Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Google

Ha lusta vagy akkor utazási iroda.
Bár oda is el kell menni vagy felhívni :D

google a barátom és a némettel sem vagyok rosszban,ám a többiekre vagyok kíváncsi... kösz .

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

srácok utazási iroda által vagy neten foglaltátok a szállást?

Google

Ha lusta vagy akkor utazási iroda.
Bár oda is el kell menni vagy felhívni :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
srácok utazási iroda által vagy neten foglaltátok a szállást?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Ezt kíváncsi vagyok hogyan értetted; ha én OB-t tudnék nyerni, bizony oda mennék, s letojnám a Salzot, amihez hasonló maraton van amúgy vagy 20 a közelben minden évben, csak nincsenek ennyien kis hazánkból ráizgulva.

Nyilván aki ob-n dobogóesélyes nem salzra fog menni...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
köszi.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Laciklon neveztetek már?

Igen! :bananadan A kontakt személy visszajelzése alapján minden rendben.
A nevezésröl a 23. és25. oldalon írtam.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Laciklon neveztetek már?

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Akiket érdekel! Hat fõ részére van nálunk szállás 2 éjszakára Gosau-ban, 45euro értékû forintért+idegenforgalmi adó, minek mértéke kb 1,5 euro.
Az ár hat fõ esetén ennyi....
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
azért sztem nem véletlen, hogy "ennyien rá vannak izgulva"...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

ProBikeGear: Ez a kérdés komolyan felmerült benned? :) Mármint ez kérdés?

Ezt kíváncsi vagyok hogyan értetted; ha én OB-t tudnék nyerni, bizony oda mennék, s letojnám a Salzot, amihez hasonló maraton van amúgy vagy 20 a közelben minden évben, csak nincsenek ennyien kis hazánkból ráizgulva.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Átutaltam én is, maradok még a C távnál, lefáradok én azon is :)))

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Srácok nevezés hogyan a legegyszerûbb? Számot ill. nevet is kérhetek egyedit? Szállást hol találtatok? Eddig a 2 legszimpatikusabb Bad Goiserni szállásról visszamondták,m ert lefoglalták már..

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nu, ha úgy alakul június elején módosítok :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Röfike:

Ezt olvastam én is, de ez nekem kínai, a tó után van az a nagy mászás, mindegy, hogy a tavat megkerüljük-e, vagy sem, az utána jövõ rész nem tiszta, de az sejlik, hogy ez a szerpentin lesz helyette... Meg kell néznem a helységnevek szerint konkrétan mostmár...:)

McPite:

Igen, ismét a 110-en megyek, tavaly lusta voltam, meg szerencsém is volt at esõvel, de azért csak az az igazi, elmegy nagyon szép helyekre is a tó után... Én tavaly elõtt is teljesen kezdõ szinttel indultam neki, és végigmentem, pedig itthon csak a közepeken szoktam indulni, igaz, akkor nagyon jó gépem volt (Spec.Stump.FSR.10.7kg) És akkor még nem is ismertem a környéket, a pálya részeket, burkolatokat, stb...

Romper

Romper

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Izgalmas edzõ kör lehet! Akkor mennyi az annyi? Számolj utána....
Valahol összekeveredtek a nullák..

Mert nem kör, hanem oda-vissza, négyszer teljesítve. Azaz 8x7400m=59.2km
Amúgy én sem értettem elsõre. :)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Megtaláltam salzra az edzõpályám 7400m szint + 766m -76m ha ezt egy nap letekerjük 4x akkor az 59km szint 3064m ha ezt túlélem mehetek a salz b távra:)

Izgalmas edzõ kör lehet! Akkor mennyi az annyi? Számolj utána....
Valahol összekeveredtek a nullák..

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Penczbike:

De az "A" és "B" táv nyomvonala változni fog idén, nem kerüli meg a tavat, hanem Hallstatt-nál felmegy a bánya felé.
"Néhány újdonságot már most elárulunk Nektek.

A Hallstätti tó menti hosszú szakasz után az út nem a Echerntalba, hanem egy keskeny, XIX. század közepén épített kocsiút mentén halad, mely 13 szerpentinbõl áll és a világ legrégebbi sóbányájához vezet fel. Az út közvetlenül elhalad a híres hallstatti sírhelyek mellett, melyekben a régészek több mint 4.000 késõi vaskorszaki (Kr. e. 800-400) sírhelyet sejtenek. Ezen a helyen gyönyörû kilátás nyílik a tóra és az azt körülölelõ hegyvilágra.

A nézõk kényelmesen feljuthatnak a felvonóval, hogy ott buzdíthassák a résztvevõket. A szakasz legmeredekebb része közvetlenül a Knappenhaus-nál 30%-os lejtésû! Utána ismét ki lehet jutni a roßalmi erdei útra."

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Megtaláltam salzra az edzõpályám 7400m szint + 766m -76m ha ezt egy nap letekerjük 4x akkor az 59km szint 3064m ha ezt túlélem mehetek a salz b távra:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
B-re mész?
Most elgondolkodtadtál :)
Én a tavalyi esõre meg a tavaly elöütti kánikulára gondolva maradtam C-nél... Meg látva hogy 2008ba mi lett a felkészülésbõl :(. Ha utóbbival úgy haladok ahogy tervezem/korábban akkor lehet megint láthatom viszont sokat a seggemet :D

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Én is ismét a B távra neveztem, aztán lesz ami lesz! Legalább bringázunk egy jó hosszút...:) Jól láttam, hogy a tó utáni hosszú emelkedõnél (58.-ik km-nél) változtattak valamit? A sóbánya ott van mellette, azt emlegetik, most akkor nem a régi úton megyünk fel, ahol eddig?