Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SR Suntour

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1107 hozzászólás a témában

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
A másikon milyen teleszkóp van?
És az XCT-MLO ugye 2007-es?

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Vennék egy új bicót, amiben SUNTOUR XCT-MLO teló van. Ez a Caprine Epik 50 lenne. Errõl a telóról mi a tapasztalatotok? Milyen az összhang ezzel a keróval? Vázgeometria meg mindnen. :-D
Vagy ajánlották a Magellan '07 polarys deore - bicót is.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Tulajdonképpen mire használod? Elég olcsónak néz ki, ronda is, biztosan nem bír túl sokat. Szerintem arra a Konára csak azért rakták rá, mert külön nem veszi senki.
Egyébként két oldali rugótól ne várj szép mozgást.

P.Tomi

P.Tomi

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Nagyon mozog és engem már zavar h tul puha,mert nem "kifinomult" a mozgása sajnos...
Amugy alabol elhet kapni egy 80 000-es Kona biciklin elvileg dirtre szánt teló most néztem....háát..
kösz a választ

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Örülj neki, hogy beül! Ez azt jelenti, hogy nagy sebességnél valószínûleg csillapít valamicskét a fekvõrendõrbõl.
Nézd meg, van-e az alján hatoldalú csavar! Ha van, akkor 5 mm-es imbusz kulcs kell hozzá. Kicsavarod mindkettõt és szét tudod húzni. De ezzel még nem biztos, hogy hozzáférsz a rugóhoz (ha már szétszeded, cserélni kéne a zsírt). Elképzelhetõ, hogy a tetejét is meg lehet bontani egy nagy villáskulccsal vagy egy csõfogóval, de szerintem nem.
Most nézem a képen, hogy a tetején nincs semmi. Vagy az csak egy kupak, ami egy csavarhúzóval lepattintható, vagy esetleg kézzel kicsavarható.

P.Tomi

P.Tomi

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Lehet külön kapni,és sokan irták h nagyon kemény nekem viszont tul puha fékezek és a 80 centiböl kb 10-15 benyomódik(60kg vok!!)Szal akkor én ilyen darabot fogtam ki...Nem volt még sajna komolyabb telóm szal nemtom milyen lehet egy 60 ezer Ft-os...:)
Azért szeretném szédszedni h megtanuljam sztem ez a teló erre jó gyakorlási lehetõség lenne ugyis lassan veszek lehet egy dart-ot
Szal még1 a kérdésem milyen kulcs kell hozzá h szétszedjem?

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Mivel mindkét lábában acélrugó van, szerintem kõkemény. Nem tudom, külön lehet-e kapni, de szerintem csak tesco gazdaságos bringákra szerelik.
Egyébként meg nem volna érdemes szétszedni (szerintem nem is lehet), úgysincs belül semmi érdekes.

P.Tomi

P.Tomi

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Hi
Mi a tapasztalat a suntour XCU telókkal?
Nekem ez egy átmeneti megoldás,gondolom nem kell tõle sokat várni,de azért kiváncsi lennék

Lehet h hülyeséget kérdezek de kell valami speciális kulcs a teló szétszedéshez?

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Hát figyelj, ha van az olvasóknak ilyen teleszkópjuk, szétszedem helyettük, így bátrabban állnak neki, nem viszik szervizbe, nem kérnek segítséget az okosoktól, be sem kell lépniük.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
jókat beszélgetsz magaddal ;)

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Megoldottam nélküle. Nem sikerült tökéletesen, mert össze-vissza szakadt a gomb a csõkulcstól és befejezetlennek bizonyult a tuning. Két ötletet beírtam a képgalériámba. Miután egyszer kicsavartam, visszatekertem, kézzel húztam meg, remélhetõleg kézzel ki is lehet ezután lazítani.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
A preload szerszámmal kapcsolatban nem tudtok valami bíztatót mondani nekem?

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Olajat akarsz benne cserélni?

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
nem mozdul be eleget...
a '06 os drop off IV ami a stuffban volt alapbol 100 úttal maga a tökély...
és nem érdekel h nem a legjobb a dj comp erre futotta:(igy is jobban streetelek mint pár tag akiknek fox vanillájuk van meg etc.
OFF

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Dirt Jam comp semennyire sem csillapít..sok sikert hozzá, bár lehet ,,nem lesz egyszerû"..
Amugy Dropoffból attol függ melyik, de ez itt off.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Miért kell tuningolni, nem csillapít eléggé?
Amúgy a Drop off DH villa, akkor sem lenne jó streetre, ha rövidebb volna.
Szerintem inkább ne szarakodj vele, hanem rendeld meg a Duro DJ D-t a bikediszkontból.

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
marzó dirt jam comp most készülök feltuningolni...volt egy drop off om is de nem tetszett túl nagy streetre ugyh elpasszoltam..:)

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Én egy kezdõnek inkább valami Mozo-t vagy RST-t ajánlanék, ha már komolyabb brinyiglit épít, akkor jöhet egy SR, utána RS vagy Marzo.
Egyébként milyen teleszkópod van?

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
jahh mondjuk én ajánlanám neked a dirt telokat mert mindenre jók egy skezdõnek!az enyém is 1-2 centit ül be de nem is akarom h többet mert akkor egy letörésnél ugy bekoppanna h behalok:D

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Nem pont dirt jump teleszkópra gondoltam, csak írtam egy példát. Egyébként a beép. magasság nem is olyan fontos, mert úgyis beül pár centit, mikor ráülsz. Az enyém mondjuk nem megy be egy centinél többet.