Igazad van, nem voltam túl pontos a meghatározásban
Országúti, fõleg hétvégén, mert hétközben -elvileg- egyetemen vagyok és fõként azért, mert túl sok a szabadidõm
Tudtok nekem tanácsot adni, hogy elõször merre induljak?
Igen!
Amerre a kormányod áll!:cheers:
Viccet félretéve: mi fõleg a ladánybenei utat részesítjük elõnyben. Onnan az esetek 90%-ban megyünk tatárszentgyörgy, örkény felé. Esetleg Duzmath Csabi ill. az izsáki különítmény "hatására" kerekegyháza izsák felé vetõdünk. Amikor jó idõ van, egy du akár 20-30 bringást is összeszámolhatna egy forgalomszámláló a kkmét-ladánybene viszonylatban. Most egy-két elvetemült kollégán (gondolok itt Duzmath riderre ill. Endrebára, Gyulucra) kívül azért teremben oldjuk meg a kerékpáros igényeinket. Josshuatt például belevetette magát a spinning élvezetébe (biztos a hátsó sorban teker, jó hosszú kiállásos hegymenetek, CSAJOK
:D:lick::lick:), én maradtam a görgõ-eurosport kombónál.
Figyizd ezt a fórumot, ide azért feldobjuk, ha összeverõdünk bandázásra, úgy mégiscsak lehet élvezni, nem mindig az egyedül az üdvözítõ...:beer:
Végül minden évben csinálunk hosszabb "túrákat" ami után napokig lehet nyalogatni a sebeket: Mátra, Bükk stb...
Amatõr kupa is játszik nálunk, az utazásokat természetesen próbáljuk összehangolni. Ja és Josshuatt tolja a 40-es átlagot, ne hidd el, ha azt mondja "laza tekerés". Pillanatok alatt össze lehet vele hozni egy infarktusközeli állapotot!!!!!! Ja Gyuluc tavaly a kmét-kékestetõ-kmét 262 km alatt NAGYTÁNYÉRON suhant fel az ország legmagasabb pontjára... Ilyenek ezek!