háát, eleddig csak tárcsás kivitelt találtam RLD-bõl...
mindegy, vmit szerválnom kell, mermá' eladtam a másik vellám :-)
nekem v-fékes RlD-m van...(Axon, fekete)
melyiket keresed pontosan?
háát, eleddig csak tárcsás kivitelt találtam RLD-bõl...
mindegy, vmit szerválnom kell, mermá' eladtam a másik vellám :-)
Nem egészen, eladtam a Rebát, és csak utána vettem ezt, nem ez volt az oka a cserének, hogy ez axon és húúúú de jó, csak ez a lehetõség adódott...
igazából am gépet akartam építeni, de nem úgy lett pénzem ahogy számoltam...
Így jött hozzám a szemem fénye
Helo mindenki !
Tud e valaki XCR-hez eladó külsõ lábat , vagy AXON-hoz becsúszót vállal nyakkal komplettben ? Vagy esetleg ,hogy hol lehet teló alkatrészeket beszerezni ?
és a Rebát cserélted le az Axonra?
Mi volt a döntésed oka?
http://www.srsuntour...47&type=servicesziasztok!!! van egy sr suntour duro dj 100 as telom és olajat akarok bele öteni mer a régit kiöntöttem és nemtudom mennyit öntsek bele pontosan ebben kéne segitség!!!
nekem ezelõtt Rebám volt
Szia!
Köszi az infókat!
Még annyi kérdésem lenne, hogy más telókhoz képest milyen?
Gondolom használtál már más típust is...
Én egy kicsit bizonytalan vagyok, ugye a Suntour név miatt egy kicsit, illetve utcán, maratonokon se emlékszem, hogy láttam volna ilyet.
Bár pont tegnap láttam a pilisborosjenõi ox-en, hogy Parti is Suntourt használ, az gondolom valami csúcsmodell lehet...
Szia!
én ott vettem ahol dolgoztam, gyõrben, ez igazából lényegtelen...
Nekem RLD verzióm van, fekete, v-fék csonkokkal, ebbõl verzióból ezüst van még, viszont az csak tárcsás...
Az RL verzióból csk fekete van, tárcsás, ill v-fékes variációban...
A különbség a kettõ között, hogy az Rld-nek állíthatod a visszaútcsillapítását, addit az RL-nek fix érték van belõve, és egy 100g-vel nehezebb(más váll)
A visszaút értéke pont jól van lõve!
Csak ajánlani tudom, egyenlõre még a gyári kenés van benne, de nem sokáig, mert már betáraztam Motorex Prep-m-bõl
Szia!
Én is szemezek az Axonokkal.
Neked pontosan milyen van, P-RLD és RL típus van a neuzer honlapján.
Melyik boltban vetted?
Gyári kenõanyaggal megy vagy mostani szokás szerint te is újrakented?
Fekete vagy fehér?
Köszi elõre is a válaszokat!
Sziasztok!
Nemrég vettem sántúréktól egy újabb verziójú Axont, és azt kell mondjam hogy egy akkora pozitív csalódás az egész villa, potom áron... hogy csak na...
Belülrõl olyan egyszerû mint a tök, semmi extra nincs benne, könnyû, és teszi a dolgát(még a német bike is felmagasztalta kicsit )
két verzióban kapható, az egyiknél lehet állítani a visszaútcsillapítást, a másiknál nem, de az utóbbi is jól van hangolva...
partiban van egy levegõs reconnal, de halkan meg merem kockáztatni hogy egy rebával is(volt alkalmam használni 1 évig) árban pedig a torához közelít....
ajánlani tudom...
raidont használók:
meddig tart a bevonat a becsúszón?
lehet, veszek egyet, ha ily áron megy most
ha vki felsötétitene raidon családban, pár szóban, megpuszilnám a homlokát
ami fontos: rugós legyen, valami csepp olajcsilli legyen, út max 100mm, lock out kell
mtbr-en nem sok vélemény van, róluk, az is inkább az asszonyának vette