Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja
Indította
KeX
, 2002. február 13. 20:45
Írta 2006. május 04. - 17:35

Na szal pár oldallal hátrább olvastam,de itt szó nem esik semmilyen matrica csináltatásról..(persze valószínû h én vagyok a vaksi).Igazából még lehet h el szeretném adni a vázat,azt ako valószínû az airbrush nem tesz jót(me nem annyira veszik meg).szal a matrica érdekelne(meg azt cserélgetni is lehet könnyen)...ha tudtok pesten vagy annak környékén contract-et ako írjátok má ide lécci.kösz
Írta 2006. május 03. - 16:08

csak ezen a kiba oldalon kell par hsz-el viszabb olvasni!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. május 03. - 16:01

Hello,érdekelne h pesten hol lehetne matricát,vagy akár airbrush festést csináltatni a bicómra(gyári fényezésre),és milyen áron.kösz
Ez engem is érdekelne...fõleg a matricák.Nem ismertek valakit?
Írta 2006. május 01. - 20:56

Hello,érdekelne h pesten hol lehetne matricát,vagy akár airbrush festést csináltatni a bicómra(gyári fényezésre),és milyen áron.kösz
Írta 2006. május 01. - 17:27

belvárosban meg nem is lehet, nincs hozzá megfelelõ hely...akkor nem szóltam
nem gondoltam volna h ilyen olcsó:-)
akkor tényleg nem éri meg szarakodni a kromofággal
Írta 2006. május 01. - 17:25

akkor nem szóltam
Autist Team:)
Írta 2006. május 01. - 17:06

Ráadásul homokfúvás után sokkal szebben lehet felvinni a szórógittet-alapozót.
Írta 2006. május 01. - 16:07

500-1000 ft kb:)
szóval, ha van valakinek kedve szívni a kromofággal, elõre, még ha nem is drágább, de akkor is 2 óra pepecselést egy kicsit csípõs anyaggal lehet megspórolni.
szóval, ha van valakinek kedve szívni a kromofággal, elõre, még ha nem is drágább, de akkor is 2 óra pepecselést egy kicsit csípõs anyaggal lehet megspórolni.
Írta 2006. május 01. - 15:19

a kromofág egy liter kb 800ft
homokfújás passz, de nemhiszem hogy olcsóbb:)
(átlagembernek, nem ismerõsre gondolok:))
homokfújás passz, de nemhiszem hogy olcsóbb:)
(átlagembernek, nem ismerõsre gondolok:))
Autist Team:)
Írta 2006. május 01. - 14:41

ha van kedved szétmaratni a kezed, akkor kromofággal:) majd' 1 üveg kellett nekem egy mátrixbullithoz, a homokfújás olcsóbb lett volna.
Írta 2006. május 01. - 14:38

Caprine Revenge vázról mivel szedjem le az eredeti festést?Kromofággal vagy homokszórással?Melyiket ájánljátok ill. melyiket lehet egyáltalán? (tök hülye vok a témában, fél fórumot átnéztem de azért megkérdezem)
Írta 2006. április 27. - 16:30

A: veszel festékeket és lefújod, majd beírsz ide, hogy mivel tûntesd el
B: keresel egy airbrush-al foglalkozó egyént, aki hajlandó ezzel szara...õ...pepecselni (google, sõt airbrush.lap.hu, hogy ne raboljam a drága idõd)
C: veszel egy kompresszort és egy airbrush készletet, profi festéket...egy gagyi vázon gyakorolsz pár hónapig, majd lefújod a vázad szépen
B: keresel egy airbrush-al foglalkozó egyént, aki hajlandó ezzel szara...õ...pepecselni (google, sõt airbrush.lap.hu, hogy ne raboljam a drága idõd)
C: veszel egy kompresszort és egy airbrush készletet, profi festéket...egy gagyi vázon gyakorolsz pár hónapig, majd lefújod a vázad szépen
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2006. április 26. - 23:23

sziasztok!
le szeretném festetni a bringámat, de nincs simerõsöm erre. egy kona sceapet szeretnék lefestetni terepszínüre. segítsetek, adjatok valami kontaktot!
köszi, üdv:Z
le szeretném festetni a bringámat, de nincs simerõsöm erre. egy kona sceapet szeretnék lefestetni terepszínüre. segítsetek, adjatok valami kontaktot!
köszi, üdv:Z
Írta 2006. április 25. - 21:34

azert a tobbszazezer kicsit eros.
akkor pl a telokon levo bevonat magaban 100eft?
kicsit eros.
Azert nyugodjatok meg, a TiN, TiCN, TiAlN, es tarsai nem olcsok. (legutolso adag TiCN amit csinaltattunk 130k korul volt, es volt vagy 3 kilo acel, kb 25 db gyufasdoboz vagy kicsit nagyobb szerszamalkatresz).
Ha vkit konkretabban erdekel: http://www.htvhorszt.hu/mi_bp.htm
Írta 2006. április 23. - 18:49

ilyen téren abszolút fogalmam sincs mi-hogy-merre-mennyiért stb..., valaki írja le lécci, hogy régi sárga acélváz mondjuk feketére varázsolása kb mennyi lenne...
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia
január 22 - Theogonia
Írta 2006. április 23. - 15:14

hello mindenkinek én airbrush festéssel foglalkozom. Szivessen válaszolok
minden festéssel kapcsolatos kérdésre!
ha lehet akkor e mailbe.
cimem:kay2@freemail.hu
minden festéssel kapcsolatos kérdésre!
ha lehet akkor e mailbe.
cimem:kay2@freemail.hu
Írta 2006. április 19. - 16:52

Hali!
Talán valaki itt a fórumon tud segíteni. Bukómat akarom lefestetni, csak BP-n nem ismerek senkit. Szóval aki netalán ismer valakit az please írjon!!!
Talán valaki itt a fórumon tud segíteni. Bukómat akarom lefestetni, csak BP-n nem ismerek senkit. Szóval aki netalán ismer valakit az please írjon!!!
Írta 2006. április 16. - 21:54

Találtam egy olyat, hogy PVD eljárás ami keménységben is jobb mint a titán-nitridálás. Ráadásul a felhordott anyagtól függõen a végtermén színe lehet ezüst, arany, barna, kék, lila, fekete. Biztos nem olcsó.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. április 16. - 21:41

huhh én csak saccoltam az árat, de nem mellékes, hogy ha az RS pl rendel egy több 10e-es szériát egy rohadt nagy cégnél, és én beviszek 1db cuccot nitridálni egy helyi mûhelybe, akkor a többszötösét fogom kiperkálni ugyan azért. A sima telókon szerintem nem TiNi van. Annál sokkal sérülékenyebb az a felület. Egyébként én a több 100e-et vázra mondatm, nem pedig egy rövid kis alu csõre
Írta 2006. április 16. - 21:40

amíg pár betü kitehet akár 25%-ot is, addig...a nagyon jo telok talan millio felettiek.
de nem gondolhatjatok komolyan, hogy egy szaros bevonat kerul kesz aru bolti aranak ~15 szazalekaba.
ha valamit nagyiparba lehet tolni, az olcsósít... de kis tételben elég horribilis lehet.