt veletek ez a 1,5 nap, KÖSZÖNÖM

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Süket ember is indulhat, miért zárnád ki a fülest?

Egyébként nem is. :D Nincs valami állásfoglalás, azzal, hogy jelentkezel, hogy elismered, hogy egészséges vagy? :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Nem zárom ki, induljon süket is MP3-as is, csak rakjon mindkettõ visszapillantót. :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Süket ember is indulhat, miért zárnád ki a fülest?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Azért tiltakoznék; én hajnalig fülessel tekertem ( akkor átkapcsoltam erdõ-, meg rajtközpont-zajra :D ) , és bizton állíthatom, nem volt senki, akinek a kérését nem hallottam/hallgattam volna meg, pedig elõztem és elõztek is a 24 óra alatt rendesen.

Hogy kontrollálod a hangerõt? Bevallásos alapon? Mi van, ha valaki 110 dB-el nyomatja? Egyszerûbb mondani, hogy "balesetveszélyes, ezért helló".

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Azért tiltakoznék; én hajnalig fülessel tekertem ( akkor átkapcsoltam erdõ-, meg rajtközpont-zajra :D ) , és bizton állíthatom, nem volt senki, akinek a kérését nem hallottam/hallgattam volna meg, pedig elõztem és elõztek is a 24 óra alatt rendesen.