Helló srácok! Szervezkedjetek csak! Nemsokára itt a várva-várt idõpont.
Hihetetlen, de én "edzés" nélkül is úgy elfáradok nap végére, hogy még az 1 óra laza forgatásra se bírom rá magam. Remélem ma, vagy holnap már kicsit tudok görgõzni. A vasárnappal kapcsolatban, remélem ma este már tisztábban látok majd. Még mindig szeretnék menni és úgy csinálom itt a dolgaim, hogy ha valamilyen módon sikerülhet, akkor szombaton befejezzem a hátralévõ melót. Esetleg majd vasárnap délután, ha visszajöttünk. Szóval még nem adtam fel! :clap:
Ja, ne is próbáljatok írni nekem, ugyanis nincs beállítva még a gépem...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Indította
Lord_Leslie
, 2006. május 04. 11:18
Írta 2008. március 14. - 08:50
Írta 2008. március 14. - 08:37
Szombaton tudok erre válaszolni:argue:
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. március 14. - 07:47
Ki jön akkora kocsival, hogy beférjen a bringám?
"I am Tom Boonen, and I am SPECIALIZED..."
Írta 2008. március 13. - 21:24
Írta 2008. március 13. - 09:41
Írta 2008. március 13. - 09:15
csakugyan reggelente kezdtem meg apránként a kmgyûjtést , most 740nél járok , a tihanyira elérhetem a 800at is akár , a sok kicsi sokra megy elvet követem , mert nincs más választásom ebben az idõszakban ,
nem tudom még , hogy a bringád elférne-e nálam
szombaton látom hogyan-mivel megyek
nem tudom még , hogy a bringád elférne-e nálam
szombaton látom hogyan-mivel megyek
Írta 2008. március 12. - 21:04
ajjjjjjajjjjjjj...
Valaki vállalja a bringámat?
Személyszállítás nem szükséges, mert jön a kedvesem és még egy spinningedzõ is, mindannyian Áron kocsijával...
Remélem nem kell eltekernem Tihanyig
TomB, tudom, hogy edzett vagy; reggelente, amikor én éppen a kávé-cigaretta combóval próbálom magam adáskésszé varázsolni; Te már a kilométereket falod...
Valaki vállalja a bringámat?
Személyszállítás nem szükséges, mert jön a kedvesem és még egy spinningedzõ is, mindannyian Áron kocsijával...
Remélem nem kell eltekernem Tihanyig
TomB, tudom, hogy edzett vagy; reggelente, amikor én éppen a kávé-cigaretta combóval próbálom magam adáskésszé varázsolni; Te már a kilométereket falod...
Írta 2008. március 12. - 16:34
le kell hogy mondjam a szurkolás-részvételt vasárnap, uraim. keresztelõ van a családban, nem maradhatok távol. nem állt össze, hogy ez a hétvége a tihany-kupa is. bocsánat, ha valaki szállításban rám épített.
a vértes a hétvégén nagyon rosszul esett. asszem még beteg vagyok, minden kis emelkedõn kiköptem a szívemet. maradok én a jó kis vízszintes laza részeken...
a vértes a hétvégén nagyon rosszul esett. asszem még beteg vagyok, minden kis emelkedõn kiköptem a szívemet. maradok én a jó kis vízszintes laza részeken...
Írta 2008. március 12. - 11:40
kösz ,van
a kínokkínjára remélem egyben leszel , és akkor együtt sz..unk be az utolsó felfelén!
Írta 2008. március 12. - 10:58
Írta 2008. március 12. - 10:56
javítok:...viszont van egy nem túl örvendetes hírem...
Megkaptuk a vasárnapra vonatkozó prognózist.
Ezek szerint egész nap esõ lesz, élénk délnyugati széllel, 11 fok körüli csúcshõmérséklettel...
kettõ biztos és egy edzett (Johny) lábon állunk ,
van vkinek kölcsön esõkabátja???
javaslom a sárgás lencsét , abban mindig jó idõ van!
Írta 2008. március 12. - 10:42
...viszont van egy nem túl örvendetes hírem...
Ezek szerint egész nap esõ lesz, élénk délnyugati széllel, 11 fok körüli csúcshõmérséklettel...
Írta 2008. március 12. - 10:20
két biztos lábon áll már a KESMindenképpen indulok; talán már a gyógyulás útján vagyok, de a másfél hétben produkált 0(!) perc edzés nyilván nem jókor jött. Tavaly 2 kört katam; idén 6-ot szeretnék teljesíteni; jövõre 7-et. Hátulról indulok, ahogy "szoktam", aztán onnan majd meglátjuk.
Írta 2008. március 12. - 09:51
Mindenképpen indulok; talán már a gyógyulás útján vagyok, de a másfél hétben produkált 0(!) perc edzés nyilván nem jókor jött. Tavaly 2 kört katam; idén 6-ot szeretnék teljesíteni; jövõre 7-et. Hátulról indulok, ahogy "szoktam", aztán onnan majd meglátjuk.
Írta 2008. március 11. - 14:12
Írta 2008. március 11. - 10:01
Írta 2008. március 11. - 09:00
Duzmit nem látom. Úgy látszik jó sokat takarok ki a képbõl. :cry:
MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:
Írta 2008. március 10. - 16:27
te vagy az a jó felépítésû , tehetséges versenyzõ pirosban , éppen tolod a biondós sort
rajta a D. Csabi is !
rajta a D. Csabi is !
Írta 2008. március 10. - 16:16
Hehe! Ezen a képen el vagyok rejtve: találjatok meg! (keresd a macit játék)
Írta 2008. március 10. - 16:14
Hááát, nekem úgy látom 2:03 volt tavaly. Most rághatom a kefét, hogy egyáltalán ott legyek. Azt a 2 órás határt jó lenne áttörni.