Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Posted 2010. July 01. - 13:13
Gasthof Moserwirt Bad Goisern | Ferien in Bad Goisern | Urlaub im Salzkammergut | Erholung in
Posted 2010. July 01. - 13:07
De mondjuk az A táv nevezése 25 euróval drágább a B távnénál. Ilyenkor vajon mit kell fizetni? Gondolom a 10 euró átírási díjon felül az A táv felárát is.
Posted 2010. July 01. - 11:54
"3 A választott táv kötelez. Változtatást (szabad rajthelyek esetén) csak a 10 Eurós átjelentkezési díj befizetése ellenében fogadunk el."
Posted 2010. July 01. - 11:52
Hogyan lehet Salz nevezést átvenni/átírni? Például ha valaki el akarja adni a B távra szóló nevezését át lehet írni másra a nevet és a távot is, ha az adott távon ( mondjuk az A távon) még van szabad hely? Gondolom ilyen esetben ki kell fizetni egy átírási díjat, és a két nevezés közötti árkülönbséget is (ha az új táv díja drágább).
Tudtok valamit errõl? Pár napja gazdát cserélt itt egy Salz nevezés, gondoltam rákérdezek.
Bocs ha korábban ki lett tárgyalva, nem olvastam annyit vissza.
üdv:
krilin
Posted 2010. July 01. - 11:52
A párommal mi is Gosauban találtunk szállást a Sporthotel Gosauban.Kedvezõt?
Én Gosaut preferálom, 15km, nyugis, ált olcsóbb.
Még talán az volt az utolsó szabad szobájuk, 2 éjszaka 2 fõre 224€, persze inclusive Frühstück.
Posted 2010. July 01. - 08:06
2 hónapja _akármilyet_ igen nehéz keríteni, hisz ~5000 ember érkezik a hétvégére a környékre.
Én Gosaut preferálom, 15km, nyugis, ált olcsóbb.
szerk: De úgyis mondhatnám hogy addig csapj le a 40eurosra amíg legalább az van, vagy hotelsajátautó.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2010. June 30. - 20:59
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. June 30. - 20:43
Szállás ügyben kérdeznélek Titeket, tudtok-e még valami kedvezõ ajánlat a Trophy idejére? (Vagy már elkéstem??)
(2 fõvel vonulnánk fel)
Kaptam egy két helyrõl ajánlatot (40...60 EUR / pro Nacht), de kicsit drágállom.
HA van valakinek ötlete, megköszönném, nem nagyon vagyok Bad Goisern -i környéken járatos.
Posted 2010. June 30. - 14:39
(a képen nem én vagyok)
Mind ezt mondanánk.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. June 30. - 13:53
balaton körre úgy mentem, hogy egy fürt banán lógott a stucnin, meg 4-5 csoki volt szigszalaggal felkötve a felsõcsõre...
Ehehehehehehe, vizuális típus vagyok, ezen nagyon röhögtem Ezt tovább vittem és McGywernek ajánlanám a következõ megoldást akár:
(a képen nem én vagyok)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. June 30. - 13:52
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. June 30. - 13:19
Ha olyan acélos vagy hogy lábadnak sose kell stop és vagy nyújtás edd menetben; de ami nem esik le terepen úgy van rögzítve, azt szerintem leszedni sem egyszerû.
Ha CSAK menetközbe lehetne, én váztáskát tudnék használni meg övtáskát (utóbbi a mez zsebek al lóghat és nem zavarják egymást, a szerszám egy részét és egyéb cuccot mindig úgy hordom (sárban a mez alatt). Én nem sietek, csak kényelmes hogy menet közben elérem.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2010. June 30. - 13:09
Menet közben mégis honnan szeded ki az energiaszeletet terepen?
Megnézem hogy felrögzíted biztosan a szeleteket, majd ezeket egy kézzel lazán leszeded és megeszed menetben!
Ne sínes nyeregtáskát nézz hanem hevederest (enyém is olyan, lásd aláírás). Váztáska?
Kellys raft?
Váztáska felejtõs.
Nem érted az alap problémát. Nem az a gond, hogy zavar ha a mez zsebben van a táp, csak próbálj csak mezbe berakni az alap szerszámok mellé 20 powergélt és 5powerbart.
Mielõtt megkérdeznéd minek ennyi, igen, az A-távon indulok és végig szándékozom tekerni szintidõn belül. Frissítõpontról csak akkor kajálok, ha esetleg hányingerem lesz a géltõl, vagy van valami kihagyhatatlan finomság az asztalokon, egyébként csak addig állok amég megtöltik a kulacsomat.
Sok a frissítõpont, 14db, ennyi helyen baromi könnyen összejön sokperces felesleges ácsorgás, aztán csak találgatni tudok, hogy osszam be az erõm, milyen pulzussal másszak, optimista becsléssel is 14-15óra közötti idõt fogok tölteni a pályán, ha valami közbejön, akkor a végén még hiányozhatnak az elnassolt percek.
Posted 2010. June 30. - 13:01
Posted 2010. June 30. - 12:50
szigszalaggal odakötöd, a végén pedig kicsit visszahajtod, hogy egy laza kézmozdulattal megfogva, le tudd tépniMenet közben mégis honnan szeded ki az energiaszeletet terepen?
Megnézem hogy felrögzíted biztosan a szeleteket, majd ezeket egy kézzel lazán leszeded és megeszed menetben!
McGywer
nézd, a lezyne táskáját tépõzárral tudod felrakni:
http://img260.images...7/hpim0377e.jpg
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. June 30. - 12:37
Ne sínes nyeregtáskát nézz hanem hevederest (enyém is olyan, lásd aláírás). Váztáska?
Kellys raft?
Posted 2010. June 30. - 12:37
2006-2007-2008-ban nem volt se gél, se szelet a frissítõkön, csak a rajtcsomagban van 1-1darab, de ugye azt is nekem kell cipelni.
Van egy 6éves CamelBak H.A.W.G.-om, csak az nagy versenyezni. Egy M.U.L.E. az 23e, a Lobo-nak meg kb. nulla a tárolókapacitása. Táska ellen szól sajnos, hogy ha kell valami táp, akkor menet közben nem igazán oldható meg a kivétel és ha ivószatyrozok, akkor macerásabb az újratöltése, másrészt nem feltétlenül elõnyös 3liter folyadékot tartani magamnál.
(Igazából ki kellene számolni, hogy a több folyadék miatti kevesebb megállással nyerek-e annyi idõt, ami kompenzálná a +1,5liter folyadék és a táska üres tömegébõl adódó hátrányt... )
Az nyeregtáskák többségét nehéz v. lehetetlen felrakni totál elõretolt nyeregnél, mert nincs vízszintes sínszakasz a táska rögzítésére.
Pumpatartó van az egyik kulacstartóm alatt, 2belsõ eddig is elfért a vázon/nyeregcsövön, az energiaszeletek végülis mehetnek a stucnira. Ezek után az egész felsõcsõ felsõ fele szabad, mondjuk érdekesen nézne ki végig ragasztva géllel. (Este azért lehet h. megnézem hány darab fér fel )
Nem muszáj a nyeregtáskát a vízszintes szakaszon rögzíteni, nekem is az utána következõ részre van rögzítve mindkét bringámon.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. June 30. - 12:29
Van egy 6éves CamelBak H.A.W.G.-om, csak az nagy versenyezni. Egy M.U.L.E. az 23e, a Lobo-nak meg kb. nulla a tárolókapacitása. Táska ellen szól sajnos, hogy ha kell valami táp, akkor menet közben nem igazán oldható meg a kivétel és ha ivószatyrozok, akkor macerásabb az újratöltése, másrészt nem feltétlenül elõnyös 3liter folyadékot tartani magamnál.
(Igazából ki kellene számolni, hogy a több folyadék miatti kevesebb megállással nyerek-e annyi idõt, ami kompenzálná a +1,5liter folyadék és a táska üres tömegébõl adódó hátrányt... )
Az nyeregtáskák többségét nehéz v. lehetetlen felrakni totál elõretolt nyeregnél, mert nincs vízszintes sínszakasz a táska rögzítésére.
Pumpatartó van az egyik kulacstartóm alatt, 2belsõ eddig is elfért a vázon/nyeregcsövön, az energiaszeletek végülis mehetnek a stucnira. Ezek után az egész felsõcsõ felsõ fele szabad, mondjuk érdekesen nézne ki végig ragasztva géllel. (Este azért lehet h. megnézem hány darab fér fel )
Posted 2010. June 30. - 12:13
szerk: Ha idegesítene mégis a hátadon, dicskalon féle túra övtáska. link Sztem teljesen jó cucc, vastagon szivacsos, lehet bele pakolni rendesen (övtáskához képest).
Posted 2010. June 30. - 12:09
frissítõpontokon nem adnak zselét?A legnagyobb "gondom" jelenleg, hogy hova tegyem azt a min. 20db powergelt, ami kelleni fog. Meg mellette marokszerszám, foltkészlet, szigszalag, "sótabletták", powerbarok, aztán ha mégis megszabotálódna az idõjárás, valami esõkabát/kartyû/térdtyû.
én felragasztanám a vázra. balaton körre úgy mentem, hogy egy fürt banán lógott a stucnin, meg 4-5 csoki volt szigszalaggal felkötve a felsõcsõre...
mondjuk terepen ez nem biztos, hogy ugyanilyen tökéletesen tud mûködni, de talán ötletet tudsz meríteni belõle...
nyeregtáskába pedig be tudod pakolni a foltot, gumit, pumpát, szerszámot...
LOL!A Nickedbõl itélve, elég lesz 1 bicska is.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu