Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SR Suntour

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1107 hozzászólás a témában

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Mzie! Te mivel szoktad a becsúszókat kenni?? És milyen olajat tettél bele?

miért kenném a becsúszókat? - a szimmering lezárja a külvilágtól belül meg minden ok.
nem tettem bele semmilyen olajat. 1 éve van meg azóta használom és úgy mozog mint újkorában.

(de nekem nem suntour-om van hanem rs tora-m)
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

Night

Night

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás

Azért kérdezed itt, mert Suntourt szeretnél? Ha igen, akkor Rux. Bár abban van rugó is, így nem biztos, hogy belõheted 60 kg-ra. Nem láttam még V-fékes FR villát, tehát csak tárcsát tudsz majd használni.
Viszont érdekelne: ez hányadik bringád lesz?

háát, volt 1 kiskoromban :) egy: "boltbajárós", utánna egy magellan-hydra, majd egy Merida matts SE: ami eppen eladó: 23.000-é, és szeretnék most egy FR-t venni. Epp most néztem, hogy Santour Rux 130mm-s 39.900Ft szerinted megéri? Avid BB7-es tárcsával?

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Mzie! Te mivel szoktad a becsúszókat kenni?? És milyen olajat tettél bele?

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Azért kérdezed itt, mert Suntourt szeretnél? Ha igen, akkor Rux. Bár abban van rugó is, így nem biztos, hogy belõheted 60 kg-ra. Nem láttam még V-fékes FR villát, tehát csak tárcsát tudsz majd használni.
Viszont érdekelne: ez hányadik bringád lesz?

Night

Night

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Hello, össze szeretnék állítani egy Freeride bicajt és nem tudom, hogy milyen telót vegyek bele. 40.000Ft om van rá ha V-fékes, ha csak tárcsafékes akkor 30.000ft-om, és újonnan szeretném venni, remélem tudtok segíteni. Nemtom számít-e de 60Kg vagyok.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Ma esõ érte, nem mozog rosszabbul, mint máskor.

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Jó, és nagyon köszönöm a segítségeteket. ;;;-)

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Jah, oké. Csak nekem most 30e-m van, és 137 a bringa

a tárcsafékes csak 115 a sima meg 99 (ebike) - de lehet h télre még ennél is olcsóbb lesz.
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Sok sikert kívánok neked. Remélem, mihamarabb összejön rá a lé, karácsonyra jó ötlet. Hidegben nem mozog az XCR.

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Jah, oké. Csak nekem most 30e-m van, és 137 a bringa, plusz rá a sárvédõ, lámpa, mondjuk azt csinálok úgy döntöttem. Meg másik pedál. Ez már talán 150e. Szal 120-at kirõl akasszak le? Huh. Nálunk ez soknak számít ám. Melóval összejön nekem, mert tecnikusi oktatás mellett fogok dolgozni. De megpróbálom minél elõbb összeszedni rá a pénzt, és karácsony felé már talán meg fogom tudni venni, akkor is akcióznak ;-)
Jah, és bocs, ha nem ideillõ dolgokat írok, de az elõzõben ott van a teleszkóp.És kössz a tippet a tesztrõl. Ez meg egy kicsit tényleg OFF -osra sikerült

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Az a téma, hogy a pénzt még gyûjtöm rá. Melózni fogok érte suli mellett (technikusi) és így nem tudom mikor jön össze. Néztem már a Magellan Polaris Deore -t is, amin RST Gila T7 80mm -es van, az -ebike-on. De bõvebb ismertetõ a magellan.hu-n van. És igen strapabíró bringát akarok. Jah, és nem fogom szétszedni merthát nemsok teleszkóp volt a kezemben. És igen, majd beszámolok, hogy milyen, de sztem ez csak jövõre tehetõ. :-(((

OFF
bikemag fõoldalon (bikemag.hu) találsz a polarisról tesztet ;)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
basszus hányan elmondtuk hogy ne szezon elején vegyél bicajt??most kell télen!max kérsz kölcsönt de kurva nagy leárazások szoktak lenni!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Az a téma, hogy a pénzt még gyûjtöm rá. Melózni fogok érte suli mellett (technikusi) és így nem tudom mikor jön össze. Néztem már a Magellan Polaris Deore -t is, amin RST Gila T7 80mm -es van, az -ebike-on. De bõvebb ismertetõ a magellan.hu-n van. És igen strapabíró bringát akarok. Jah, és nem fogom szétszedni merthát nemsok teleszkóp volt a kezemben. És igen, majd beszámolok, hogy milyen, de sztem ez csak jövõre tehetõ. :-(((

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Közbe megnéztem, láttam, hogy van belõle rugós is. Az erejében kételkedtem, de majd mész vele, kicsit meggyilkolod, aztán jössz és beszámolsz nekünk.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
láttam a boltba megtapiztam ugyhogy van benne elõf. csilli lock...:o

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
felejtsétek már el a testbikeot EMBEREK!!!

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
A képen 2006-os XCR van. A csillapítás a lockout oldalon foglal helyet, van ott egy nitrogénpatron, benne a lock és a csill. A csillapításnak csak annyi a hatásfoka, hogy lejössz egy fél méteres járdaszegélyrõl, utána nem rúg vissza.
Nemtom, mire fogod használni, de ne számíts arra, hogy elnyeli a cigicsikket. Abban viszont biztos lehetsz, hogy strapabíró darab.
Nézd meg a tragacsaimat, ott van szétszedve, de te ne szedd szét.
Viszont szerintem szétnézhetnél a többi márka kínálatában, hátha máshol jobb konstrukciók vannak. Ahogy eddig láttam, néhány bicajon jobb teleszkóp volna, viszont tárcsa helyett V-féket szerelnek rá, a teleszkópot viszont késõbb könnyû kicserélni.
A testbikon azt írták rá, hogy egy nagyobb ugratástól kiakad a remote lock.

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Ez a teleszkóp egy Caprine Epik 70-es bringában van benne, ami 2007-es modell. Azt írják olajos csillapítás is van benne.

http://www.caprine.h...dellname=epik70

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Mégse, van rugós is.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Ha fekete, akkor 2006-os. Elõfeszítés viszont biztos nincs benne, mert levegõs.