tornacipõt azért vigyél a banán mellé , tavaly nekem is jól jött volna!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Indította
Lord_Leslie
, 2006. május 04. 11:18
Írta 2008. május 16. - 18:29
Írta 2008. május 16. - 16:24
A Kinok Kinja pont vasarnap lesz. Ezert nem is forsziroztam a dolgot neked. Hat,ha ilyen valtozekony ido lesz, akkor nem csak Vaskapu miatt nem fogunk unatkozni.Elsore a teljesites a tet.Nem kene tolni fel a kerot.
MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:
Írta 2008. május 16. - 13:57
kínok kínja hol van és mikor lesz... ?
(johny a harcsák titeket kapnak el 1x , de egyébként én palacsinta partira megyek 8) )
(johny a harcsák titeket kapnak el 1x , de egyébként én palacsinta partira megyek 8) )
Írta 2008. május 16. - 10:45
ne hagyd magad Geri! , remélem Endre bácsi oszlopos tagunk lesz , számomra nem kétséges hogy a jóval fiatalabbakkal fog együtt menni ,
egyre hosszabb a Kecskeméti Elsõ Sor!
egyre hosszabb a Kecskeméti Elsõ Sor!
Írta 2008. május 16. - 08:58
na kerem szepen!
Ugy nez ki csak lesz banda kinok kinjara.Okri is jon,Jambor kollega is,igaz csak szurkoloi statuszban, es...
... es Endre ba! Meggzoztem,hogy jo lesz az neki.42-23 a legkisebb attetele,azt mondta azzal fel lehet menni mindenhova. Kemeny... ...Gyozzek egyaltalan kapaszkodni ra...
Ugy nez ki csak lesz banda kinok kinjara.Okri is jon,Jambor kollega is,igaz csak szurkoloi statuszban, es...
... es Endre ba! Meggzoztem,hogy jo lesz az neki.42-23 a legkisebb attetele,azt mondta azzal fel lehet menni mindenhova. Kemeny... ...Gyozzek egyaltalan kapaszkodni ra...
Írta 2008. május 16. - 07:31
Sajnos vasárnap korán kell indulnom...
Szombaton osztálykiránduláson vagyok fiammal ópusztaszeren.
Már látom elõre, görögdinnyényi vádlikkal sétálgatok egész nap:( pont erre vágyom. Egyébként az egész hetem így alakult. Sebaj, egy kemény edzésnek fogjuk fel!
Tegnap egy utolsó bringát vállaltam, igaz csak 30 km-t. Na mondom ezt jól megtolom. Így is lett. Dülledt a szemem, mintha szorulásom lenne, szembeszél, Majd visszafelé... Visszafelé is. Azannya! Tényleg majd be szartam, így lett kerek 51 perc... Mit mondjak, nem voltam feldobva. Magyarázom a szélviszonyokkal...:cheers:
Te lemész szombaton?? Még mindig csak 17 fokos a víz, csak óvatosan a csobbanással. A lesõharcsák már adjkirálykatonát játszanak, mellúszójuknál összekapaszkodnak és várják az önjelölt schirillákat.
Szombaton osztálykiránduláson vagyok fiammal ópusztaszeren.
Már látom elõre, görögdinnyényi vádlikkal sétálgatok egész nap:( pont erre vágyom. Egyébként az egész hetem így alakult. Sebaj, egy kemény edzésnek fogjuk fel!
Tegnap egy utolsó bringát vállaltam, igaz csak 30 km-t. Na mondom ezt jól megtolom. Így is lett. Dülledt a szemem, mintha szorulásom lenne, szembeszél, Majd visszafelé... Visszafelé is. Azannya! Tényleg majd be szartam, így lett kerek 51 perc... Mit mondjak, nem voltam feldobva. Magyarázom a szélviszonyokkal...:cheers:
Te lemész szombaton?? Még mindig csak 17 fokos a víz, csak óvatosan a csobbanással. A lesõharcsák már adjkirálykatonát játszanak, mellúszójuknál összekapaszkodnak és várják az önjelölt schirillákat.
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. május 15. - 22:07
hah persze ... nekem tingli tangli lesz így... Mikor jössz ki? Szombat?
Írta 2008. május 15. - 15:28
Írta 2008. május 15. - 10:46
Írta 2008. május 15. - 09:22
Hihi!
Ez jó!
Elõttem lévõ csoportban indulnak a csajok, lesz mire hajtani:bananadan
Egyébként nagyjából korcsoport szerint osztották be...
Ez jó!
Elõttem lévõ csoportban indulnak a csajok, lesz mire hajtani:bananadan
Egyébként nagyjából korcsoport szerint osztották be...
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. május 14. - 21:45
Jani 5 perc elõnyt kaptál!!! Gondolnak a korodra 8)
Írta 2008. május 14. - 16:09
de a fa...ok még a pályát se ismerték!!! egy 2*90 fokos dupla szûk S kanyar volt a végén... és úgyis hogy 8an beszorítottak és nem is tudok sprintelni így is csak 5en tudtak megelõzni....
gyógyulást!
gyógyulást!
Írta 2008. május 14. - 13:12
Írta 2008. május 14. - 12:30
Igen egy "amatõr" számára az élbolytól való leszakadás után kezõdik a verseny,de sokan már ekkor a befutóra tartalékolnak.Miért?
Tomeknek gyors gyógyulást!
Tomeknek gyors gyógyulást!
Írta 2008. május 14. - 11:22
Sac!
Ezen sajnos mi már nem lepõdünk meg. Mármint, hogy nem akarnak vezetni a sporik. Csak én azon gondolkodtam el, amikor Tihany kupán az üldözõ bolyban csinálták ugyanezt. Kérdem én: hát nem az lenne a lényeg, hogy utólérjük az elõttünk tekerõket? Most engem lesprintelhet a végén, így lesz 160-ik. Ha meg utólérjük a bolyt, onnantól már csak rajta múlik hol is ér be. Szerintem nem voltak ahhoz elég jó formában a többiek, hogy tempót menjenek. Féltek, hogy kipukkadnak a végére. Akik meg spílerek voltak, nem erölködtek, mert tudták, hogy a végén egy giga sprinttel állva tudják hagyni a mezõnyt.
És sajna ilyenkor nincs ott senki akivel szövetkezhetne az ember. :fucku:
Tomek hívott nemrég: Fáj a dereka, így elment dokihoz. Úgy néz ki gerincsérv. :eek: Remélhetõleg nem a durvább fajta. Még a doki nem látta a leletet, de Tomi ennek fordította. Azért bízok benne, hogy "csak" el vannak csúszva a csigolyái.
Ezen sajnos mi már nem lepõdünk meg. Mármint, hogy nem akarnak vezetni a sporik. Csak én azon gondolkodtam el, amikor Tihany kupán az üldözõ bolyban csinálták ugyanezt. Kérdem én: hát nem az lenne a lényeg, hogy utólérjük az elõttünk tekerõket? Most engem lesprintelhet a végén, így lesz 160-ik. Ha meg utólérjük a bolyt, onnantól már csak rajta múlik hol is ér be. Szerintem nem voltak ahhoz elég jó formában a többiek, hogy tempót menjenek. Féltek, hogy kipukkadnak a végére. Akik meg spílerek voltak, nem erölködtek, mert tudták, hogy a végén egy giga sprinttel állva tudják hagyni a mezõnyt.
És sajna ilyenkor nincs ott senki akivel szövetkezhetne az ember. :fucku:
Tomek hívott nemrég: Fáj a dereka, így elment dokihoz. Úgy néz ki gerincsérv. :eek: Remélhetõleg nem a durvább fajta. Még a doki nem látta a leletet, de Tomi ennek fordította. Azért bízok benne, hogy "csak" el vannak csúszva a csigolyái.
Írta 2008. május 13. - 16:38
a másik két fordulóból egyikre megyek az biztos .. zalakaros kérdéses...
Pálya szûk volt de 300 embernek elég. volt kis lökdösõdés 2 f..z nagyon pakeszkodott úgyhogy benéztek a fûbe... kb 1-km Paris-Roubaix 1-km meg csak simán tré minõségû út... egyébként tényleg pöpec bringaút még mezûnyben is 35-38-as kanyarok voltak benne néhol murvás bnõm egy helyen le is ment a padtkára.
Mezõnyrõl meg annyit hogy mocskos mód feldühített a lusta banda ...
vezetem a bojt 39 el szembeszélben durván 5 kili múlva kezdek fáradni intek hogy na csere lelassulok 33 ra .. ÉS MÉG MINIDG ÉN VAGYOK ELÖL..
jöttök simán lehet nyerni .. 2 perszet kaptam úgy hogy 5en vezettünk és köztük ÉN aki nem is tud síkon tempot menni...
Szombaton már lejösz? ha lehet akarok egyet csobbani a tóban... 1 hónapja nem úsztam 1 métert se...
Pálya szûk volt de 300 embernek elég. volt kis lökdösõdés 2 f..z nagyon pakeszkodott úgyhogy benéztek a fûbe... kb 1-km Paris-Roubaix 1-km meg csak simán tré minõségû út... egyébként tényleg pöpec bringaút még mezûnyben is 35-38-as kanyarok voltak benne néhol murvás bnõm egy helyen le is ment a padtkára.
Mezõnyrõl meg annyit hogy mocskos mód feldühített a lusta banda ...
vezetem a bojt 39 el szembeszélben durván 5 kili múlva kezdek fáradni intek hogy na csere lelassulok 33 ra .. ÉS MÉG MINIDG ÉN VAGYOK ELÖL..
jöttök simán lehet nyerni .. 2 perszet kaptam úgy hogy 5en vezettünk és köztük ÉN aki nem is tud síkon tempot menni...
Szombaton már lejösz? ha lehet akarok egyet csobbani a tóban... 1 hónapja nem úsztam 1 métert se...
Írta 2008. május 13. - 12:23
ah de elég nekem a Gerit meg a Janit elviselni õk is mennek mint a motor.
már elõre félek hogy fog porig alázni Triathlonon...
Hahaha!
Az év vicce:clap:
Milyen volt a pálya? Elég széles?
A mezõny?
Egy kicsit bõvebben nyilatkozhatnál a benyomásaidról:p
Érdemes jövõre elindulni ill. a másik két fordulóján???
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. május 13. - 08:55
Srááácok!
Ne adjátok fel! Akkor kivel fogok menni Kínok-Kínjára?! Duzmi, benned bízok! És még egy hely kiadó a kocsiban, mert 3 kerót fel tudok tenni. Na, valaki?
Ne adjátok fel! Akkor kivel fogok menni Kínok-Kínjára?! Duzmi, benned bízok! És még egy hely kiadó a kocsiban, mert 3 kerót fel tudok tenni. Na, valaki?
Írta 2008. május 12. - 17:54
ah de elég nekem a Gerit meg a Janit elviselni õk is mennek mint a motor.
Írta 2008. május 11. - 21:17
akkor már neked is van példaképed!Részvétem Tomi,hát sehol nem vagyunk:scared:
Voltam ma KSI Kupán,erõs volt a mezõny,már az elsõ dombon elvéreztem!
Aztán páran összeáltunk(köztök a haverod a bajúszos bácsi)fájdalmas volt,
Kínok Kínjára már nem is merek gondolni.