Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Ugyanez a gondom. Lehet más módon is jelentkezni?

Tomee142857

Tomee142857

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok!

Ha valakinek sikerült az online-regisztráció, írja le, legyen olyan kedves, mi a titka.
A születési dátum kitöltésénél mindig eltolja a számokat. Már 4 levelet váltom a support-tal.

Köszi:
Tomee

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Banki kapcsolat (Magyarország)
Raiffeisen Bank Rt.
Bank központi címe: 1054 Budapest, Akadémia u. 6.
Forint átutalási számlaszám: 1204 6119 - 0043 0127 - 0010 0002

IBAN: HU20 1204 6119 0043 0127 0010 0002
Swift kód: UBRT HUHB

Ausztria:
Raiffeisenbank Inneres Salzkammergut,
Bankfiók száma: 34545

Számlaszám.: 442.228
IBAN: AT68 3454 5000 0044 2228
Swift kód: RZOOAT2L545

Én a kintire utaltam 280-al számolva és elfogatták!
Team Heavy Pedál Szeged

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Mûködik a magyar számlaszám, az összeggel vannak nekem gondjaim (vettem cuccot is, egyelõre utaltam 280al számolva).
Hol is található az a számlaszám?Köszi!

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Ez benne van a pakliban,de ha nem közvetlen indulás elõtt szól,hogy bocs,mégsem megyünk,akkor azért még mindig ott van a vonat,kölcsönautó vagy végsõ esetben megkérsz valakit hogy vigyen el a versenyre(bár ez költséges dolog,de még mindig jobban jársz mint hogy elbukjad a nevezési költséget és az élményt)
Vagy biciklizz el a rajthelyszinig:)

Am énis szoktam keresni társakat hazai versenyekre költségkimélés okán...1helyet tudok biztositani (most elõre szólok ahhoz akit érdekel:idei tervem duna maraton,szilvás,bakony,és gázló TT budapesti indulással! Talán salz!

Köszi!

Bakony , Szilvás, Gázló és Salz érdekelne,

Top Maratonra már neveztem, vissza is igazolták, tehát ott biztos az indulásom.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Igen, ez tényleg így van, kösz a tanácsod.

Bár én tartok ettõl, mert ok, és ha az illetõnek közbejön valami a verseny elõtt 2 nappal,vagy éppen van egy ezer éves haverja aki fizeti a benzint és valami kamu ürüggyel lekoppint én meg már neveztem stb :S

De elviekben mûködhet a dolog, így ha van valaki akihez be lehet szállni természetesen a benzint rám esõ részét fizetem, akkor szóljon!

Ez benne van a pakliban,de ha nem közvetlen indulás elõtt szól,hogy bocs,mégsem megyünk,akkor azért még mindig ott van a vonat,kölcsönautó vagy végsõ esetben megkérsz valakit hogy vigyen el a versenyre(bár ez költséges dolog,de még mindig jobban jársz mint hogy elbukjad a nevezési költséget és az élményt)
Vagy biciklizz el a rajthelyszinig:)

Am énis szoktam keresni társakat hazai versenyekre költségkimélés okán...1helyet tudok biztositani (most elõre szólok ahhoz akit érdekel:idei tervem duna maraton,szilvás,bakony,és gázló TT budapesti indulással! Talán salz!
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Sokan keresnek (majd) az autóba az üres helyre utast. Én is így mentem ki elõször, meg vittem már mást is.

Igen, ez tényleg így van, kösz a tanácsod.

Bár én tartok ettõl, mert ok, és ha az illetõnek közbejön valami a verseny elõtt 2 nappal,vagy éppen van egy ezer éves haverja aki fizeti a benzint és valami kamu ürüggyel lekoppint én meg már neveztem stb :S

De elviekben mûködhet a dolog, így ha van valaki akihez be lehet szállni természetesen a benzint rám esõ részét fizetem, akkor szóljon!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Sokan keresnek (majd) az autóba az üres helyre utast. Én is így mentem ki elõször, meg vittem már mást is.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Nem fogtok lemaradni, kár parázni. Attól, hogy nem jelenik meg azonnal a honlapon, még elfogadták, amikor megjelent a számlájukon a pénz.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Salzkammergut Trophy B = Classic (119 km) (16.07.2011)
starting number last name first name nationality team/club AK status
Mráz János HUN Szegedi KSC AK2 m paid

Akkor ezek szerint az enyémet elfogatták!
Team Heavy Pedál Szeged

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Nem értem mit problémáztok ezen. nevezéskor fizettem egybõl hitelkártyával, másnapra regisztrálva is volt a fizetés

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
PL vonat van kifejezett bringás vonatjegy olvas vissza pár oldalt és megtalálod acél területtõl kb 400m a vasútállomás
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Sziasztok!

Már régóta érdekel Salzkammergut, a nevezési díj, a szállás sem lenne gond, csak az oda és visszaút :S

Valaki tud pár módot, hogy lehet kijutni úgy, hogy nincs kocsim?!

Elõre is köszi

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Megvan, itt az angol link a nevezés ellenõrzésére.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Sztem inkább a viki@trophy.at címet add meg, ez a hivatalos!
Segíteni tud, de õ is a kintiekkel kontaktol ha valami konkrét kérdés van; fõleg általános nevezéssel kapcsolatos dolgokkal érdemes keresni. Tehát pl utalási összeges kérdést rögtön az info@trophy.at-re célszerû küldeni.

szerk: Én 280as euróval számoltam, azt mondták kb ez jó (akkor magasabb is volt épp).

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Banki kapcsolat (Magyarország)
Raiffeisen Bank Rt.
Bank központi címe: 1054 Budapest, Akadémia u. 6.
Forint átutalási számlaszám: 1204 6119 - 0043 0127 - 0010 0002

IBAN: HU20 1204 6119 0043 0127 0010 0002
Swift kód: UBRT HUHB

Ausztria:
Raiffeisenbank Inneres Salzkammergut,
Bankfiók száma: 34545

Számlaszám.: 442.228
IBAN: AT68 3454 5000 0044 2228
Swift kód: RZOOAT2L545

Számlatulajdonos/felhasználási cél
Mountainbike Club Salzkammergut, A-4822 Bad Goisern, Kirchengasse 4
Kérjük a résztvevõ vagy, ha több nevezési díj kerül egyszerre befizetésre, minden egyes résztvevõ nevét és születési dátumát, valamint a távot adják meg az átutalásnál!

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

KI a magyar kontakt?

A magyar kontakt, aki egyben a hivatalos Trophy fordító is, Remete Viktória Email: aremete@yahoo.com
Vigyázzatok rá nagyon kedves és nagyon rendes lányka Amúgy õ a IMS - nek is a hivatalos kapcsolattartója (fordítási kérdésekben)

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
A jelentkezési linken még mindig zöld jelentkezés gombfelirat van, egy hónapja neveztem... :(

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Köszönöm!

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts

Bocs, az amatõr kérdésért, de az 54/71 és a 119 is Bad Goisernbõl rajtol és oda is ér vissza? Nem tudok egyértelmûen eligazodni a térképeken
Kösz!

Minden táv Bad Goisernbõl indul, kivéve a 71 km-es. De minden távon a cél Bad Goisernben van.

Kasza