Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

...yooo-yooo aludni nem fogok...de TI sem!!!!! :)

A feladat Ádám : Megtanulnod a nevemet kiejteni részegen!
Team Heavy Pedál Szeged

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...yooo-yooo aludni nem fogok...de TI sem!!!!! :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

...én egy helikopterrõl szeretném közvetíteni a versenyt, miközben valami klassz csaj maszírozza a hátam, folyamatosan hideg sört vagy fröccsöt szolgálnak fel és már 11-kor elmehetek aludni...nekem csak ennyi vágyam van... :) ...hüjék.

hideg sör, és klassz csaj azthiszem hogy maximálisan teljesíthetõ
a helikopáterrõl is lehetne szó...de az alvááás, háát remélem nem:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

...én egy helikopterrõl szeretném közvetíteni a versenyt, miközben valami klassz csaj maszírozza a hátam, folyamatosan hideg sört vagy fröccsöt szolgálnak fel és már 11-kor elmehetek aludni...nekem csak ennyi vágyam van... :) ...hüjék.

elmehetsz aludni, csak adiig fejleszd az alvajárás/alvadumálás képességedet...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Határozottan emléxem hogy hogy nézett ki a zsepi használat után, plusz a nem túl frankó tüdõm miatt menet özben is éreztem, csak a verseny közben felfokozott hangualtban kevésbé érdekel :).

Na ezért nem kell zsepit használni tekerés közben, egyik orrlyuk befog és nagyot fújsz! Csak nézd meg elõbb, hogy hova! :D
Tapasztalatokról és mellékhatásokról kérdezze Valeria Victrixet avagy Hozét! :P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Az idõjárást és a pályát kiveséztük, most jöhet az idõpont. Szavazzuk meg hogy legyen aug 20-án a 24 órás! Ellenvetés?

nincs :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Nem is értem,miért nem ekkor van....

Az idõjárást és a pályát kiveséztük, most jöhet az idõpont. Szavazzuk meg hogy legyen aug 20-án a 24 órás! Ellenvetés?
A keró legyen veletek!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Szerintem akkor volt a legjobb a 24 órás mikor (asszem) 2005ben augusztus 20-21-én tartották. Rövidebb volt az éjszaka...nem volt olyan cidri hajnalban...éjfélkor hallottuk a tüzijátékot...

Nem is értem,miért nem ekkor van....
Team Heavy Pedál Szeged

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Szerintem akkor volt a legjobb a 24 órás mikor (asszem) 2005ben augusztus 20-21-én tartották. Rövidebb volt az éjszaka...nem volt olyan cidri hajnalban...éjfélkor hallottuk a tüzijátékot...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja... plusz még legyen egy hobbista, egy magyar elit, meg egy world class nyomvonal... arany gt-vel csak a world classon lehet menni:D!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
szerintem füzzétek meg a Harangot hogy idén legyen 2 nyomvonal. idõjárásfüggõen

a, ha szárazság van akkor az egyiket locsolják folyamatosan
b, ha esik akkor az egyiket folyamatosan szárítsák hõlégfuvókkal , valamint szórjanak lisztet por helyett

én meg majd pénzért adok tanácsokat hogy akkor milyen gumit is kéne használni (csajok a durexet tesztelhetik is nálam :) )

edit....jövõre meg legyen 4 nyomvonal hogy a különféle hõérzetû embereknek lehessen a pályát fûteni/hûteni

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Határozottan emléxem hogy hogy nézett ki a zsepi használat után, plusz a nem túl frankó tüdõm miatt menet özben is éreztem, csak a verseny közben felfokozott hangualtban kevésbé érdekel :).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Csak az elsõ néhány körben volt nagyobb por, utána már szétszóródtak az emberek.
Különben is, idén sár lesz! ;)

Nem szeressem a sarat. Mi lenne ha abban egyeznénk meg hogy legyen 1-2 nappal hamarabb egy zuhé és verje el a port?
A keró legyen veletek!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Még csak az kéne!:)
Így is mindig futkorászol egy csomót, ha defektet kapsz.;)
A csapatban kötelezõvé kellene tenni a latexet.

Latex? Aaaa gumira gondolsz...?
:P

Komolyan gondolkodok maszk viselésén idén...

Egy biztos, könnyen felismerünk majd, mint hurutos hörgéstõl szenvedõ Darth Vadert. :D

Csak az elsõ néhány körben volt nagyobb por, utána már szétszóródtak az emberek.

Rendben, engem nem nagyon zavar, de lehet, lesznek akik számon kérik.
Rajtad. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Rendben. Szavazzuk meg, idén legyen sár! :)

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Én nem is emlékszem porra... ha visszagondolok, inkább a verseny utáni betegség, az éjszakai 1-2 óra alvás, és az elsõ éjszakai bringázásom jut eszembe... ahol: könnyezik a szemem a hidegtõl, fázok, alig látok valamit. De repesztek:).

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
24H-ról nekem sem a por jut eszembe. inkább az éjjeli hideg és sokkal jobban "zavart" az, hogy hajnal 3kor át kellett öltöznöm hideg ruhákba, minthogy volt egy kis por a pályán :)
amúgy nem akadályozna a légzésben? mármint abban a pár körben míg kint vagy gondolom mész ahogy bírsz, így a lélegzetvételed is szaporább lesz.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Komolyan gondolkodok maszk viselésén idén...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám