Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Posted 2009. July 06. - 17:54
Merida WARP 5 váz, zipp 404 kerekek, 7900-as dura ace, Karbona kormány-fékkar-könyöklõ...nem szar az biztos
JA és épül majd a Specialized transition is...
Posted 2009. July 06. - 15:16
Hát igen. Jó kis túra volt. Csak a napsütést hagytam ki számításból. Meleg is volt veszettül, de úgy megégett a karom, meg a lábam, hogy ötbõl négy paraszt elõre köszön.
Az útvonal végülis jónak mondható. Mondjuk Örkénytõl Káváig már nem sok normális minõségû aszfalt van, de kell nekünk a "Kelet pokla".
Megvolt a pándi emelkedõ, aztán visszaszaladtunk gombára is, hogy legyen fogalmunk róla. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy a pándi emelkedõ igaz rövidebb, de jobb. Annyi a szépséghibája, hogy ezekért a dombokért 70 kilómétert kell tekerni.
Visszafelé már a nap kezdett felülkerekedni, Pilisnél meg kellett állni egy sörre. :soczek: Onnan már kicsit kevesebb motivációval folytattuk az utat. Nagyon nagy szerencse, hogy viszünk magunkkal "B"-tervként egy dupla ironmant, aki ha mi kifingunk, elõremegy és 35-tel elvitorlázgat. Bocs Johny!
Összességében majd 170 kilóméter lett és ha nem számoljuk bele a megállásokat, majd 33-as átlag. Poroszkálni jó...
Legközelebb azért nem a hõségriadóban kéne ezt teljesíteni. Vagy akkor vízpartig megyünk.
Egyébkéne meg gratula Kiskubainak, viszonylag simán teljesítette a távot.
Johnynak meg ezer köszönet a frissítésért! Életet mentett!
A távval abszolute semmi baj nem volt, csak én emelkedõt max képen láttam eddig életemben nameg a sebesség ilyen távon de azért élveztem! Johny meg tényleg életet mentett
Posted 2009. July 06. - 08:14
Az útvonal végülis jónak mondható. Mondjuk Örkénytõl Káváig már nem sok normális minõségû aszfalt van, de kell nekünk a "Kelet pokla".
Megvolt a pándi emelkedõ, aztán visszaszaladtunk gombára is, hogy legyen fogalmunk róla. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy a pándi emelkedõ igaz rövidebb, de jobb. Annyi a szépséghibája, hogy ezekért a dombokért 70 kilómétert kell tekerni.
Visszafelé már a nap kezdett felülkerekedni, Pilisnél meg kellett állni egy sörre. :soczek: Onnan már kicsit kevesebb motivációval folytattuk az utat. Nagyon nagy szerencse, hogy viszünk magunkkal "B"-tervként egy dupla ironmant, aki ha mi kifingunk, elõremegy és 35-tel elvitorlázgat. Bocs Johny!
Összességében majd 170 kilóméter lett és ha nem számoljuk bele a megállásokat, majd 33-as átlag. Poroszkálni jó...
Legközelebb azért nem a hõségriadóban kéne ezt teljesíteni. Vagy akkor vízpartig megyünk.
Egyébkéne meg gratula Kiskubainak, viszonylag simán teljesítette a távot.
Johnynak meg ezer köszönet a frissítésért! Életet mentett!
Posted 2009. July 05. - 11:31
én tegnap velnecei pocsoját köröztem körbe párszor + a végén egy kis pancsi a tóban;)
Posted 2009. July 04. - 17:35
Végül is merre mentetek? Gomba megvolt? Káva -i dimbek dombok milyenen félig idegen szemmel?
Cola a legjobb sportital:D
Posted 2009. July 04. - 15:53
165km, 31km/h átlag. Huh. Johhny: köszi mindent, és igazad volt, tényleg jó a kóla
Szerk.: Megyek és eszek töltöttkáposztát, soksok teljföllel.
Posted 2009. July 04. - 09:38
Lehet , ha látlak titeket kiugrok Vai-Vai-ozni.!
Posted 2009. July 04. - 07:34
Posted 2009. July 03. - 21:30
Dolgozik! Yesssz!
Tulajdonképpen ez jóhír is lehet...
Nos, hát akkor majd holnap 8 körül felhívlak, hogy akkor mondj egy biztos idõpontot, hogy mikor megyünk.
Posted 2009. July 03. - 13:26
Üdvözlégy.
Hát most nem tudom biztosra mondani azt, hogy ok, mert mennem kellene dolgozni, de amit tudok megteszek az ügy érdekében, aztán reggel majd kiderül, hogy ott tudok- e lenni.
Dolgozik! Yesssz!
Tulajdonképpen ez jóhír is lehet...
Posted 2009. July 03. - 13:15
Hát most nem tudom biztosra mondani azt, hogy ok, mert mennem kellene dolgozni, de amit tudok megteszek az ügy érdekében, aztán reggel majd kiderül, hogy ott tudok- e lenni.
Posted 2009. July 03. - 12:15
Kmét-Méntelek-Ladánybene-Tatárszentgyörgy-Örkény-Dánszentmiklós-Nyáregyháza-Pilis-Káva-Pánd és innen vissza. Ez úgy 160 kilóméter. Természetesen moderált tempóban. Ha valaki rövidebbet menne, az is csatlakozzon, lehet, hogy lesz olyan, aki hamarabb visszafordul.
Én a délelõtt 9:00-t jelölném meg, mert vissza kell érnem 3 körül.
Posted 2009. July 03. - 08:28
Posted 2009. July 02. - 15:10
Látom mindenki benyaralódott...
Azért megpróbálom felrázni a punnyadó bandát:
Azon ritka hétvégék egyike lesz ez, amikor itthon vagyok és nincs zsúfolt programbeosztásom. Így tehát az ajánlatom:
Szombat-vasárnap kellene menni hosszabbakat. Szombaton ráérek délutánig, mondjuk úgy 3-4-ig, ezt még nemtom pontosan.
Vasárnap viszont teljesen jó vagyok, délután fél hatig kell csak hazaérnem.
Tehát ne legyetek restek és kapjuk össze a bandát! Nem akarok eszeveszett tempót, egy a cél, gyûjteni a kilómétert és együtt sportolni!
Gondoljátok át, útvonalterveket is várok. Ha nem lesz, én találok ki, de abban nem lesz köszönet! :ubytek:
Én bennevagyok!
Duzmi: Egyik haverom akar építeni országútit agyváltóval, és érdekelné õt a tapasztalatod az agyváltóval (tudtommal az egyik bringád agyváltós).
Posted 2009. July 02. - 13:44
Posted 2009. July 02. - 13:35
hát végül is;) mondjuk rég nem tekertem .. De itt van barátnõm idõfutam bringája
mondom lassan!
Posted 2009. July 02. - 11:35
Posted 2009. July 02. - 09:12
Azért megpróbálom felrázni a punnyadó bandát:
Azon ritka hétvégék egyike lesz ez, amikor itthon vagyok és nincs zsúfolt programbeosztásom. Így tehát az ajánlatom:
Szombat-vasárnap kellene menni hosszabbakat. Szombaton ráérek délutánig, mondjuk úgy 3-4-ig, ezt még nemtom pontosan.
Vasárnap viszont teljesen jó vagyok, délután fél hatig kell csak hazaérnem.
Tehát ne legyetek restek és kapjuk össze a bandát! Nem akarok eszeveszett tempót, egy a cél, gyûjteni a kilómétert és együtt sportolni!
Gondoljátok át, útvonalterveket is várok. Ha nem lesz, én találok ki, de abban nem lesz köszönet! :ubytek:
Posted 2009. July 01. - 12:22
Valakinek nincs kedve Hortobágyi bringázáshoz, off-road:http://www.futanet.h...fr_delibab.html
Próbáld beizzítani Johnyt, õ most úgy is az egész hetet Debrecenben tölti. Ha minden igaz tegnap már át is gurult a kilenclyukún... Mondjuk nem offroad.
Amúgy ha nálunk itt 33 fok van, ott a szikes pusztán lehet 45 is...