Ha vkinek vanak képei akkor küldjetek linkeket:)
köszi szépen minden segítség adott egí pluszt:Hali mindenki! Idén is klassz volt a verseny, örülök, hogy részese lehettem. Mi a 2. helyet szereztük meg nõiben, úgyhogy még érdemes is volt eljönni.
Mindenkinek gratula, aki lenyomta, de fõleg duós barátainknak, akik ott szenvedtek mellettünk és próbálták túlélni az éjszakát no meg a hajnalt! Bocsi, hogy nem segítettem nektek túl sokat, de teljesen lefoglalt a saját csapatom.
Anna, téged most már én is láthattalak és szurkolhattam neked...
Valaki nem tudja véletlenül a solo-ban induló Nagy Cecília elérhetõségét? Küldenék neki szuper róla készült fotókat!
Ja, a Cube-osokra ezúttal nekünk nem lehet okunk panaszra (sem másra), mert idén egyik csajunkat se lökték fel, bár lehet, hogy csak a lányok voltak ügyesebbek.
Eredeti szerzõ: Halász Anna zsizsi : hol láttál a pályán , mert annyian köszöntek rám
véletléenül nem kékes heéres vezben voltál ...és az egyik kis aszfaltos rész elött mentél el melettem egy fölfelén ?
zsizsi : hol láttál a pályán , mert annyian köszöntek rámDit, ezt jó olvasni!
Egy aszfalt-megamaratonista egyszer ellátogat hozzánk és tessék...
Tényleg fantasztikus az ürge, ahogy hallottam, minden biztatást megköszönt. Még vasárnap is, ami nem semmi!
Én az elõzést annyival megkönnyítettem a nálamnál gyorsabbaknak, hogy ha "rázós helyhez értünk, elõre kiabáltam nekik, merrõl menjenek el. Ez tavaly is, idén is bejött, mindig megköszönték.
Igen, idén nekem sem volt kellemetlen tapasztalatom, az elõzések miatt. Nekem mindenki szólt, ha elõzni akart, bár belefért az is, hogy én is figyeltem - néha - a gyorsabbakra. Még kanyarokban is elõztek, és elõztem, sosem volt ebbõl baj. Ja, és vasárnap délelõtt, mikor defektes kerékkel tekertem vissza, akkor sem volt gond belõle, lehúzódtam és ennyi.
Sajnos megadta magát az elsõ kerekem, így egy kiállós résznél oldalra elnyalódott. Nem sokat, csak 1-2 centit, de elég volt, hogy levigyem térddel a stucnit. Az igazság az, hogy már a verseny elején találkoztam egy fával (egy sikertelen elõzés kapcsán), s már ott elszakadt 3 vagy 4 küllõm.
Még annyit, hogy menjen a francba minden mp3-at hallgató és kérésre, könyörgésre nulla reakciót mutató "versenyzõ". Már baromira unom, hogy mióta nem 140ezer egy mp3 lejátszó, hanem mondjuk 1200, már mindenki ezzel oldja a versenyek "unalmát". A Mátrán is belém szálltak emiatt. Vagy legalább ne bömböltessétek!
az alacsonyabb súlypont miatt?
az alacsonyabb súlypont miatt?De a kulacs mégiscsak lejjeb van.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ez mikor volt? Én csak arra emlékszem, hogy 1x beszéltünk még az elején, meg a végén láttalak fotózni a célnál.Külön sorry MXtõl akivel eléggé szétesve találkoztam és üveges tekintettel billegtem tovább :prosze:
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."