Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Started by
szammer
, 2006. May 31. 20:59
Posted 2008. September 15. - 22:13
Posted 2008. September 15. - 22:01
Dante,
van aki már egy egyórás esõ után sem megy ki, mert sáros lesz a biciklije.
van aki már egy egyórás esõ után sem megy ki, mert sáros lesz a biciklije.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. September 15. - 22:00
azért az augusztusi 35fokos délutánt is be lehet sz*pni nem kicsit.
oks én nyomok pár kört kiállok és iszom egy üveg vizet, de a szólósoknak már neccesebb. de nincs hideg éjjel
de ez már volt téma tavaly is elõtte is...
oks én nyomok pár kört kiállok és iszom egy üveg vizet, de a szólósoknak már neccesebb. de nincs hideg éjjel
de ez már volt téma tavaly is elõtte is...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2008. September 15. - 21:58
Kit is szoktatok varacskos disznónak becézni!? Hm? Na hát az maradt volna! Hozé megmondta..!Eredeti szerzõ: Dantekíváncsi lettem volna, ki marad a pályán mondjuk 9 óra áztató hideg esõ után...
Komolyra fordítva: van benne valami, hisz két éve? elázott a mezõny egy kicsit. Az éjszakai langyos idõjárás kellemesebb, mint ami most volt.
Posted 2008. September 15. - 21:57
én!
Amúgy így utolag elnézést kérnék attól a versenyzõtõl,akit váltózónában balról elöztem éphogy elférve még.
Amúgy így utolag elnézést kérnék attól a versenyzõtõl,akit váltózónában balról elöztem éphogy elférve még.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2008. September 15. - 21:57
szombat du voltam kinn..a gyászosan kevés képet feltöltöttem ide: http://tommmas.co.nr/ ( ott kép alatt a nyilakkal tessék lépegetni )
Nahát, õ nem Sipi?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2008. September 15. - 21:54
Tommas,
tényleg nem sok, viszont igen jók.
tényleg nem sok, viszont igen jók.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. September 15. - 21:53
Más téma. Szóval, sokan úgy gondoljuk, ogy ez a szeptember közepe nagyon is "beszopható" idõpont - nem lehetne ezt egy kicsit korábbra tenni? Augusztus közepén már talán nincs annyira dögmeleg (és ha van, az kisebb gáz), de pl ha ez a mostani idõjárás 2 napja kezdõdött volna, kíváncsi lettem volna, ki marad a pályán mondjuk 9 óra áztató hideg esõ után...
Azt mondjuk megértem, hogy 1 héttel maraton elõtt nem lehetne, mert pl egy szóló versenyzõ, aki kupasorozatban versenyzik, bukná az egy hét múlva esedékes versenyét.
Azt mondjuk megértem, hogy 1 héttel maraton elõtt nem lehetne, mert pl egy szóló versenyzõ, aki kupasorozatban versenyzik, bukná az egy hét múlva esedékes versenyét.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2008. September 15. - 21:43
szombat du voltam kinn..a gyászosan kevés képet feltöltöttem ide: http://tommmas.co.nr/ ( ott kép alatt a nyilakkal tessék lépegetni )
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2008. September 15. - 21:39
Posted 2008. September 15. - 21:38
Posted 2008. September 15. - 21:26
Én este hallottam hogy vmelyik csapat kb 1 perces kört ment:D...hattalmas pályarekord volt Ádám szavaival élve xD. Reggelre sok helyen át voltak szakítva a szalagok, páran ezek szerint surranópályát is találtak:D
Posted 2008. September 15. - 21:21
...ahhhaaaaa TE vagy a macsek a sok hüje közt éjfélkor ...
Túl kevés volt a hülye, pedig mennyien írtátok, h jöttök!
Végig is tekertem a kört
Nembaj, Ádám nagy voltál, bár ilyen idõben az a ruci elég mazó szerelés volt
Posted 2008. September 15. - 21:16
http://pinterweb.fre...s/P1250417.html
ÁÁhh...,ez nagyon állat. Köszi mindent a szurkolóknak, csapattársaimnak (a mustároshús klafa vót), rendezõknek, fotósoknak stb. Lehetne legalább 2 héttel korábban (vagy 1 hó.-val)
ÁÁhh...,ez nagyon állat. Köszi mindent a szurkolóknak, csapattársaimnak (a mustároshús klafa vót), rendezõknek, fotósoknak stb. Lehetne legalább 2 héttel korábban (vagy 1 hó.-val)
Posted 2008. September 15. - 21:13
...ahhhaaaaa TE vagy a macsek a sok hüje közt éjfélkor ...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
Posted 2008. September 15. - 20:57
Hi!
Végre rajta vagyok egy képen, kb 1000 képbõl:D. Köszi
Én még mindíg nem... (pedig az éjféli Szirénás (macska) jelmezem népszerû volt )
Posted 2008. September 15. - 20:54
Posted 2008. September 15. - 20:46
Éjjel nyomtátok a Freestylert, egy srác nyomott egy laza táncot, kezében az Epic-kel, forogtak-pörögtek. Valóban freestyle volt.
De a buzi-e vagy...
De a buzi-e vagy...
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2008. September 15. - 20:39
Posted 2008. September 15. - 20:38
...hja mi hüjék tartsunk össze...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!