Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Sziasztok,

három újonc, de viszonylag jó állapotban lévõ erdélyi bringás (2*25 év és 1*30 év) keres negyedik embert csapattársnak. Természetesen mivel elsõ ilyen versenyünk, célunk a tisztes helytállás, kihozni magunkból amit tudunk, aztán meglátjuk mire lesz elég. Nincs sok verseny a hátunk mögött, de az alábbi oldalon található túrák azért bizonyítják, hogy nem városi bringások vagyunk: http://www.mountainriders.ro/home.html.

Érdeklõdéseket lehet küldeni privátban, él a norbert_vinczekukacyahoo.com e-mail cím, valamint a 0040hétharminc188166 telefonszám is. Sok idõnk nincs, tessék jelentkezni! :)

Massza beszélj velük!

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Helló,
nekem 2 author fejlámpám van, ebbõl az 1ik a kormányon, és tavaly láttam velük, na és a lényeg: 10-bõl vehetsz kettõt. De! Idén nem tudom, fogok-e látni, amíg valaki nem üzen, hogy hiányzom a csapatából. Tehát tegye meg mihamarabb, különben 1 fontos információval szegényebbek leszünk.
Üdv:
mario

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

A fejes tényleg jól hangzik! Beszerzek 1et.

és ha használni is akarod akkor jó mélyen nyúlj a zsebedbe mert a pár ezerforintosak szinte semmit sem érnek, mivel nem arra akarod használni hogy megkeresd a lecsapott kismegszakítót (biztosítékot)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts
A fejes tényleg jól hangzik! Beszerzek 1et.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Sziasztok,

Én azt kérdezném tõletek, hogy még nem indultam 24óráson, elsõ világításra ti mit és
" kb. " :) milyen erejût javasoltok? 1 vagy 2 lámpa...

Ahogy a KH bank reklámban mondják, "Nagy Nagyon Nagy"
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Sziasztok,

Én azt kérdezném tõletek, hogy még nem indultam 24óráson, elsõ világításra ti mit és

Hát az attól függ mivel rendelkezel.
Egy fejlámpa ajánlott, így amerre nézel az oda világít-->jól jön a kanyarokban.
Plusz egy erõs lámpa a bringára, pl. cateye felsõ modellek, hozé lámpa, atomreaktor, házi ekecselt 1000lumenes :D stb. hátra meg egy sima hátsólámpa, de nem villogó üzemmódban, mert az nem szeressék...
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts
Sziasztok,

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

...hmmm vigyek hangszereket? :)

Nekem van egy cajon-om(prui fa dob), azon kvázi mindent le tudok kísérni, ha gondoljátok viszem szívesen és benne vagyok a jammelésben?!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

hozzál!!!hozzál!!
Team Heavy Pedál Szeged

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
még egy lány kerestetik :) plz tolongjatok már:) eddig 5 en vagyunk...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

rózasííín disznyó lesz!!! :)

Esti Jam-elés?
Team Heavy Pedál Szeged

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
rózasííín disznyó lesz!!! :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

...barátaim keresnek csapattársakat, de senior-ba, tehát 40 év körüli férfiakat, accem 3-an még elférnek das csapat...

Adam! Hajnalban legyen majd megint Pink Floyd, jo? :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Sziasztok,

három újonc, de viszonylag jó állapotban lévõ erdélyi bringás (2*25 év és 1*30 év) keres negyedik embert csapattársnak. Természetesen mivel elsõ ilyen versenyünk, célunk a tisztes helytállás, kihozni magunkból amit tudunk, aztán meglátjuk mire lesz elég. Nincs sok verseny a hátunk mögött, de az alábbi oldalon található túrák azért bizonyítják, hogy nem városi bringások vagyunk: http://www.mountainriders.ro/home.html.

Érdeklõdéseket lehet küldeni privátban, él a norbert_vinczekukacyahoo.com e-mail cím, valamint a 0040hétharminc188166 telefonszám is. Sok idõnk nincs, tessék jelentkezni! :)

A vigyázót már mi is megmásztuk 2x...jövõre a Nagy-bihart szeretnénk!
Team Heavy Pedál Szeged

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Sziasztok,

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

...barátaim keresnek csapattársakat, de senior-ba, tehát 40 év körüli férfiakat, accem 3-an még elférnek das csapat...

Helló,

most ugyan még csak 31 vagyok, de terveim szerint leszek 40, remélem, így is kellek. Nem fogom megbánni!
Üdv:
m

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Hálló,

úgysem veszem be, hogy mindenki pont elegen van. Tessék üzenni, most! Kell 1 csapat.
m

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Köszönöm!a segítséget!