Kondiban jó vagyok hozzá .. de a postás csapat megy Szolnok GP-re és õket segítem valszeg...
Na tessék! Mindíg a könnyebb végét fogja meg a dolognak!
Kondiban jó vagyok hozzá .. de a postás csapat megy Szolnok GP-re és õket segítem valszeg...
...Apropo: Aug. 15. Kékes csúcstámadás. Ki érzi érdekeltnek magát benne?
TE írtad: "valtas kozben figyeltem meg, van mikor -pont emelkedon- a lanc valahogy beakad"
Düszirõl gondoltam képet, meg a helyekrõl ahol bringázol, nem a katalógusokról...
Az alapján hogy nálam próbálgattad a pedált, mennyi jövõt jósoltál magadnak a patentpedálosok táborában?
Ja és az egy kurvarövid stucni ami rajta van, annál max dh stucnit találsz ami rövidebb, deda-itm vonalon nemhiszem. PRO-nak van rövid stucnija.
Én még csak képen láttam az országútiját, de azzal az ülésmagassággal nekem az volt a gyanúm, hogy nagy neki az a váz, bár nem láttam vele tekerni.
allitolag (tudom kk hogy szerinted a meretem) nekem tul hosszu a vazam, ezert nezunk masik stucnit.
emelkedon nem valtok kb sehogyse, hanem mar ugy megyek neki szoval nem ez lehet a valtom/lancom problemaja,
ps: kepet minek? nezzel katalogust, oszt" latod ami kell (mellesleg abbol is begyujtottem mar parat),
de te elfogult vagy sose vallod be ha megy valami