Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

NagySün

NagySün

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
Öngól! :)

brenderk

brenderk

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
A Biztositásról csak annyi, hogy én megnéztem a kötvényt aki tavaly kötötte annak csak 2010.09.1én jár le elvileg!

Butch Cassidy

Butch Cassidy

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

Gondolom mindenki kapott biztosítással kapcsolatos körlevelet.
Minek egyáltalán plusz biztosítás? Ott a TB nem? Vagy csak én nem értem ezt az egészet?

Láttam. És szomorú vagyok, hogy megint itt tartunk, azt hittem, tavaly már megértettük a rendezõkkel, hogy ilyet nem lehet csinálni.

Az egy dolog, hogy szerintem is érvényes a TB a versenyre. A másik, hogy miután befizettük a nevezési díjat, ne jöjjenek nekem új feltételekkel. Errõl eddig nem volt szó. Értem én, hogy így kapnak pénzt az Uniqua-tól, de a marketingnek ez a szintje már túl van a jó ízlés határain és részemrõl rájuk borítom az asztalt, ha komolyan nem engednek elindulni külön biztosítás hiánya miatt...

Kicsit konstruktívabban: közösségileg ignorálni kell a felhívást illetve tudatni velük, hogy LFS...

"Az érintett extrém sporttevékenységek a következõk (az Ebtv végrehajtási utasítása szerint, 217/1997. Korm. rendelet): vízisí, jet-ski, vadvízi evezés (rafting), hegy- és sziklamászás a V. foktól, magashegyi expedíció, barlangászat, bázisugrás, mélybe ugrás (bungee jumping), falmászás, roncsautó (auto-crash) sport, rally, hõlégballonozás, félkezes és nyílttengeri vitorlázás, sárkányrepülés, ejtõernyõzés, paplanernyõzés, mûrepülés."

Szó sincs bringázásról. TB tökéletesen elegendõ. Az érintett levél a külföldi állampolgárokra esetleg vonatkozhat. És ezt szerintem tudják a rendezõk is csak beparáztatnak mindenkit, aztán a sok tudatlan megköti a semmire se jó külön biztosítást...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Minek egyáltalán plusz biztosítás? Ott a TB nem? Vagy csak én nem értem ezt az egészet?

A TB nem fizet extrém sportok közben szerzett sérülésekért.
Hogy a hegyikerékpár annak számít-e most, ezt a huzavonát én már nem tudtam követni, utána kéne nézni a törvénynek.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Érdeklõdnék,hogy tud-e valaki arról,hogy a Gizmó Attila Licenszes-e?
:)

Mi is ;)

Milyen csapattal? Tagok?
Team Heavy Pedál Szeged

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Mailben kérdeztem errõl a sportaktivot, meg arról is, h személy változtatás hogyan lehetséges, de napok óta nem válaszoltak...

Nekem pár napja küldtek egy mailt, hogy az odin már befogadta a nevezésünket, de küldjem el nekik még egyszer a listát! Ott megadtak valami mail címet, ami szerintem nem fogadta az emailemet, de aztán már nem próbálkoztam vele, gondoltam az odinból csak meg van a csapat!
Lehet ezért nem válaszolnak neked sem!

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Meglett a 6. versenyzõ a csapatunkban BigTibi személyében...

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Lenne egy olyan kérdésem, ha már be vagyunk fizeztve de még lehet h a 24 h -ig akadna egy lány aki jönne velünk, lehet módosítani a résztvevõkön, vagy már nem ?!

Mailben kérdeztem errõl a sportaktivot, meg arról is, h személy változtatás hogyan lehetséges, de napok óta nem válaszoltak...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Lenne egy olyan kérdésem, ha már be vagyunk fizeztve de még lehet h a 24 h -ig akadna egy lány aki jönne velünk, lehet módosítani a résztvevõkön, vagy már nem ?!

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Esetleg 63? De mielõtt bármit is igérnék szeretnék tájékozódni. Írtam privátban

SZiasztok!
1967-nél korábban született, férfi versenyzõt(1 embert) keresünk sürgösen!
Már több helyen szóltam, várom a jelentkezõket, az se baj ha jól mész, sõt...:-)
Viccet félretéve ha a "paraméterek" illenek rád jelezd privátban!
Nevezés megoldva(magyarul ingyé van:).
Köszi

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Hát ez eléggé eltér az Odintól, én meg az alapján írtam...
Hú még jó, hogy végül mégse indulok idén, mert úszni azt nem tudok. :D

szerk.: Ja nem, most látom a 150 alattiakat írtad, ott 13 hobbista csapatot ír az Odin. Érdekes...

Igen az ODIN teljesen mást mutat. Talán sikerül összehozni egy pontos listát pár napon belül ha beérkezett minden nevezés.

Viszont azt néztem hogy nincs olyan sok csapat. A kategóriámban sem és összesen sem. Hová tûnt mindenki (és Damon Hill)? :D
A keró legyen veletek!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Mi is ;)

Ki nem? ;)

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

A honlapon lévõ nevezett listában 9 csapat van a 150 alatti kategóriában és ez mind hobby, elit az nincs. A hab a tortán hogy a CUBE csömörieket (Bogár Gábor, Csóka Gergõ) berakták ide, holott nekik azért van licenszük.

Az abszolút meglepetés az lenne ha kiderülne hogy nem is Csillebércen lesz hanem mondjuk Zánkán :) 24 órás vizibicikli...

Hát ez eléggé eltér az Odintól, én meg az alapján írtam...
Hú még jó, hogy végül mégse indulok idén, mert úszni azt nem tudok. :D

szerk.: Ja nem, most látom a 150 alattiakat írtad, ott 13 hobbista csapatot ír az Odin. Érdekes...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Nagyon illetlen dolog megkérdezni, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy 151-200-as kategóriában 29-3, 201-250 között 22-3 az aránya jelenleg a hobbistáknak és a licenszeseknek? Az elmúlt két év emlékei alapján a gyakorlatban azért nem így néztek ki ezek az arányok... Vagy a jövõ héten még ellenõrzik, ki az, aki licenszes és mégis hobbiba jelentkezett? Nem kötekedésként írom, csak nagyon feltûnõ ez a különbség.

A honlapon lévõ nevezett listában 9 csapat van a 150 alatti kategóriában és ez mind hobby, elit az nincs. A hab a tortán hogy a CUBE csömörieket (Bogár Gábor, Csóka Gergõ) berakták ide, holott nekik azért van licenszük.

Az abszolút meglepetés az lenne ha kiderülne hogy nem is Csillebércen lesz hanem mondjuk Zánkán :) 24 órás vizibicikli...
A keró legyen veletek!

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Nagyon illetlen dolog megkérdezni, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy 151-200-as kategóriában 29-3, 201-250 között 22-3 az aránya jelenleg a hobbistáknak és a licenszeseknek? Az elmúlt két év emlékei alapján a gyakorlatban azért nem így néztek ki ezek az arányok... Vagy a jövõ héten még ellenõrzik, ki az, aki licenszes és mégis hobbiba jelentkezett? Nem kötekedésként írom, csak nagyon feltûnõ ez a különbség.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Mostnéztem a Sportaktiv honlapját, és megkeveredtem! Láttam az idei pályatérképet, ami tök más mint eddig, de nem is ez a gondom (vagy szerencsém) hanem akkor most mégis csak a fõtéren lesz a célzóna, és nem a focipályán?!
Illetve azt a térképet nézve a hideg rázott ki, hogy esetleg megint az brutál magas rámpa lesz a váltózóna elõtt mint két éve! Ugye nem?! Csak mert az akkor sem izlett, a rázató után! A tavalyi sokkal szimpib volt, bár sajna azt csak néztem!

Ne pánikolj, nincs ember aki ezt tudná, lévén még Harang sem tudja.
A honlap meg sohasem volt friss és aktuális.
Majd szombaton reggel minden kiderül.:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mostnéztem a Sportaktiv honlapját, és megkeveredtem! Láttam az idei pályatérképet, ami tök más mint eddig, de nem is ez a gondom (vagy szerencsém) hanem akkor most mégis csak a fõtéren lesz a célzóna, és nem a focipályán?!
Illetve azt a térképet nézve a hideg rázott ki, hogy esetleg megint az brutál magas rámpa lesz a váltózóna elõtt mint két éve! Ugye nem?! Csak mert az akkor sem izlett, a rázató után! A tavalyi sokkal szimpib volt, bár sajna azt csak néztem!

Tavaly is a fõtéren volt a célzóna.

A sebesség mindent megold.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Bármennyire is nevetséges mi gyõzni megyünk....
:D

Mi is ;)

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás