Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2008. szeptember 18. - 15:38
Írta 2008. szeptember 18. - 15:27
Írta 2008. szeptember 18. - 14:51
Pusztai kollégám használt fix görgõt keres; kicsi pénzért, nagy szerencsével.
Ha tudtok ilyesmirõl, írjatok.
Használtat nem tudok, de a Decathlonban szokott lenni leárazás. Húszonpárért volt egész jó. Sajnos nem mostanában... De körül kell nézni.
Írta 2008. szeptember 18. - 11:06
Ha tudtok ilyesmirõl, írjatok.
Írta 2008. szeptember 18. - 11:00
Geri NEKED igen, de Csabin van még hely...:lol1:
Nem izmosodni akarnék még most, hanem az úszógumit letornázni...tavaly sem sikerült maradéktalanul, 2009-re azonban szeretnék neki búcsút mondani.
Írta 2008. szeptember 18. - 09:20
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. szeptember 18. - 08:22
Dzsosssss, az usziban edzel? Mert most én is gondolkodom, hogy októbertõl meglátogatom, szigorúan csak februárig, a Colosseum súlyzóparkját. Aztán jöhet a kilométergyûjtés. Tavasszal meg az elsõ szakaszgyõzelmek... :ladysman:
Nemtom hol van a Colosseum. Mi a nagy csarnokban edzünk, ott tornázgatunk, meg súlyzós edzéseket csinálunk. Azért szerintem korai még Csabi Izmot pakolászni, arra ott a tél...
Írta 2008. szeptember 18. - 00:47
Zsííír!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. szeptember 18. - 00:06
Írta 2008. szeptember 17. - 15:25
Gondoltam megint kimegyek az asszony bicajával, inkább az legyen szutykos, mint az enyém:bananadan
Aztán elkezdett esni.
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. szeptember 17. - 13:46
Ez elkeserítõ!
Reggel már görgõztem...:puke::puke::puke::puke:
Uhh Johny, elindultál a lejtõn... Én még bízom a jobb idõben, addig nem akarok görgõzni. Kivárok. Ma reggel már kondiedzés volt, elkezdtem súllyal guggolni, de bekattant: álljon már meg a menet, hát még csak szeptember közepe van! Az ráér majd õsz végén. Szóval gyorsan letettem róla, maradtak a könnyebb gyakorlatok. Viszont, ha ilyen trutyi idõk vannak, a futás felé kéne kacsintgatnom. 10 kilóméterig alkuképes vagyok.
Írta 2008. szeptember 17. - 13:44
Nekem szombaton éppen Szolnokon lesz dolgom. Nekem is kilencre kellene odaérnem, vagyis elõtte picit, szóval, ha gondolod és nem esik, elkerekezhetünk oda.
Írta 2008. szeptember 16. - 22:11
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1787
Ide ugye minnél többen jöttök? Én montival tolom, megpróbálom minél gyorsabban letolni, úgymond teljesítménycentrikusan.
Duzmath, Alex?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. szeptember 16. - 18:14
Írta 2008. szeptember 16. - 15:36
Mayday üzenetet kérek, ha lesz csapattekerés.
Csütörtök: Erõsen felhõs égbolt, hideg reggel!
Péntek: Keleten idõnként gyenge esõ, másutt változó felhõzet.
Szombat: Melegedés kezdõdik, nyugaton kisebb csapadék lehet.
Vasárnap: Dunántúlon felhõs, keleten naposabb idõ. Csapadék nem lesz.
Ez elkeserítõ!
Reggel már görgõztem...:puke::puke::puke::puke:
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. szeptember 16. - 10:11
Csütörtök: Erõsen felhõs égbolt, hideg reggel!
Péntek: Keleten idõnként gyenge esõ, másutt változó felhõzet.
Szombat: Melegedés kezdõdik, nyugaton kisebb csapadék lehet.
Vasárnap: Dunántúlon felhõs, keleten naposabb idõ. Csapadék nem lesz.
Írta 2008. szeptember 16. - 08:19
Hétvégén, mivel szar idõ volt, meg nem volt túl sok idõm, nem vittem kerót Gyöngyösre. Viszont akartam egy kicsit tekerni, így lenyúltam barátnõm óccsó fajta montiját (na jó, azért 21 sebességes). Gyöngyöstarjánból elkezdtem felkerekezni a Mátrába. Azt tudni kell, hogy barátnõméknél, ha kilépsz a házból, 100 méteren belül elkezdõdik a senki földje: dombok, legelõk, hegyek, erdõk, patakok... ésatöbbi ésatöbbi.
Szóval nekiindultam az ismeretlennek. Jó tíz perc után véget ért a mûút egy vadászház mellett. Onnan földút szigorúan felfelé. Mentem én mindenfelé, de a végén már szénégetõ boksák helyét is találtam. Ráadásul sikerült muflonokat is üldözni. Tök csend volt, sehol senki, igazi csapatós muri. Aztán egy és negyed óra kényelmes tekerés után kilyukadtam egy olyan tisztásra, ahonnan Bagolyírtást (Galyatetõtõl nem messze), lent láttam magam elõtt pár kilóméterre. És nagy elõnye még a dolognak, hogy hidegben is tök jó, mert nincs eszeveszett száguldás.
Szóval szerintem csinálunk még egy-két össznépi országútizást addig, amég jobb idõ van, aztán bepróbálhatjuk a hegyet montival. Már akinek van. Tényleg jó móka!
Írta 2008. szeptember 16. - 07:57
nálam az nem lényeg ... állami cég csak most jelenleg 1 nap szabim van erre az évre
Az meg kell Karácsony másnapjára.
Írta 2008. szeptember 16. - 07:56
és a különbözõ változatai...
:DBamög Johny!
Fõleg az a THX-zenés lemúr üt nagyot!
De ezekszerint már jobban vagy...:cool2: