És ha már valaki benéz az Imriékhez, láthatja ezt is:
http://www.bikefun.h...?product_id=342
valami azt súgja nekem, még fogjuk látni ezt a gépszörnyet is!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Started by
Lord_Leslie
, 2006. May 04. 11:18
Posted 2008. March 20. - 13:40
Posted 2008. March 20. - 13:09
Háááát, megjött, nagyon szép, új váz, új karbon nyeregcsõ, új karbonvilla-szett, 56-os váz, meg miminden...szépséges. És igen, az alább látható gépszörnyrõl van szó...
Ha minden stimmel, holnapra kész is lesz, úgyhogy bevetésre kész leszek a hétvégén.
Ha minden stimmel, holnapra kész is lesz, úgyhogy bevetésre kész leszek a hétvégén.
"I am Tom Boonen, and I am SPECIALIZED..."
Posted 2008. March 20. - 13:05
Nono!
Csak azért, mert kellemetlen élményekkel indult az év nekjed, nem kell mindenkirõl a legrosszabbat feltételezni. :ubytek:
Tényleg Duzmi, hétvégén bevetésre kész leszel?
Csak azért, mert kellemetlen élményekkel indult az év nekjed, nem kell mindenkirõl a legrosszabbat feltételezni. :ubytek:
Tényleg Duzmi, hétvégén bevetésre kész leszel?
MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:
Posted 2008. March 20. - 11:02
Posted 2008. March 20. - 10:02
Ja, Olmo kompatibilis
Azéééé nekem naon teccett a fehér, bár tudom, sokaknak nem áll közel a szívéhez Pedig olyan szép volt, amikor rácsorgott a piros v. kék gatorade
Azéééé nekem naon teccett a fehér, bár tudom, sokaknak nem áll közel a szívéhez Pedig olyan szép volt, amikor rácsorgott a piros v. kék gatorade
Posted 2008. March 20. - 09:49
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
sárgaságot kaptam!!!!!:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
sárgaságot kaptam!!!!!:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Posted 2008. March 20. - 08:55
Imby!
Ez lenne az új szerzemény? Igen jól néz ki!
Ez lenne az új szerzemény? Igen jól néz ki!
Posted 2008. March 20. - 08:35
Akkor "intézzük úgy", hogy vasárnapig kiesse magát és onnantól mehet a menet!
Duzmi kolléga, neked benõtt már az alsó feled?
Duzmi kolléga, neked benõtt már az alsó feled?
Posted 2008. March 20. - 08:09
Sajnos szombatra hideget és esõt mondanak
Csütörtökön a fagyos hajnalt követõen hosszabb-rövidebb idõre sokfelé kisüt a nap. Az idõnként erõsebben megnövekvõ felhõzet mellett elszórtan van esély hevesebb hózáporok kialakulására is. Péntek este és szombaton kiadós csapadékra készülhetünk.
Csütörtökön a fagyos hajnalt követõen hosszabb-rövidebb idõre sokfelé kisüt a nap. Az idõnként erõsebben megnövekvõ felhõzet mellett elszórtan van esély hevesebb hózáporok kialakulására is. Péntek este és szombaton kiadós csapadékra készülhetünk.
Posted 2008. March 19. - 13:41
Jó lenne összehozni megint egy rendes sort. Úgy a kilóméterek is jobban fogynak.
Vasárnap szeles idõt mondanak, de elfogadható hõmérséklettel, hétfõn viszont még jobban hülni fog. Nem baj, kell a kilóméter!
Vasárnap szeles idõt mondanak, de elfogadható hõmérséklettel, hétfõn viszont még jobban hülni fog. Nem baj, kell a kilóméter!
Posted 2008. March 19. - 10:35
Posted 2008. March 19. - 10:21
Posted 2008. March 19. - 09:21
Helyes Imby!
Ez a jó hozzáállás! Remélem az idõ is hozzájárul ehhez. Nekem a szombat az nem jó, de vasárnaptól tökre ráérek.
Johny, Fecóval mindig próbálok szót érteni, de eléggé megváltozott. Sajnos LAcika hatása érzõdik. Már érzi, hogy kinyílt a világ neki. Hétvégén félmaratont sem akar futni, lehet hogy csak 10 kili lesz. Puhányodik... Azért adagolom neki az észt, remélem nem pattog le róla teljesen...
Ez a jó hozzáállás! Remélem az idõ is hozzájárul ehhez. Nekem a szombat az nem jó, de vasárnaptól tökre ráérek.
Johny, Fecóval mindig próbálok szót érteni, de eléggé megváltozott. Sajnos LAcika hatása érzõdik. Már érzi, hogy kinyílt a világ neki. Hétvégén félmaratont sem akar futni, lehet hogy csak 10 kili lesz. Puhányodik... Azért adagolom neki az észt, remélem nem pattog le róla teljesen...
Posted 2008. March 19. - 09:20
http://tourdepecs.atw.hu/ a fényképek alapján tök jól megszervezett verseny volt , az idõpont miatt kár érte
Posted 2008. March 19. - 07:11
Mivel minden napom szabad a hétvégén, így bármit találtok ki, vevõ vagyok rá
Posted 2008. March 18. - 18:44
Sztem arc kell ahhoz, hogy "esetleg ájronmenen indul, összedobat egy meridaszorát". Mondja ezt az, aki összefosta magát legutóbb 6 km futástól. Ej-Ej!! Sajnálnám fecókát (most már csak így, csupakisbetûvel...), tudod Geri mindig kérdezem mi van vele. EZ. A TE dolgod visszarángatni a jó útra:clap:
Legalább tud majd vkit okolni:lol1: Mi lesz a következõ Nagy Szopás, amin Duzmath kolléga húz bennünket??? Mit terveztek, Josshuatt, TomB, Imbi, GBalazs???????
Legalább tud majd vkit okolni:lol1: Mi lesz a következõ Nagy Szopás, amin Duzmath kolléga húz bennünket??? Mit terveztek, Josshuatt, TomB, Imbi, GBalazs???????
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Posted 2008. March 18. - 18:43
Igen, Csabi úr már szombaton is nyomott egy 70-est, lassan beindul a vérkeringése is...
Posted 2008. March 18. - 16:11
Ökrös Csabi úgy tûnik visszatért az "élõk" sorába! Már teker!
Viszont úgy néz ki elvesztettük Bács Ferkót. El fogja kótyavetyélni a pénzt, amit a másik keróért kap. Beszéltem vele, azt mondja nem izgatja igazán a keró, ha esetleg ályronmenen indul, arra összedobat egy Meridát Soraval. Elkutyult a srác...
Viszont úgy néz ki elvesztettük Bács Ferkót. El fogja kótyavetyélni a pénzt, amit a másik keróért kap. Beszéltem vele, azt mondja nem izgatja igazán a keró, ha esetleg ályronmenen indul, arra összedobat egy Meridát Soraval. Elkutyult a srác...
Posted 2008. March 18. - 11:02
Posted 2008. March 18. - 08:49
Igen, arcom az volt...
Õszinte érzéseket sugárzott... Megihlette a paparazzit.