Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2008. September 16. - 20:30
Posted 2008. September 16. - 20:24
Posted 2008. September 16. - 20:21
Mi a hobby III-ban lettünk elsõk, soha sehol még a dobogó közeláébe sem ért egyik tagunk sem. (utána is nézhetsz) A miénk egy full amatõr, de rendkívül lelkes és amatõr csapat. Ja és semmi csalás sem volt a dologban. Én is rajtszámra tenném a csipet, vagy megetetném minden versenyzõvel a nevezésnél.Ezzel tökéletesen egyet értek. Csúnyán kinõtte magát a 24 órás a régi voltából, amikor még igazi hobbi csapatoknak is volt esélyük a dobogó közelébe kerülni.
Ma a hobbi kategória néha csak egy könnyítés néhány elit csapatnak.
Posted 2008. September 16. - 20:18
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2008. September 16. - 20:15
Nem ér többet egy elit utolsó hely, mint egy hobbi dobogó? Szóval ezt a licenszkérdést félreértelmezitek. Remélem jövõre Szilárd is törölteti a licenszét, s akkor szintén csak másodikak lesztek.
Ne értsd félre, de látom, hogy mentek, milyen versenyeken indultok, semmivel sem vagytok kevésbé elitek, mint mondjuk egy Giant Gyömrõ, akiknek fel sem merül, hogy a valódi hobbistákat alázzák. Persze ez a megállapítás nem csak rátok áll.
Abszolút hobbysták vagyunk,mindenki munka mellett teker. A Huszka licensze idén csak muszájból kellett,ezért nem is tudott indulni velünk.A Giant gyömrõ az egy összetettebb és keményebb,nagyobb létszámú MTB-s csapat!Akik alázzák a hobbystákat az a Sólyom team volt elnézve a köridejüket.
Burucki? : DDD fél lábbal is Elit mezõnyben hajtana! (ez jó) : ) (mi 3.-ak lettünk)
Aki jövõre esetleg gyõzni indul a 24h-ra hobbyban annak a Sólyom teamet ill. a Budai sziklákat kell legyõznie,mert mi igen csak kakukktojások voltunk(jó, véletlenek nincsennek)
tekintélyes köröket kaptunk...
Posted 2008. September 16. - 19:19
Ha keveslitek netán a képeket, feltettem egy másik albumot is ,
ezeket Öcsém készítette szintén vasárnap:
http://x-iont.hu/fot...s_II/index.html
Ja és közben a szemem sarkából a Pink Floyd: The Wall-t nézem!
Ez komoly.
Igaza lehet Ádámnak...
Kérni lehet? 925 és 1248 (mc_pite kukac frímél pont hu )
:prosze:
bacsesz: Pontosan!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. September 16. - 19:18
Posted 2008. September 16. - 19:14
...Azért nem, mert már nem bírtam fogni a kormányt a merevvilla miatt. De így is 3.5 óra merevvillával, 1.5 óra Epic-el
MC Pite
Maj annyi hogy rakd be a csomagtartób az R7et is mert azt fogod inkább preferálni
Rémhörcsög
Neem-nem Jó így mereven, 2X2 órát megyek csak, azt meg ki lehet bírni ezzel is, sõt. Úgy meg lehet vele indulni hogy huhúú
:lol1:MC Pite
Ahogy érzed, gondoltam csomagtartóban elfér ha meggondolnád magad :prosze:
geoff:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. September 16. - 18:51
Posted 2008. September 16. - 18:39
Én sem megyek bele az adok-kapokba, inkább élveztem a tekerést, azt hogy jól megy - jól ment - hogy az elõzõ évi eredményünkhöz képest három helyet javítottunk és dobogósok lettünk, - bár a két nyavajás defektem azért eszi az agyamat :wallbange: - a sok ismerõs arcot, és az újonan megismerteket és ennyi. Sem az érem, sem az ajándék nem motivált, csak az, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból és elégedetten fejezzük be a versenyt.
Persze, Danténak igaza van, aki szólóban indul, annak egy kör mínusz is számít, de hát nem lehet minden versenyzõre egy bírót állítani.
Ötletek vannak - tán a rajtszámba integrált chip a legkönnyebb megoldás - de ezeken a rendezõk gondolkodjanak, ha olvassák a topicot.
Addig is, én jövõre is tekerek, Veletek!
Posted 2008. September 16. - 18:35
Az eredményeket látván az én fejemben is megfordult, hogy jövõre összerakok egy olyan hobbi csapatot, ami kb olyan erõs emberekbõl áll, mint én és simán nyerünk (idén 6db én megnyerte volna bármelyik hobbi kategóriát). Inkább ne erõltessem, mert ez sportszerûtlen?
Boccs, hogy mi is ott voltunk rontani az átlagot hehe
Egyébként tudok egy tuti módszert klónoztasd magad, és találd ki valahogy, hogy 1 év alatt felnõjenek.
Nekem sajnos egyébként elég siralmas volt az idei teljesítményem, de aszem megengedhetem, hiszen nem rég jött rendbe a térdem, meg hát idén se mondhatom, hogy huh de sok kilométert gyûjtöttem. Mentségemre szolgáljon, hogy csapatársaimmal az elején közöltem, hogy nem fogom széthajtani magam, mert nem akarom, hogy a térdem bánja.
A csalóknak meg szívbõl kívánom, hogy az legyen életük legnagyobb boldogsága, hogy egy körön sikerült nyerniük 1-2-3-4-x percet
Posted 2008. September 16. - 18:20
És Brick, egyetértek: Ma a hobbi kategória néha csak egy könnyítés néhány elit csapatnak.
Posted 2008. September 16. - 17:20
Nem ér többet egy elit utolsó hely, mint egy hobbi dobogó? Szóval ezt a licenszkérdést félreértelmezitek. Remélem jövõre Szilárd is törölteti a licenszét, s akkor szintén csak másodikak lesztek.
Ne értsd félre, de látom, hogy mentek, milyen versenyeken indultok, semmivel sem vagytok kevésbé elitek, mint mondjuk egy Giant Gyömrõ, akiknek fel sem merül, hogy a valódi hobbistákat alázzák. Persze ez a megállapítás nem csak rátok áll.
Az eredményeket látván az én fejemben is megfordult, hogy jövõre összerakok egy olyan hobbi csapatot, ami kb olyan erõs emberekbõl áll, mint én és simán nyerünk (idén 6db én megnyerte volna bármelyik hobbi kategóriát). Inkább ne erõltessem, mert ez sportszerûtlen?
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. September 16. - 17:17
Ezzel tökéletesen egyet értek. Csúnyán kinõtte magát a 24 órás a régi voltából, amikor még igazi hobbi csapatoknak is volt esélyük a dobogó közelébe kerülni.
Ma a hobbi kategória néha csak egy könnyítés néhány elit csapatnak.
Posted 2008. September 16. - 16:52
(Mondjuk mi nem helyezésre mentünk, nem is érdekelt, de az utolsó kör - amire 3 perccel 12 elõtt mentem ki - pont 2 helyet jelentett, Pite ennyin csúsztatok le )
Posted 2008. September 16. - 16:48
Posted 2008. September 16. - 16:38
csalás:
1. akit rajtakapnak csaláson egybõl kitiltani (sõt, tán még köv évre is) és ezt kihangsúlyozni a verseny ELÕTT
2. "versenyzõként" leszarni a csalókat, nincs igazi tétje ennek a versenynek. ha fortyogsz a csaló miatt, akkor csak a saját mókádat rontod el, pedig az a legnagyobb "nyeremény", amit egy ilyen verseny ad.
Akkor ott nem fortyogtam, hanem tekertem. Mivel messze nem voltunk dobogó esélyesek, ezért nem is magam miatt száltam be a vitába, hanem azokért akik tényleg tették neki és tisztességgel nyomták.
Ha nem lesz ezen változtatás akkor a törekvõ tisztességes csapatok fognak elfordulni a versenytõl, mert az õket megilletõ helyeket olyanok foglalták el, akik azt nem érdemelték meg. Remélem érthetõ amire gondoltam. Nem minden tisztességes csapat fog Don Quihote módjára szélmalom harcot vivni a csalók ellen. Inkább nem regisztrálnak. És akkor utánna már csak az jön mint a touron, ki tud többet-ügyesebben.
Posted 2008. September 16. - 16:32
1. akit rajtakapnak csaláson egybõl kitiltani (sõt, tán még köv évre is) és ezt kihangsúlyozni a verseny ELÕTT
2. "versenyzõként" leszarni a csalókat, nincs igazi tétje ennek a versenynek. ha fortyogsz a csaló miatt, akkor csak a saját mókádat rontod el, pedig az a legnagyobb "nyeremény", amit egy ilyen verseny ad.
Posted 2008. September 16. - 16:30
Jövõre õ is a csapatba jön velünk,már nem lesz licensze.Sokkal erõsebb csapatot szeretnék összerakni.Egyel feljebb kell lépnünk.Most már mindent tudunk,mit-hogy-merre.
Posted 2008. September 16. - 16:09
Ez programozástechnikai kérdés.
Ha két ember van a pályán, mínusz egy kör.
mivel egyszerre csak 1 tartózkodhatna - 2
Ugyanis ha defekt van és beszól az illetõ mobilon, erre a váltás elindul, hogy lenyomjon egy gyors kört, akkor kit iktatsz ki? Más csapatok meg csak tolják be szépen a gépet a váltózónába mert nem akarnak pofátlanul játszani?
Akkor menjen mindkét kör! :rocketman