Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2010. január 12. - 17:22
Amúgy:
Megérkeztem. két nap alatt 200km hóban, latyakban, esõben, jeges úton, vizes úton, egy nagyonpicit száraz úton is. És mindez az egysebességes városi bringával. Csütörtök reggel felébredtem 4 óra alvás után, suli, aztán följöttem Pestre. Csütörtök este semmit nem aludtunk, pénteken hajnalban indult a vonatunk. Aztán Hegyeshalom-Bécs bringával, az említett idõjárási körülmények között. Pénteken 8óra alvás, és utána szombaton Bécs-Pozsony. Ezt a távot 3,5 óra alatt tettük meg, ami figyelembevéve a sok megállást (kaja,fáradtalány,gyengeafiú,várjammegõket,neezzel abollyalmenjünk,esõcuccotvegyükfel...stb) szerintem elég jó. Aztán pozsonyban kaja (strapacska with cottage cheese az kinek káposztás sztrapacska a pincéren kívül?), és sötétedéskor irány Rajka, ott kijött egy szép 32-es átlag. Rajkán a vonatjegyet a kocsmában kell venni, úgyhogy életem legbarátságosabb jegypénztárában: 3diákjegyet hegyeshalomig, megatöbbi....
Jja, és nincs valakinek 10sebességes Shimano lánchoz toldócsapja? Az a hosszabb csap amivel össze lehet rakni a láncot..Baranyiéknál nincs most.
Írta 2010. január 11. - 15:05
ez elsõ sor elsõ bajnoki címe! gratulálok Csabi és Dezsõ!EMBEREKKKK!
Most olvasom a velon, hogy mi történt a hétvégén! Te jó ég!
Duzmath Csabi megnyerte a cyclo-cross OB. amatõr futamát! Ez mekkora hír!
Hatalmas gratula Csabi és persze hatalmas gratula Dezsõnek is, aki biztosan hatalmas küzdelemben lett második masters korosztályban!
De jól indul ez az év!!! :cheers::clap::clap::clap::clap::clap::clap::cheers:
Írta 2010. január 11. - 09:34
Most olvasom a velon, hogy mi történt a hétvégén! Te jó ég!
Duzmath Csabi megnyerte a cyclo-cross OB. amatõr futamát! Ez mekkora hír!
Hatalmas gratula Csabi és persze hatalmas gratula Dezsõnek is, aki biztosan hatalmas küzdelemben lett második masters korosztályban!
De jól indul ez az év!!! :cheers::clap::clap::clap::clap::clap::clap::cheers:
Írta 2010. január 08. - 12:22
Írta 2010. január 08. - 01:31
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2010. január 06. - 09:37
Remélem sikerül majd. Én is kérnénk egy kis segítséget mert mi pedig mezt szeretnénk csináltatni és a korábbi hozzászólások között olvastam hogy ti nemrég csináltattatok. Hol és kivel érdemes?
Mi Szlovák vonalon indultunk el, mi is a fórumozóktól kaptuk a tippet. Igazuk is volt, mert kint a mez-nadrág kombó került annyiba, mint itthon csak a mez. Cserébe e-mailezni kell, néha késõn válaszol, illetve telefonon lehet elérni még. Maga a cucc jó minõségûnek mondható, bár töb minõségi lépcsõ van, akár profi anyagból is csináltathatsz, persze drágábban.
Itt a kontakt:
Vasas Vojtech,
vasas@ke.psg.sk
tel: +42-190-552-43-68
Beszélni kicsit magyar, úgyhogy írhatsz úgy neki nyugodtan.
Írta 2010. január 05. - 20:30
Tök jó! Csak van élet itt Kecsón is... Remélem sikerül és akkor elmondjátok mi a menete ennek...
Remélem sikerül majd. Én is kérnénk egy kis segítséget mert mi pedig mezt szeretnénk csináltatni és a korábbi hozzászólások között olvastam hogy ti nemrég csináltattatok. Hol és kivel érdemes?
Írta 2010. január 04. - 11:34
Ja Ja
Mi próbálkozunk kollégákkal és barátokkal összehozni egy sportegyesületet. Most várjuk hogy mikor válaszol a cégbíróság a bejegyzésrõl.
Tök jó! Csak van élet itt Kecsón is... Remélem sikerül és akkor elmondjátok mi a menete ennek...
Írta 2010. január 04. - 11:34
Kedves "Szomszédok",
Sikeres Kilométerekben Gazdag Boldog Új Évet!!!
Üdv, Sasi
Köszi Sasi!
Remélem idén többször futunk majd össze! Akár versenyeken is.
Írta 2009. december 31. - 10:55
Sikeres Kilométerekben Gazdag Boldog Új Évet!!!
Üdv, Sasi
Írta 2009. december 29. - 18:41
nem vagyunk egyedül : http://www.hirospockok.g-portal.hu/
Ja Ja
Mi próbálkozunk kollégákkal és barátokkal összehozni egy sportegyesületet. Most várjuk hogy mikor válaszol a cégbíróság a bejegyzésrõl.
Írta 2009. december 29. - 13:22
Írta 2009. december 29. - 09:53
Ma tízkor újra megyek/megyünk. Jön Endrebá és Duzmi is. Ha ezt a túrát túlélem, akkor életképenek bizonyulok a jövõben is... Majd úgy tezsek, mintha lassúdefektes lenne a bal combom...
Írta 2009. december 29. - 09:48
Én mostanában nem szoktam kimenni, a merida szétszedve (takarítás utáni állapot) várja hogy összerakjam, és felrakjam a görgõre a városi bicó helyére, amit most csináltam
görgõzgetni szoktam de nincs sok idõ kb napi 1óra jut rá...
Jani, nincs valami közelebbi nagyfelbontású képed a bringádról? Nem is nagyon láttam még egyben...
Jobb, ha nincs róla! Csak összesírnánk a kispárnánkat... :cry:
Írta 2009. december 25. - 20:48
görgõzgetni szoktam de nincs sok idõ kb napi 1óra jut rá...
Jani, nincs valami közelebbi nagyfelbontású képed a bringádról? Nem is nagyon láttam még egyben...
Írta 2009. december 24. - 22:48
Mondjuk a kedd jobb lenne, hétfõn születésnap nálunk...
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2009. december 24. - 11:20
Írta 2009. december 24. - 11:17
Még mindig betyár ez a verda! Alig venni észre mögötte a spotolót! :cool2:
Írta 2009. december 23. - 17:21
Írta 2009. december 23. - 17:17
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"