Sziasztok!El szeretnék indulni egy 24h versenyeny,nagyon meg tetszett!Jövõre menék ill.mennénk!olyan kérdésem volna,hogy hol találnék infókat a versennyel kapcsolatban,nevezés,szállás,beszámolók...
Segítségeteket elõre is köszönöm!
www.sportaktiv.hu
Sziasztok!El szeretnék indulni egy 24h versenyeny,nagyon meg tetszett!Jövõre menék ill.mennénk!olyan kérdésem volna,hogy hol találnék infókat a versennyel kapcsolatban,nevezés,szállás,beszámolók...
Segítségeteket elõre is köszönöm!
hát jó lenne, ha összeállna már a csapat....végén itthonról fogok csak szurkolni
Helló,
a 24 órásra keresek csapatot - ki nem hagynám, - ha azon múlik, átoperáltatom magam. Ha valaki tud valami kevésbé fájdalmas megoldást, kérem, szóljon. Tavaly néhány - hasonló témában érkezett - levélre nem válaszoltam technikai malõrök miatt, tehát elnézést kérek Shiftytõl, csucsutól és Bahától.
Tisztes iparos vagyok tekerésben, tavaly 12 perc alatt volt a legjobb köröm, mondjuk idén sem gyõzni megyek.
m
hát jó lenne, ha összeállna már a csapat....végén itthonról fogok csak szurkolniNa jó, francba a 24-essel, keressünk csajokat!
hát sajna én csajokat keresek, de nem nagyon lökdösõdnek...
velem akart duozni ,csak én hurka vok még ahhoz
Csak a kényszer vitt rá, mert ugye duó-1fõ=szóló...
velem akart duozni ,csak én hurka vok még ahhozTe szólóra neveztél, nem? Vagy rosszul láttam?
Te szólóra neveztél, nem? Vagy rosszul láttam?
Még mindig vállalom a duót.
hát sajna én csajokat keresek, de nem nagyon lökdösõdnek...
Helló,
a 24 órásra keresek csapatot - ki nem hagynám, - ha azon múlik, átoperáltatom magam. Ha valaki tud valami kevésbé fájdalmas megoldást, kérem, szóljon. Tavaly néhány - hasonló témában érkezett - levélre nem válaszoltam technikai malõrök miatt, tehát elnézést kérek Shiftytõl, csucsutól és Bahától.
Tisztes iparos vagyok tekerésben, tavaly 12 perc alatt volt a legjobb köröm, mondjuk idén sem gyõzni megyek.
m
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
és megnézi a térképen, hogy hol van lesencetomajA feladat Ádám : Megtanulnod a nevemet kiejteni részegen!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu