Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

iakudzs

iakudzs

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
  • Location-

A TB nem fizet extrém sportok közben szerzett sérülésekért.
Hogy a hegyikerékpár annak számít-e most, ezt a huzavonát én már nem tudtam követni, utána kéne nézni a törvénynek.

TB egyaltalan nem fizet semmiert, csak ellatast biztosit es a tappenzt.
()_()
(. . )
. ° .

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Durva. Gratulálok Neki!
A hazai 24 órás versenyt bevállalja ezek után két héttel?

nem.
ha jól tudom erre az osztrák versenyre készült

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Durva. Gratulálok Neki!
A hazai 24 órás versenyt bevállalja ezek után két héttel?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
bár nem a hazai, de 24 órás verseny hír:
http://velo.hu/index...ul=hir&kod=6312

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Egyik nap kaptam Ziptõl egy xls. fájlt, amiben a nevezések voltak. Köztük nevezett Bogár Gábor, Csóka Gergõ, stb.. Õk nem azok a kifejezett hobbysták, akiknek nincs liszenszük. Márpedig ez megkötés, hogy nem lehet, úgyhogy én annyira ettõl nem félek. Tavaly mi elég jó helyen mentünk aztán egyszer csak lánszakadás, egyszer meg egy defekt. Körbe kellett szaladnunk a KIJELÖLT pályán, nem úgy mint az egyik sporttárs, aki mellett eltekertem, mert valami technikai gondja volt, aztán egyszer csak megint elõttem termett. :s Sikerült visszakapaszkodnunk a 4. helyig, de egy fél körrel lemaradtunk a dobogóról :( A tavalyi volt az elsõ 24h-nk, a csapatunk erõsödött, tapasztaltabbak lettünk, szerintem van esélyünk a dobogóra.

Nekünk is az elsõ 24h-volt....de kíváncsi vagyoka a Bogárkára....de szerintem elitbe mennek....tavaly is nyertek,nem hiszem,hogy hobbyba neveznének...
Team Heavy Pedál Szeged

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Haj!
Akkor erõs csapatotok lehet...
Mi 151-200 között...de 3 csapattal megyünk hobbyba. Lesz egy csapatunk a 150 év alattiba is meg a 201-250 között is...minden csapat dobogós reményekkel....(muszáj így indulni)
Viszont visszafogom én is magam,mert látok egy két profit is a hobbysták közözött amit nemértek,de mindegy....Éjszaka úgyse tudják,hogy melyik csapatban ki megy....Bármelyik csapathoz be tudna állni egy "profi" észre se vennénk....Nyilván hobbyról beszélek..akik erõsek lehetnek, azok a Biondósok....a Merida maradéka a Kellys-es csapat....Zsiráfok és a Csabaiak...Meg lehet meglepetés is,de mi mindent megpróbálunk...hiszen fekszik a pálya nekünk...nincsennek nagy mászások....hasonló a boszorkányszigetünkhöz...tavaly 3.-ak lettünk,úgy hogy bulira vettük...

Egyik nap kaptam Ziptõl egy xls. fájlt, amiben a nevezések voltak. Köztük nevezett Bogár Gábor, Csóka Gergõ, stb.. Õk nem azok a kifejezett hobbysták, akiknek nincs liszenszük. Márpedig ez megkötés, hogy nem lehet, úgyhogy én annyira ettõl nem félek. Tavaly mi elég jó helyen mentünk aztán egyszer csak lánszakadás, egyszer meg egy defekt. Körbe kellett szaladnunk a KIJELÖLT pályán, nem úgy mint az egyik sporttárs, aki mellett eltekertem, mert valami technikai gondja volt, aztán egyszer csak megint elõttem termett. :s Sikerült visszakapaszkodnunk a 4. helyig, de egy fél körrel lemaradtunk a dobogóról :( A tavalyi volt az elsõ 24h-nk, a csapatunk erõsödött, tapasztaltabbak lettünk, szerintem van esélyünk a dobogóra.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Viszont ha csak egy kellett volna hozzá, akkor marha sz@r lett volna látni, hogy ugyan ti vagytok a másodikok de mégsem, mert nem tudjátok semmivel alátámasztani a panaszt.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Érdekes, nekünk is.:chin:
Mondjuk mi meg tudtuk reklamálni, mert vezettem egy papíron, hogy ki hány kört ment és azt is, ha valami gebasz volt egy adott körben, pl defekt. Utána számoltak és így látták az idõmérõk, hogy nem kamuzunk és az a kettõ 25 perces kör az igazából 4db 12 és fél perc körüli, csak nem érzékelte a kapu az áthaladást. És plusz egy körünk még így is véleményes, de azt nem adták meg. Aki tudni akarja mennyi köre van valójában, az vezeti a köröket és egy rajtnál indított stopperrõl a rajt óta letelt idõt is a váltásoknál. Így van esélyed óvni a mérést, ha szerinted nem egyezik.

aza baj,hogy úgy se lett volna meg a 2. hely kellett volna még 2 kör.. :D
Team Heavy Pedál Szeged

brenderk

brenderk

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Nem értem ezt a dolgot....... Ha nevezek akkor ahoz miért nem jár biztositás? Egy maratonon nincs is ilyen...... Mi van a saját felelöség dologgal? Irja alá aki nem akar kötni s ennyi.... Nem kell itt kötelezgetni senkit...............................

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Nekünk tavaly 2 körünket nem mérték,úgy hogy ugyanott volt a chip.... bár nem mintha bármit jelentett volna,de mégis....esélyünk sem volt panaszkodni....

Érdekes, nekünk is.:chin:
Mondjuk mi meg tudtuk reklamálni, mert vezettem egy papíron, hogy ki hány kört ment és azt is, ha valami gebasz volt egy adott körben, pl defekt. Utána számoltak és így látták az idõmérõk, hogy nem kamuzunk és az a kettõ 25 perces kör az igazából 4db 12 és fél perc körüli, csak nem érzékelte a kapu az áthaladást. És plusz egy körünk még így is véleményes, de azt nem adták meg. Aki tudni akarja mennyi köre van valójában, az vezeti a köröket és egy rajtnál indított stopperrõl a rajt óta letelt idõt is a váltásoknál. Így van esélyed óvni a mérést, ha szerinted nem egyezik.

Butch Cassidy

Butch Cassidy

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

Ez biztos?? mert az szupi lenne
ez a biztosításos dolog, mindenkinek kötelezõ, vagy aki szeretné?. Ezt azért kérdem,mert a jelenlegi csapatomban van olyan emberke aki tavaly nem volt 24 h.

Tenni kell nagy ívben a biztosításra. Nekem nem lesz. Azt adja nekik az isten, hogy belekössenek...

Ezzel tavaly is bepróbálkoztak, akkor is elsöpörte a népharag.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Ha már így indul az egész megette a fene...
Remélem az ilyen és hasonló simlikre idén már kitalálnak valamit a szervezõk.

De most komolyan...hát nem????
Nekünk tavaly 2 körünket nem mérték,úgy hogy ugyanott volt a chip.... bár nem mintha bármit jelentett volna,de mégis....esélyünk sem volt panaszkodni....
Team Heavy Pedál Szeged

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

....Éjszaka úgyse tudják,hogy melyik csapatban ki megy....Bármelyik csapathoz be tudna állni egy "profi" észre se vennénk...

Ha már így indul az egész megette a fene...
Remélem az ilyen és hasonló simlikre idén már kitalálnak valamit a szervezõk.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Na jó, lehet kicsit elhamarkodott kijelentés volt, de majd meglátjuk. Amatõr 150 év alattiban indulunk, a tagok: Enté, Zip, Lecsa, Lengyel Laci, Mocsári Gusztáv, és én. Ha ez így mond neked valamit :) Mi leszünk a Red Hot Chili Sport Trekkers. Ti miben indultok?

Haj!
Akkor erõs csapatotok lehet...
Mi 151-200 között...de 3 csapattal megyünk hobbyba. Lesz egy csapatunk a 150 év alattiba is meg a 201-250 között is...minden csapat dobogós reményekkel....(muszáj így indulni)
Viszont visszafogom én is magam,mert látok egy két profit is a hobbysták közözött amit nemértek,de mindegy....Éjszaka úgyse tudják,hogy melyik csapatban ki megy....Bármelyik csapathoz be tudna állni egy "profi" észre se vennénk....Nyilván hobbyról beszélek..akik erõsek lehetnek, azok a Biondósok....a Merida maradéka a Kellys-es csapat....Zsiráfok és a Csabaiak...Meg lehet meglepetés is,de mi mindent megpróbálunk...hiszen fekszik a pálya nekünk...nincsennek nagy mászások....hasonló a boszorkányszigetünkhöz...tavaly 3.-ak lettünk,úgy hogy bulira vettük...
Team Heavy Pedál Szeged

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

A Biztositásról csak annyi, hogy én megnéztem a kötvényt aki tavaly kötötte annak csak 2010.09.1én jár le elvileg!

Ez biztos?? mert az szupi lenne
ez a biztosításos dolog, mindenkinek kötelezõ, vagy aki szeretné?. Ezt azért kérdem,mert a jelenlegi csapatomban van olyan emberke aki tavaly nem volt 24 h.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Milyen csapattal? Tagok?

Na jó, lehet kicsit elhamarkodott kijelentés volt, de majd meglátjuk. Amatõr 150 év alattiban indulunk, a tagok: Enté, Zip, Lecsa, Lengyel Laci, Mocsári Gusztáv, és én. Ha ez így mond neked valamit :) Mi leszünk a Red Hot Chili Sport Trekkers. Ti miben indultok?

Butch Cassidy

Butch Cassidy

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Nekik biztos nem, a Sportaktív nem bank. Hacsak a biztosító nem tartozik oda, de valahogy azt sem hinném.

Fogyasztóvédelem?

De egy Homár poszt is hatásos lehet.

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás

De ezt kötelezõ jelleggel bevezetni nem lehet, ha mégis így próbálják eladni, az tisztességtelen üzleti magatartás.

Nincs valakinek haverja a PSZÁF-nál? Kéne nekik szólni...

Butch Cassidy

Butch Cassidy

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Az nem kérdés, hogy miért akarják erõltetni. Ez pénz a szponzornak, tehát pénz a rendezõségnek is.

De ezt kötelezõ jelleggel bevezetni nem lehet, ha mégis így próbálják eladni, az tisztességtelen üzleti magatartás.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Akkor gondolom a felelõsség biztosítás miatt akarják erõltetni.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_