A másikon milyen teleszkóp van?
És az XCT-MLO ugye 2007-es?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
SR Suntour
Indította
Aske
, 2006. május 05. 10:41
Írta 2007. augusztus 21. - 14:27
Írta 2007. augusztus 21. - 14:05
Vennék egy új bicót, amiben SUNTOUR XCT-MLO teló van. Ez a Caprine Epik 50 lenne. Errõl a telóról mi a tapasztalatotok? Milyen az összhang ezzel a keróval? Vázgeometria meg mindnen. :-D
Vagy ajánlották a Magellan '07 polarys deore - bicót is.
Vagy ajánlották a Magellan '07 polarys deore - bicót is.
Írta 2007. augusztus 21. - 12:33
Tulajdonképpen mire használod? Elég olcsónak néz ki, ronda is, biztosan nem bír túl sokat. Szerintem arra a Konára csak azért rakták rá, mert külön nem veszi senki.
Egyébként két oldali rugótól ne várj szép mozgást.
Egyébként két oldali rugótól ne várj szép mozgást.
Írta 2007. augusztus 21. - 11:08
Nagyon mozog és engem már zavar h tul puha,mert nem "kifinomult" a mozgása sajnos...
Amugy alabol elhet kapni egy 80 000-es Kona biciklin elvileg dirtre szánt teló most néztem....háát..
kösz a választ
Amugy alabol elhet kapni egy 80 000-es Kona biciklin elvileg dirtre szánt teló most néztem....háát..
kösz a választ
Írta 2007. augusztus 20. - 21:52
Örülj neki, hogy beül! Ez azt jelenti, hogy nagy sebességnél valószínûleg csillapít valamicskét a fekvõrendõrbõl.
Nézd meg, van-e az alján hatoldalú csavar! Ha van, akkor 5 mm-es imbusz kulcs kell hozzá. Kicsavarod mindkettõt és szét tudod húzni. De ezzel még nem biztos, hogy hozzáférsz a rugóhoz (ha már szétszeded, cserélni kéne a zsírt). Elképzelhetõ, hogy a tetejét is meg lehet bontani egy nagy villáskulccsal vagy egy csõfogóval, de szerintem nem.
Most nézem a képen, hogy a tetején nincs semmi. Vagy az csak egy kupak, ami egy csavarhúzóval lepattintható, vagy esetleg kézzel kicsavarható.
Nézd meg, van-e az alján hatoldalú csavar! Ha van, akkor 5 mm-es imbusz kulcs kell hozzá. Kicsavarod mindkettõt és szét tudod húzni. De ezzel még nem biztos, hogy hozzáférsz a rugóhoz (ha már szétszeded, cserélni kéne a zsírt). Elképzelhetõ, hogy a tetejét is meg lehet bontani egy nagy villáskulccsal vagy egy csõfogóval, de szerintem nem.
Most nézem a képen, hogy a tetején nincs semmi. Vagy az csak egy kupak, ami egy csavarhúzóval lepattintható, vagy esetleg kézzel kicsavarható.
Írta 2007. augusztus 20. - 17:29
Lehet külön kapni,és sokan irták h nagyon kemény nekem viszont tul puha fékezek és a 80 centiböl kb 10-15 benyomódik(60kg vok!!)Szal akkor én ilyen darabot fogtam ki...Nem volt még sajna komolyabb telóm szal nemtom milyen lehet egy 60 ezer Ft-os...
Azért szeretném szédszedni h megtanuljam sztem ez a teló erre jó gyakorlási lehetõség lenne ugyis lassan veszek lehet egy dart-ot
Szal még1 a kérdésem milyen kulcs kell hozzá h szétszedjem?
Azért szeretném szédszedni h megtanuljam sztem ez a teló erre jó gyakorlási lehetõség lenne ugyis lassan veszek lehet egy dart-ot
Szal még1 a kérdésem milyen kulcs kell hozzá h szétszedjem?
Írta 2007. augusztus 20. - 15:25
Mivel mindkét lábában acélrugó van, szerintem kõkemény. Nem tudom, külön lehet-e kapni, de szerintem csak tesco gazdaságos bringákra szerelik.
Egyébként meg nem volna érdemes szétszedni (szerintem nem is lehet), úgysincs belül semmi érdekes.
Egyébként meg nem volna érdemes szétszedni (szerintem nem is lehet), úgysincs belül semmi érdekes.
Írta 2007. augusztus 20. - 10:05
Hi
Mi a tapasztalat a suntour XCU telókkal?
Nekem ez egy átmeneti megoldás,gondolom nem kell tõle sokat várni,de azért kiváncsi lennék
Lehet h hülyeséget kérdezek de kell valami speciális kulcs a teló szétszedéshez?
Mi a tapasztalat a suntour XCU telókkal?
Nekem ez egy átmeneti megoldás,gondolom nem kell tõle sokat várni,de azért kiváncsi lennék
Lehet h hülyeséget kérdezek de kell valami speciális kulcs a teló szétszedéshez?
Írta 2007. augusztus 13. - 20:46
Hát figyelj, ha van az olvasóknak ilyen teleszkópjuk, szétszedem helyettük, így bátrabban állnak neki, nem viszik szervizbe, nem kérnek segítséget az okosoktól, be sem kell lépniük.
Írta 2007. augusztus 13. - 14:33
Írta 2007. augusztus 07. - 22:10
Megoldottam nélküle. Nem sikerült tökéletesen, mert össze-vissza szakadt a gomb a csõkulcstól és befejezetlennek bizonyult a tuning. Két ötletet beírtam a képgalériámba. Miután egyszer kicsavartam, visszatekertem, kézzel húztam meg, remélhetõleg kézzel ki is lehet ezután lazítani.
Írta 2007. augusztus 05. - 17:52
A preload szerszámmal kapcsolatban nem tudtok valami bíztatót mondani nekem?
Írta 2007. augusztus 05. - 15:03
Írta 2007. augusztus 05. - 13:51
nem mozdul be eleget...
a '06 os drop off IV ami a stuffban volt alapbol 100 úttal maga a tökély...
és nem érdekel h nem a legjobb a dj comp erre futotta:(igy is jobban streetelek mint pár tag akiknek fox vanillájuk van meg etc.
OFF
a '06 os drop off IV ami a stuffban volt alapbol 100 úttal maga a tökély...
és nem érdekel h nem a legjobb a dj comp erre futotta:(igy is jobban streetelek mint pár tag akiknek fox vanillájuk van meg etc.
OFF
Írta 2007. augusztus 05. - 13:05
Dirt Jam comp semennyire sem csillapít..sok sikert hozzá, bár lehet ,,nem lesz egyszerû"..
Amugy Dropoffból attol függ melyik, de ez itt off.
Amugy Dropoffból attol függ melyik, de ez itt off.
Írta 2007. augusztus 05. - 12:08
Miért kell tuningolni, nem csillapít eléggé?
Amúgy a Drop off DH villa, akkor sem lenne jó streetre, ha rövidebb volna.
Szerintem inkább ne szarakodj vele, hanem rendeld meg a Duro DJ D-t a bikediszkontból.
Amúgy a Drop off DH villa, akkor sem lenne jó streetre, ha rövidebb volna.
Szerintem inkább ne szarakodj vele, hanem rendeld meg a Duro DJ D-t a bikediszkontból.
Írta 2007. augusztus 05. - 11:40
marzó dirt jam comp most készülök feltuningolni...volt egy drop off om is de nem tetszett túl nagy streetre ugyh elpasszoltam..
Írta 2007. augusztus 04. - 22:05
Én egy kezdõnek inkább valami Mozo-t vagy RST-t ajánlanék, ha már komolyabb brinyiglit épít, akkor jöhet egy SR, utána RS vagy Marzo.
Egyébként milyen teleszkópod van?
Egyébként milyen teleszkópod van?
Írta 2007. augusztus 04. - 16:04
jahh mondjuk én ajánlanám neked a dirt telokat mert mindenre jók egy skezdõnek!az enyém is 1-2 centit ül be de nem is akarom h többet mert akkor egy letörésnél ugy bekoppanna h behalok:D
Írta 2007. augusztus 04. - 15:21
Nem pont dirt jump teleszkópra gondoltam, csak írtam egy példát. Egyébként a beép. magasság nem is olyan fontos, mert úgyis beül pár centit, mikor ráülsz. Az enyém mondjuk nem megy be egy centinél többet.