Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2007. december 17. - 15:11
Duzmi! Te néztél már ilyen titán alkatrészeket? Én egyszer néztem, egy szkandium kormányt és egy titánt hasonlítottam össze. A titán csövet két ujjal tojásra tudtam hajlítani (keresztmetszet). A szkandium az állat volt. És súlyban sincs sok diffi.
No, ha hétvégén nem fagy, esetleg elkísérlek! De nem dagonyázom lecsapattam slaggal a tõserdõ túra után, úgyhogy most bemosta a homokot mindenhová. Ropog kicsit a verda. Inkább akkor országút. Johny is vett kamáslit, kint a helye.
Írta 2007. december 17. - 12:08
Lehet, hogy jövõre keményebben kellene edzeni?
Írta 2007. december 17. - 10:42
Írta 2007. december 17. - 10:34
Neked menned kell hisz Te húzod a sort tavasztól-õszig!Mi ez a nyavajgás,tegnap metem egyet a szûz hóban,ma meg ha felenged az aszfalt ott fogok.
Írta 2007. december 17. - 09:54
Írta 2007. december 17. - 09:15
Írta 2007. december 16. - 11:13
szép a tél , de jöhetne már a tavasz ,Igaz, hogy be volt tárazva a keró a csomagtartóba, de mégsem tudtam használni. Pedig a Bükkben voltam, a túránk helyszínén. Csak most -7,5 fokban indultunk és olyan szél volt, hogy a hegytetõn alfa szögben kellett hajlítani a testem, hogy ne essek el. 3 centis hó volt, a táj így is gyönyörû. Csak éppen gyaloglás volt, nem bringa. Pedig új a kormánycsapágyam is! No meg a stucni és a kormány, meg a bovdenezés... Majd tavasszal felavatom.
Egy hasznos tanács azoknak, akik hozzám hasonlóan dilettánsnak számítanak kerózás terén és esetleg fájni szokott valamilyük. Az ülésmagasságot úgy is be lehet lõni, hogy a pedált alsó holtpontban (ez nem a függõleges pont, hanem amikor a legmesszebb van a pedál átellenben!!!) a sarkaddal viszonylag nyújtott térddel (de nem tök feszesen) el kell tudnod érni. Én idáig azt hittem alacsonyan ülök, most még egy centit lejjebb jött az ülés. Aztán meglátjuk tavasszal...
szerintem érdekes színfoltja a bringaboltoknak a Matuz , ha olyan rossz kereskedõ lenne már rég be kellett volna zárnia , bár én is venni akartam tõle ülést ami hirtelen drágább lett , mint a neten , de sebaj vettem máshol ,
de kínaláta nagyon színes, tetszik és rövdesen tényleg boltot nyit ,
Írta 2007. december 15. - 20:47
Egy hasznos tanács azoknak, akik hozzám hasonlóan dilettánsnak számítanak kerózás terén és esetleg fájni szokott valamilyük. Az ülésmagasságot úgy is be lehet lõni, hogy a pedált alsó holtpontban (ez nem a függõleges pont, hanem amikor a legmesszebb van a pedál átellenben!!!) a sarkaddal viszonylag nyújtott térddel (de nem tök feszesen) el kell tudnod érni. Én idáig azt hittem alacsonyan ülök, most még egy centit lejjebb jött az ülés. Aztán meglátjuk tavasszal...
Írta 2007. december 14. - 19:51
... meg hogy minden hülye ilyen sz.r Olmoval teker. :wtf:
no commerse shit:D:D
Írta 2007. december 14. - 18:03
nem nem, a bikelandbõl... purhabbal nem fújom tele, mert az még dög nehéz is:)
majd akkor felhívom az öreg bölcset:D:D
Hívjad! Majd õ megnyugtat. Talán...
Voltam ma az Olmo boltban. Említettem a tulajnak a Matuz nevet. Felszisszent. Azt mondta ezt a szót ebben a boltban ne ejtsem ki még egyszer. Tényleg ennyire rossz a híre? Nekem volt kellemetlen élményem, szerencsére károm nem származott belõle, csak a hozzáállását tapasztalhattam meg.
Amúgy meg láttam bent a boltban egy ezévi versenygépet. Campa Chorussal. Árat végülis nem kérdeztem, csak a vázét. 120-ra tartja kormánycsapággyal, nyeregcsõvel és fullkarbon villával. Véleményem szerint százból meg lehet venni. Már ha nem zavar, hogy egy szezont futott (három apró karcolást láttam rajta, szerintem a szerelõállvány miatt), meg hogy minden hülye ilyen sz.r Olmoval teker. :wtf:
Írta 2007. december 14. - 03:45
Megadtam a mester telefonszámát pár hozzászólással lejjebb. Sztem õt kérdezd. Én még sosem csináltam ilyet. A purhabbal kifújás sem lehet igazán jó megoldás. Viszont hõszigetel. Trek vázat a Nellában is lehet venni. Ott 59-es méretût láttam. Vagy onnan vitték most el?
nem nem, a bikelandbõl... purhabbal nem fújom tele, mert az még dög nehéz is:)
majd akkor felhívom az öreg bölcset:D:D
Írta 2007. december 13. - 16:03
Írta 2007. december 13. - 15:52
inkább azt mondjátok meg, hogy mi mindent csináljak az acéllal, hogy ne rohadjon ki alólam:) dörzsi + olajról volt szó eddig. milyen olaj kéne?
Írta 2007. december 13. - 15:02
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2007. december 13. - 11:05
Persze keresztfia(m) rákkattantaz 1500-re, hátha a Pali becseréli neki a vázat apróságokra és akkor elhozza a trek-et. sztem ez realisztikus :chin:
Írta 2007. december 13. - 10:12
Írta 2007. december 12. - 13:06
Írta 2007. december 12. - 12:37
Ha eltörik, virágtartónak még jó lesz!
Komolyra fordítva a szót, innentõl ez csakis a Te döntésed.
Írta 2007. december 12. - 11:24
Beszéltem az "öreg bölccsel". Azt mondja, hogy sok olasz gyártó van, aki angol menettel gyártja vázait (többek között Moser bá is), ez azért van, mert a Shimano 90%-ban uralja az országúti piacot. Említettem neki a vázad, azt mondja jól ismeri, ez a közép és felsõ kategória között helyezkedik el. Mondta, ha a belsejét szépen lekezeled, akkor fajin kis bringát dobhatsz össze belõle.
Ha személyesen kell megerõsítés, itt a száma: 30-349-2677
na tessék:) de akkor kinek higgyek? nekem igazán nincs bajom a vázzal, csak a Balázs kezdett kötözködni...
Írta 2007. december 12. - 10:00
okéoké, de Attila tudományából kaptam a múltkor ízelitõt hazafelé nem mintha johnnyban nem bíznék, de hátha benéz az öreg bölcs:D:D
Beszéltem az "öreg bölccsel". Azt mondja, hogy sok olasz gyártó van, aki angol menettel gyártja vázait (többek között Moser bá is), ez azért van, mert a Shimano 90%-ban uralja az országúti piacot. Említettem neki a vázad, azt mondja jól ismeri, ez a közép és felsõ kategória között helyezkedik el. Mondta, ha a belsejét szépen lekezeled, akkor fajin kis bringát dobhatsz össze belõle.
Ha személyesen kell megerõsítés, itt a száma: 30-349-2677