Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
SZiasztok!
1967-nél korábban született, férfi versenyzõt(1 embert) keresünk sürgösen!
Már több helyen szóltam, várom a jelentkezõket, az se baj ha jól mész, sõt...:-)
Viccet félretéve ha a "paraméterek" illenek rád jelezd privátban!
Nevezés megoldva(magyarul ingyé van:).
Köszi

iakudzs

iakudzs

vendég

• fórumtag
  • 92 posts
  • Location-
biomassza
tudok egy csapatot, aki egy emberre var, szoval kellenek az adataid.
()_()
(. . )
. ° .

tomto

tomto

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

A nevezésben szerepel a csapattagok neve és száma? Mert ha nem, lehetséges, hogy megmakacsolom magam s vonattal valahogy kijutok. Meg van még hely?

Hely elvilég még van, viszont biztosra kellene tudni, hogy jössz-e, mert csak akkor nevezünk, ha meg van a 6 ember.

Ui. Tényleg, mi van azon a mezen? :D

Semmi különös, csak céges reklám.

Üdv,

TomTo:)

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Sziasztok!
Új vagyok itt, bár igaz, egy pár éve bele-bele olvasgatok a fórumba.
Az ok, hogy most már írok is, az az, hogy az ideális 6 fõ helyett csak ketten vagyunk a csapatunkban ;)
Mindenkit szeretettel várunk, de lehetõleg olyan jöjjön, akinek nem a dobogó a cél, mert akkor annak nagyon-nagyon sokat kell tekernie..... (A múlt évben 12. helyet sikerült megcsípnünk a 150-200-as hobby kategóriában)
Ja, a nevezési díjat mi álljuk, viszont ennek az az ára, hogy csapatmezt kell viselni

Mi pont 4-en keresünk még két embert. Írtam privátban elérhetõségeket!
Red Bull4ever

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Bármennyire is nevetséges mi gyõzni megyünk....
:D
Team Heavy Pedál Szeged

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Sziasztok!
Az ok, hogy most már írok is, az az, hogy az ideális 6 fõ helyett csak ketten vagyunk a csapatunkban ;)
Mindenkit szeretettel várunk, de lehetõleg olyan jöjjön, akinek nem a dobogó a cél, mert akkor annak nagyon-nagyon sokat kell tekernie..... (A múlt évben 12. helyet sikerült megcsípnünk a 150-200-as hobby kategóriában)
Ja, a nevezési díjat mi álljuk, viszont ennek az az ára, hogy csapatmezt kell viselni

A nevezésben szerepel a csapattagok neve és száma? Mert ha nem, lehetséges, hogy megmakacsolom magam s vonattal valahogy kijutok. Meg van még hely?

Ui. Tényleg, mi van azon a mezen? :D

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Különben meg ha akkora por lesz idén is, mint tavaly, akkor hiába a nagy teljesítményû lámpa. Mint ködben a reflektor...
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

Sziasztok!

Lefosom a bokám,
hát én vagyok a ti emberetek, legalábbis az egyik.
És még a nevezést is fizetitek? Mi lehet azon a mezen???
Én is megnyugatathatlak, hogy nem nyerni megyek, persze, ha úgy esne, akkor az sem baj. De ahhoz legalábbis világháborúnak kellen kitörnie.
Én tavaly a Szukcesszív Approximációban tekertem, na meg tavaly elõtt is. Tavaly 11:49 volt a legjobb köröm.
Ha beférek (miért ne férnék? egy elfogadható indok sem jut eszembe.), akkor nyugodtan írj privátba, én pedig örvendezek akkor.
m!

Sziasztok!

Vénember?

tomto

tomto

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok!

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

az a rész most nem lesz benne én úgy tudom :)
biomasssza: hát igen:) mi 5 en leszünk végül

hádenemááááááááá

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Azt nem is mondtam, mekkora élmény, mikor - a hurok alakú pályának hála, - a szembejövõk veszik el a szemed világát.

az a rész most nem lesz benne én úgy tudom :)
biomasssza: hát igen:) mi 5 en leszünk végül

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Továbbá - ezt nem gyõzöm hangsúlyozni, - az sem probláma, ha nõi színekben kell indulni. Istenem, vannak nagydarab, szõrös, randa nõk is a világon, nem? De.
m

Sztem a mi lámpákkal találkoztál. Én megpróbáltam senkit sem megvakítani a rajtcél területen meg ki is kapcsoltam asszem .. Nem lennék fotós azért sötétben, mert persze õket nem látni csak mikor már elvakítortad ..

Azt nem is mondtam, mekkora élmény, mikor - a hurok alakú pályának hála, - a szembejövõk veszik el a szemed világát.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Na ja,
b mikor mögém jött egy mesterséges nap, és az is elõfordult, hogy valami milliókat érõ lámpa 1 negyed (semmi túlzás) részét kapcsolta be 1 mandró, nekem meg kifolytak a szemeim.

Sztem a mi lámpákkal találkoztál. Én megpróbáltam senkit sem megvakítani a rajtcél területen meg ki is kapcsoltam asszem .. Nem lennék fotós azért sötétben, mert persze õket nem látni csak mikor már elvakítortad ..

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
És az sem zavar, ha más nevében kell mennem, (valami nevezési gixer végett), úgyhogy bátran szólhattok elseje után is. Emiatt ne fájjon a fejetek!
Ne emiatt fájjon.
m

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

nekem refi lámpám lesz,ne nézzen senki se bele mert nem fog látni 5 percig kb :)

Én meg majd fotózok 2 vakuval az éjszaka!
Anna tanuld be a pályát, mert utána fél körig nem fogsz látni!:)

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Na ja,
bizony volt, hogy 1szer-kétszer én sem láttam a saját árnyékomtól (ha meg nem is ijedtem tõle), mikor mögém jött egy mesterséges nap, és az is elõfordult, hogy valami milliókat érõ lámpa 1 negyed (semmi túlzás) részét kapcsolta be 1 mandró, nekem meg kifolytak a szemeim.
De az is nagy igazság, hogy ha nem látod jól az utat, sokkal bátrabban mész, nem veszed fel a gödröket.

Vénembernek írtam volna, ha nem lennék én is az, legalábbis nekem a 6 tagú csapat az ideális. Az én koromban - mikor a reggeli merevedés már a derékba áll, - már vigyázni kell az ilyesmivel.
m

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én tavaly alíg használtam a lámpám, annyi nagyteljesítményû lápma volt a versenyen, hogy az enyémet csak ritkán kapcsoltam be.
Otthon menj el terepen biciklizni sötétben és megtudod, hogy elég-e. Nagyon csiki-csukis a pálya, ezért kell fejlámpa, de pont emiatt nagyon nagy sebességet sem tudsz elérni.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Helló,
nekem 2 author fejlámpám van, ebbõl az 1ik a kormányon, és tavaly láttam velük, na és a lényeg: 10-bõl vehetsz kettõt. De! Idén nem tudom, fogok-e látni, amíg valaki nem üzen, hogy hiányzom a csapatából. Tehát tegye meg mihamarabb, különben 1 fontos információval szegényebbek leszünk.
Üdv:
mario

nekem refi lámpám lesz,ne nézzen senki se bele mert nem fog látni 5 percig kb :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Massza beszélj velük!

Már ne beszéljen, sikeresen kiesett mellõlem mindkét bringás társ, így egyedül maradtam, nekem így ért véget a 24 órás. De legalább idõben elkezdhetem a felkészülést a következõ évre, úgy fizikailag, lelkileg, mint felszerelés szempontjából.

Sok sikert minden résztvevõnek, élvezzétek minden percét!

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts
Szerintem megtaláltam a tutit! :)