Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Vintage ötvenkettõ:
ÖÖööööö....Respect! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

a nyergét amugy ki hagyta el?
egyik kanyarból kijövet találkoztam egy nyereggel az ut közepén :scared:

az egyik Hegyimazsola, azt a kört már nyereg nélkül fejezte be, késõbb visszament érte... felrakni nem lehetett mert letört... :) én adtam neki egy kölcsön nyerget :)

csapattársnak beállt a dereka, meg azt mondta, hogy "nem bírja eltekerni a pedált", mivel még visszavolt 8 óra, amihez nem volt kedvem/erõm szinte 0 alvással nekiindulni, abban maradtunk, hogy inkább hagyjuk a francba. a dobogóról már lecsúsztunk ezzel úgyis (meg még néhány esélyes csapat is).

Te melyik csapat voltál? ne haragudj, így nick név alapján nem ismerlek fel...

Hegyimazsolák DUO-ban voltam. Csak azért érdekel a dolog, mert a szerintem esélyesnek tartott csapatok közül hullottak ki néhányan, köztük ti és Dantéék (õ írta miért), aztán ott voltak Kemecseiék...stb... mi absz. esélytelenek voltunk, meglepetésre kerültünk az 5. helyre hajnalban annak ellenére, hogy majdnem egyedül maradtam, de szerencsére a társam félholtan is, de nyeregbe szállt. Így aztán sikerült 89 kört összehozni...

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
Nagyon köszönöm!!! szereztél még 1 jó estét nekem:D

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts

asszem szombat délután volt 1 olyan szám amibe olyasmi szavak voltak hogy: tescos bringa, meg karácsony :D...amúgy halvány gõzöm sincs a szövegrõl, de ha valaki ezután tudja a címét, és elmondaná, nagyon megköszönném:D....az a szám adott erõt még1 körhöz xD

...aljas kúszóbab, a zenekar neve...

:)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

asszem szombat délután volt 1 olyan szám amibe olyasmi szavak voltak hogy: tescos bringa, meg karácsony :D...amúgy halvány gõzöm sincs a szövegrõl, de ha valaki ezután tudja a címét, és elmondaná, nagyon megköszönném:D....az a szám adott erõt még1 körhöz xD

;)

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...amirõl nem írtam...

...koncepció: a rajtnál ketten a Pistivel, vilámlóbotot váltva ( gy.k. mikropofon) indítjuk, beszólítjuk a mezõnyt...

...1 órát beszélünk még ketten, majd elmentem pihizni...

...16:00-tól az ájkígyó bemutatóig, Õ volt a porondon ( ui: alvás helyett az F1-et néztem) ...

...éjjel a buli futam után 1-2 órát a VKE Nelson sátrában töltöttem a Petiékkel...

...Tabasco souce + Jager... rulez!

...majd munkálkodtam azon, hogy senki ne aludjon...

...a bulimix...az yooo :)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Ez mikor volt? Én csak arra emlékszem, hogy 1x beszéltünk még az elején, meg a végén láttalak fotózni a célnál.

Öhm, hajnalban mikor zombimódban mentem meleg piáért, talán 5-6 körül?

Én is láttam most 2 v 3 hölgyikét is akik nem féltek dönteni és tekerni a biciklijüket, örültem is neki hogy ilyet ritkán látok :)!

Egyetértek, füles egyedül, erdõbe, HALKAN (úgy én is szoktam néha) de nem versenyre emberek közé!

Hihetetlen, mikre nem emlékeztek tekerés közbenrõl... én csak lestem és tekertem, ti meg pletyiztek meg nézelõdtök+memorizáltok :D

X-iont, istenek vagytok, azt hittem emgint nem lesz 1 kép se rólam és megint a ti gépetek kattant jókor ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Én fél 5 körül a pályáról beérve próbáltam pár órát aludni, félálomban hallgattam Ádámot, a Buzi-e vagy, Spenót és egyéb számoknál felriadtam, röhügtem egy sort, majd próbáltam tovább aludni :D

Amúgy az éjfél elõtti bulimix is baromi jó volt, csak így tovább :)

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts

Ha valaki talált egy Sigma MHR2006 órát, akkor azt én hagytam el valahol. Nekem egy eset kivételével semmi problémám nem volt az elengedésekkel. Az irány jelzése után mindenki lehúzódott, de gyakran már a fénycsóva hatására is. Én is igyekeztem elendegni mindenkit, nem szólt be senki. De volt egy Happy Bike-os csaj aki mögé jó sebességgel érkeztem az aztfalt út utáni következõ kisebb körre, és az elõzési irány megadására csak ennyit mondott. "Nem engedlek el, és is versenyzek". Néhány kanyar után simán elmentem mellette...

...karakán...

...tutti a Vera volt...

:)

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...egyebek iránt ezt kezditek naagyon elb@szni...évrõl-évre hülyébb vagyok...

...öregszem.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Ha valaki talált egy Sigma MHR2006 órát, akkor azt én hagytam el valahol. Nekem egy eset kivételével semmi problémám nem volt az elengedésekkel. Az irány jelzése után mindenki lehúzódott, de gyakran már a fénycsóva hatására is. Én is igyekeztem elendegni mindenkit, nem szólt be senki. De volt egy Happy Bike-os csaj aki mögé jó sebességgel érkeztem az aztfalt út utáni következõ kisebb körre, és az elõzési irány megadására csak ennyit mondott. "Nem engedlek el, és is versenyzek". Néhány kanyar után simán elmentem mellette...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...igen elõször eszel fokhagymát és spenótot...úúúútálod...majd mexokod...késõbb hijánycikk... :)

...pedig TE sokat tûrsz...engem...sok helyen... :)

...köszönöm.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ádám, téged a tudatból csak füldugóval lehet kirekeszteni! :D Én megtettem (bocsesz) reggel 6-tól, és halotti csendben töltöttem el 4 gyönyörû órát! De aztán már kezdõdtek az elvonási tünetek, hát ki kellett venni azt a dugót.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)
Biztos egy indián volt, Õk nyereg nélkül lovagolnak.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
a nyergét amugy ki hagyta el?
egyik kanyarból kijövet találkoztam egy nyereggel az ut közepén :scared:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Éjfélkor váltott Hozé. Zuhany, lámpa átszerelés, dumcsi és kis szunya. Egyszer felébredek, hát Ádámot hallom. Felvonyítottam a röhögéstõl! Utána már nem voltam álmos. :)
Az isten szerelmére, abba ne hagyd!!!:D
Megszokni Téged!?! Lhetetlen!!!
Nem vetted észre, hogy csak tûrünk! :D:D

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
Énis SOLO s voltam, és láccik h az elsõ volt.....nagyon elcsesztem, mikor fél 4 kor kiáltam elfelejtetem visszarakni a szemüveget, és telement porral a szemem,,,,,este 7 re úgy bevérzett h elíg bírtam kinyitni xD:( akkor már moshattam mind1 volt.....de megérte elmenni!!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Szombaton kb. 15h körül lefényképezett valaki a pálya vége felé mielõtt az aszfaltot keresztezte. Volt ott egy rádiós vaku is egy alacsony állványon. Ezt a képet vadászom! Valaki?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
:) ...