Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2009. August 31. - 20:43
1967-nél korábban született, férfi versenyzõt(1 embert) keresünk sürgösen!
Már több helyen szóltam, várom a jelentkezõket, az se baj ha jól mész, sõt...:-)
Viccet félretéve ha a "paraméterek" illenek rád jelezd privátban!
Nevezés megoldva(magyarul ingyé van:).
Köszi
Posted 2009. August 31. - 14:53
tudok egy csapatot, aki egy emberre var, szoval kellenek az adataid.
(. . )
. ° .
Posted 2009. August 30. - 17:47
Semmi különös, csak céges reklám.A nevezésben szerepel a csapattagok neve és száma? Mert ha nem, lehetséges, hogy megmakacsolom magam s vonattal valahogy kijutok. Meg van még hely?
Hely elvilég még van, viszont biztosra kellene tudni, hogy jössz-e, mert csak akkor nevezünk, ha meg van a 6 ember.
Ui. Tényleg, mi van azon a mezen?
Üdv,
TomTo:)
Posted 2009. August 29. - 22:36
Sziasztok!
Új vagyok itt, bár igaz, egy pár éve bele-bele olvasgatok a fórumba.
Az ok, hogy most már írok is, az az, hogy az ideális 6 fõ helyett csak ketten vagyunk a csapatunkban
Mindenkit szeretettel várunk, de lehetõleg olyan jöjjön, akinek nem a dobogó a cél, mert akkor annak nagyon-nagyon sokat kell tekernie..... (A múlt évben 12. helyet sikerült megcsípnünk a 150-200-as hobby kategóriában)
Ja, a nevezési díjat mi álljuk, viszont ennek az az ára, hogy csapatmezt kell viselni
Mi pont 4-en keresünk még két embert. Írtam privátban elérhetõségeket!
Posted 2009. August 28. - 21:56
Posted 2009. August 28. - 16:38
A nevezésben szerepel a csapattagok neve és száma? Mert ha nem, lehetséges, hogy megmakacsolom magam s vonattal valahogy kijutok. Meg van még hely?Sziasztok!
Az ok, hogy most már írok is, az az, hogy az ideális 6 fõ helyett csak ketten vagyunk a csapatunkban
Mindenkit szeretettel várunk, de lehetõleg olyan jöjjön, akinek nem a dobogó a cél, mert akkor annak nagyon-nagyon sokat kell tekernie..... (A múlt évben 12. helyet sikerült megcsípnünk a 150-200-as hobby kategóriában)
Ja, a nevezési díjat mi álljuk, viszont ennek az az ára, hogy csapatmezt kell viselni
Ui. Tényleg, mi van azon a mezen?
Posted 2009. August 28. - 09:41
Posted 2009. August 27. - 23:24
Sziasztok!
Lefosom a bokám,
hát én vagyok a ti emberetek, legalábbis az egyik.
És még a nevezést is fizetitek? Mi lehet azon a mezen???
Én is megnyugatathatlak, hogy nem nyerni megyek, persze, ha úgy esne, akkor az sem baj. De ahhoz legalábbis világháborúnak kellen kitörnie.
Én tavaly a Szukcesszív Approximációban tekertem, na meg tavaly elõtt is. Tavaly 11:49 volt a legjobb köröm.
Ha beférek (miért ne férnék? egy elfogadható indok sem jut eszembe.), akkor nyugodtan írj privátba, én pedig örvendezek akkor.
m!
Sziasztok!
Vénember?
Posted 2009. August 27. - 22:43
Posted 2009. August 27. - 22:02
az a rész most nem lesz benne én úgy tudom
biomasssza: hát igen:) mi 5 en leszünk végül
hádenemááááááááá
Posted 2009. August 27. - 22:00
az a rész most nem lesz benne én úgy tudomAzt nem is mondtam, mekkora élmény, mikor - a hurok alakú pályának hála, - a szembejövõk veszik el a szemed világát.
biomasssza: hát igen:) mi 5 en leszünk végül
Posted 2009. August 27. - 21:53
m
Sztem a mi lámpákkal találkoztál. Én megpróbáltam senkit sem megvakítani a rajtcél területen meg ki is kapcsoltam asszem .. Nem lennék fotós azért sötétben, mert persze õket nem látni csak mikor már elvakítortad ..
Azt nem is mondtam, mekkora élmény, mikor - a hurok alakú pályának hála, - a szembejövõk veszik el a szemed világát.
Posted 2009. August 27. - 21:52
Sztem a mi lámpákkal találkoztál. Én megpróbáltam senkit sem megvakítani a rajtcél területen meg ki is kapcsoltam asszem .. Nem lennék fotós azért sötétben, mert persze õket nem látni csak mikor már elvakítortad ..Na ja,
b mikor mögém jött egy mesterséges nap, és az is elõfordult, hogy valami milliókat érõ lámpa 1 negyed (semmi túlzás) részét kapcsolta be 1 mandró, nekem meg kifolytak a szemeim.
Posted 2009. August 27. - 21:51
Ne emiatt fájjon.
m
Posted 2009. August 27. - 21:50
nekem refi lámpám lesz,ne nézzen senki se bele mert nem fog látni 5 percig kb
Én meg majd fotózok 2 vakuval az éjszaka!
Anna tanuld be a pályát, mert utána fél körig nem fogsz látni!
Posted 2009. August 27. - 21:47
bizony volt, hogy 1szer-kétszer én sem láttam a saját árnyékomtól (ha meg nem is ijedtem tõle), mikor mögém jött egy mesterséges nap, és az is elõfordult, hogy valami milliókat érõ lámpa 1 negyed (semmi túlzás) részét kapcsolta be 1 mandró, nekem meg kifolytak a szemeim.
De az is nagy igazság, hogy ha nem látod jól az utat, sokkal bátrabban mész, nem veszed fel a gödröket.
Vénembernek írtam volna, ha nem lennék én is az, legalábbis nekem a 6 tagú csapat az ideális. Az én koromban - mikor a reggeli merevedés már a derékba áll, - már vigyázni kell az ilyesmivel.
m
Posted 2009. August 27. - 21:33
Otthon menj el terepen biciklizni sötétben és megtudod, hogy elég-e. Nagyon csiki-csukis a pálya, ezért kell fejlámpa, de pont emiatt nagyon nagy sebességet sem tudsz elérni.
Posted 2009. August 27. - 21:25
nekem refi lámpám lesz,ne nézzen senki se bele mert nem fog látni 5 percig kbHelló,
nekem 2 author fejlámpám van, ebbõl az 1ik a kormányon, és tavaly láttam velük, na és a lényeg: 10-bõl vehetsz kettõt. De! Idén nem tudom, fogok-e látni, amíg valaki nem üzen, hogy hiányzom a csapatából. Tehát tegye meg mihamarabb, különben 1 fontos információval szegényebbek leszünk.
Üdv:
mario
Posted 2009. August 27. - 20:29
Már ne beszéljen, sikeresen kiesett mellõlem mindkét bringás társ, így egyedül maradtam, nekem így ért véget a 24 órás. De legalább idõben elkezdhetem a felkészülést a következõ évre, úgy fizikailag, lelkileg, mint felszerelés szempontjából.Massza beszélj velük!
Sok sikert minden résztvevõnek, élvezzétek minden percét!