Sziasztok,
kíváncsi vagyok milyen lesz, ez lesz az elsõ itthoni 24 órás versenyem. Biztos hogy lényegesen különbözik az eddig tapasztaltaktól, de ez van ezt kell szeretni.
Eddig csak a Nordic24-en voltam (Nordic24.)
Ami már most látszik:
- Kevesebb résztvevõ. Ott csak 120 solo induló volt összesen 1000 kerekes.
- Jóval rövidebb pálya. 6-8 perc vs 40 perces köridõk.
- Kevesebb esõ. Elõzõ évben a nordicon éjjel leesett az éj, és onnan evezõverseny.
- Monotonabb- 100 kört megtenni eléggé unalmassá válhat
- Olyan amatõrök mint én szenvednek: Pl a tavalyi letörés etc szemlátomást lábon nem kerülhetõ anélkül hogy veszélyhelyzetet, fennakadást okozzunk. A mögöttem jövõket bevárva én is több idõt vesztek, és másokat is zavarok
- Eredményhirdetés, sorsolt nyeremények hiánya. - Panaszkodtak hogy a közönség eltûnik eredméénykirdetésrõl. Ennek megakadályozására a sponzori nyeremények kisorsolását az eredményhirdetés után tartják. Ha még egy biciklit is lehet nyerni akkor maradsz tapsolni.
- Itt van solo-knak orvosi vizsgálat. Ez talán jó, bár kint nem volt gond hiányából, bár klánikula sem volt.
- Veszélyes pálya:Ahányan panaszkodtak bicikli amortizációról, orvosi közbeavatkozásról, az ilyesztõ. Kint jóval több résztvevõvel volt összesen 1 csúnya bukás.
-Az éjjeli magány hiánya: Kis pálya okán valószinûleg nem tapasztalhatom meg a hajnali 2 kor szinte egyedül tekerni az erdõben hangulatot.
De hazudtoljatok meg. Én ott leszek és remélem így is élvezem. Még ha a Magyar versenyekrõl hiányzik is sajnálatos módon a hozzám hasonló túlsúlyjal rendelkezõ amatõr. És nem azért mert mindenki annyira fit.
-Dániaival egy szinten levõ nevezési díj.
Hali!
-az biztos,hogy a tavalyi pálya(amin én tavaly voltam elõször,amúgy 24 óráson nem elõször) is technikás volt helyenként,bár a csillebérciben is volt egy köves,gyökeres szakasz
-most tán a tavaly elõtti? pálya lesz,az tán kevésbé lesz napos,így poros,de ha komolyan aggaszt a szilikózis,maszkot vigyél,ha ki tudsz vele békülni
-nevezés tényleg nem olcsó,de nem is igen lesz a közönség kérésére kevesebb,akinek nincs nagyon sok pénze külföldre menni 24 órásra,annak ez marad
-orvosi vizsg. a solo-soknak nem hülyeség,mert nem csak 20 éve kerekezõ profik indulnak el
-tavaly én sem néztem meg az eredményhirdetést,mert fáradt voltam,életemben elõször voltam a Balatonnál
...csak pár gondolat.Ja,én is solo-ztam!