Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Azt értem, de ezeken a helyeken bármikor lehet tekerni. Ingyen.

Annak nem olyan a bukéja

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tök õszíntén szólva én még csak nem is láttam a verseny térképét. Csak tekerek a szokásos utakon és szinte végig trophy táblák mellett haladok. Csak innen tudom, hogy erre fogtok haladni.

Egyébként kész vannak az új hidak is. A Raschbergre vezetõ utat most próbálják járhatóvá tenni.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts

"Amennyiben a hóviszonyok engedik, április 15-tõl október 31-ig minden útvonal járható. Július 2-tól az útvonal nagyrészt ki lesz táblázva, és edzésre is alkalmas lesz. A térképen szaggatott fehér vonallal jelölt szakaszokon azonban csak a verseny napján lehet közlekedni!"
Na pont ezek azok a részek, amelyekért érdemes elmenni odáig. Olyat itthon nem kapsz. Igazad van egyébként, ez a tömeg már engem is taszít. De egyszer mindenkinek ajánlatos kipróbálni- aki teheti.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Na, nyivákolás helyett inkább nézzétek ezt: Salzkammergut Trophy: Das gr

Másrészt ki milyen gumit ajánl havas-jeges sotterre? :D

Esetleg ez...?:D Snowbike fot

Olee:én nem vettem kötekedésnek!:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Pite: az egész pálya tekerhetõ és kb egy hónapja ki is van táblázva.

Nem kötekedni akartam, csak értetlenül álltam a dolgok elõtt. Azt hittem inkább túrázni mennek innen az emberek, nem pedig versenyezni. Úgyhogy nem szóltam és sok sikert az indulóknak. Hagan fölötti sípályás rész érdekes lesz. :)
Mindenesetre én a verseny idelyére inkább elmenekülök. :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Na, nyivákolás helyett inkább nézzétek ezt: Salzkammergut Trophy: Das gr

Másrészt ki milyen gumit ajánl havas-jeges sotterre? :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
B+! Ha sikerül kijutni, akkor is arcüreggyulladással állhatok neki annak a távnak ami fullos erõben is so-so...
:( Hátilyennincs...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

ForzaRacing

ForzaRacing

újonc

• fórumtag
  • 17 posts
Rengeteg jó szállás van a környéken, mi Bad Ischl-ben leszünk 21 EUR/fõ reggeli és vacsora is benne van, gyönyörû környezetben, szuper szállás. Sokan Bad Goisernben gondolkodnak, ott valóban hamar elfogynak a szállások és a verseny elõtt már nagyon drágák is. De mivel szerintem majdnem mindenki autóval megy Mo-ról, nem gond az ha 4-5 km-re vagytok a rajttól. Sok szállásnak nincsen netes oldala, ajánlásokból élnek, így aki most kint lesz pár napig érdemes nyitott szemmel járni és lehet nagyon jókat találni a jövõ évi versenre vagy egy nyári õszi tekerésre is akár.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Bármelyik maraton útvonalán tekerhetsz ingyé, és mégis befizetjük a nevezést mert a VERSENYEN tekerni teljesen más, van egyfajta közösségi élménye is. Zenét is hallgathatsz otthon ingyen, de nem ugyan az mint ha elmennél koncertre, focit tévében nézni vagy elmenni és fizetni ugyan ezért egy stadionban.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Attól eltekintve hogy ezen utak nagyjáról ki vannak tiltva a bringások... csak dózerutakon lehet menni (legalábbis Gosau környékén tuti).
De az osztrákok technikai képességei is ezt támasztják alá...

Nekünk 21€, szerintem korrekt (fincsi reggelivel, zárható bringagarázs(!), ingyen és kedvezményes belépõk, stb).

Más kérdés hogy az autót hogy meg sikerüljön csinálni addig az egyelõre necces :( l

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Jah meg 3-4-szer olyan messze vannak:D:D amúgy nem értem, hogy mit problémáznak sokan annyit a szálláson. 4 éjszakáért fizettünk 6 embernek 82 ezer forintot. Szerintem itt nálunk sem jön ki olcsóbban, a szállást ismerve meg pláne nem.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

(40...60 EUR / pro Nacht)

2 éjszaka 2 fõre 224€, persze inclusive Frühstück.

35 EUR/fõ/éj.

Most már értem miért olyan magas az osztrák életszínvonal.
Ebbõl az egy maratonból kijön 7-8 szlovák, szerb, román verseny.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mi lett végülis a Kitz maratonból? Volt róla egy kis beszámoló? Sajnos nemtaláltam róla olvasnivalót. Dante val vettem fel a kapcsolatot, mivel szintén mentem volna.

Itt írnak róla egy kicsit:
KitzAlp Bike 2010. - Etalon Maraton | deviantmtb - egyszeregy

A sebesség mindent megold.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Mi lett végülis a Kitz maratonból? Volt róla egy kis beszámoló? Sajnos nemtaláltam róla olvasnivalót. Dante val vettem fel a kapcsolatot, mivel szintén mentem volna.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Azért nem semmi pénzeket szórtok ki, hogy több ezer biciklissel tolongjatok, az amúgy tök nyugis helyeken.

Nekem bejön ott a nyüzsi, tetszik, hogy négy napig minden a bringáról szól és mindez profin lebonyolítva a faluban mindenki ezen dolgozik. Nem mellesleg a sógorok a versenyen elvernek mint a kétfenekû dobot, ez mindig helyre teszi az ember egóját!:)
A pályák meg ugye más dimenziók mint itthon.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Azért nem semmi pénzeket szórtok ki, hogy több ezer biciklissel tolongjatok, az amúgy tök nyugis helyeken.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Mindig esélyes... csak 1 számjegyû esélyekkel 2 héttel elõtte. Nevezés fentebb, szállás nehezebb lesz. Ahogy 1-2 kollegát hallok a kiutazás sem könnyû (Nálam mind az 5 hely foglalt már. Privátban tudok adni telszámot 1 szállásról hogy maradt-e még üres szoba...)

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Hali!
Esélyes még most nevezni és szállást,stb találni?
Valaki mellé beférni sokadiknak?

Lobmayer

Lobmayer

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
sziasztok eladó 2db,de lehet már csak 1 mert van érdeklõdõ nevezés,semmilyen átírási költség nincs, bármelyik távra,jó áron!hívjon,akit érdekel:
lobmayer2@freemail.hu
06703671030